Premier League
- białas
- Juventino
no właśnie widziałem. moim jednak zdaniem sędzia trochę za za bardzo przedłużył spotkanie. nie wiem jak w pierwszej połowie, bo mecz oglądałem praktycznie od karnego, spisywał się Suarez, ale w drugiej to coś tam ciągnał, próbował, strzelał. w zasadzie niewiele z tego wychodziło, ale wyrównanie dał.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Mnie osobiscie Suarez setnie rozbawil
Wole takie wampirze pocieszne wybryki niz urywanie nóg przez Pepe, Meirelesa, Felipe Melo, Witsela, Bartona czy innych rzeźników

Wole takie wampirze pocieszne wybryki niz urywanie nóg przez Pepe, Meirelesa, Felipe Melo, Witsela, Bartona czy innych rzeźników

BESTER MANN, BESTEEER !

- squinter
- Juventino
Zgadza sie, ale Bale nic wczoraj nie gral, przechodzil kompletnie obok meczu, nic mu nie wychodzilo. No ale w 5 minut zrobil asyste i bramke, genialny pilkarz.deszczowy pisze:Bale chyba dopiero co powrócił po kontuzji, nie?
Koleś jest kosmiczny :shock:
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Mistrz Anglii AD 2013 - Manchester United.
Dziś Van Persie poprawił swoje konto o 3 gole (stan na 38 min.) w pojedynku strzeleckim z ulubieńcem tłumów Luisem "The Kąsaczem" Suarezem.
Dziś Van Persie poprawił swoje konto o 3 gole (stan na 38 min.) w pojedynku strzeleckim z ulubieńcem tłumów Luisem "The Kąsaczem" Suarezem.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Osgiliath
- Juventino
Mówisz ten RvP pono niby kaleka, złamas, stary, drogi, łamliwy, na którego krejzol skąpił hajs, ten, którego nasz szwagier "maratończyk" wciaga nosem?
Cieszę się, że United zostanie mistrzem, też dla zasady, bo sprzeciwiam się wszelkim klubom z hajsem przywożonym na wielbładach...
Poza tym dwie obserwacje:
- Rooney chyba się przekwaliikował jako ŚP, co akurat źle mu nie wychodzi no i nie marudzi, że nie gra. Szkoda by było, gdyby poszedł do P$G, no ale...
- RvP przynajmniej mastra zgarnie
Coś Arsenal ma jakieś fatum, bo nie dość, że Clichy, Nasri i wszelkie Toure'a zdobyły majstra to teraz i Robin sobie w cv dopisze.
Cieszę się, że United zostanie mistrzem, też dla zasady, bo sprzeciwiam się wszelkim klubom z hajsem przywożonym na wielbładach...
Poza tym dwie obserwacje:
- Rooney chyba się przekwaliikował jako ŚP, co akurat źle mu nie wychodzi no i nie marudzi, że nie gra. Szkoda by było, gdyby poszedł do P$G, no ale...
- RvP przynajmniej mastra zgarnie

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dolicz jeszcze Bendtnera :lol:Osgiliath pisze: - RvP przynajmniej mastra zgarnieCoś Arsenal ma jakieś fatum, bo nie dość, że Clichy, Nasri i wszelkie Toure'a zdobyły majstra to teraz i Robin sobie w cv dopisze.
Świetnie oglądało się ManU w tym sezonie. Powroty z sytuacji beznadziejnych, dużo strzelanych bramek. Szkoda tylko Champions League i tej pomyłki arbitra. Transfer RvP pokazał jak istotną rolę w całej układance stanowi facet od strzelania bramek. A także to, że transfery ludzi ok. 30 roku życia nie muszą być przegranymi transakcjami.
- juventussek
- Juventino
Mnie to nie dziwi, przecież to recydywista.
- squinter
- Juventino
jak dla mnie troche przesadzona kara, zawieszenie do konca sezonu byloby ok.Dzium pisze:Suarez zawieszony na 10 spotkań, za ugryzienie Ivanovicia :shock:
Widać FA chce, żeby królem strzelców został RVP.
- francois
- Juventino
Mam wrażenie, że na Suarezie ciąży ten błąd z wyzywaniem Evry od <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i stąd taka kara.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”