Serie A 12/13 (33): JUVENTUS 1-0 Milan
- strong return
- Juventino
Nie oddajĂÂ
c strzaĂ
ÂĂÂłw na bramkĂÂ moĂ
Âźna wygraĂÂ mecz.
Ale tego, jakoĂ
 sobie nie wyobraĂ
Âźam tego ustawienia, przy koniecznoĂ
Âci odrabiania strat. W sumie Milan miaĂ
 jeno pĂÂłĂ
Âszanse, ale 3-5-1-1, to nie jest nowa jakoĂ
ÂĂÂ ani coĂ
 co nas moĂ
Âźe popchnĂÂ
ĂÂ do przodu w Europie. Oby to byĹo przejĹciowe, do momentu powitania nowych napadziorĂłw. (oby l.mn.) Przynajmniej natenczas tak to wyglĂÂ
da. Milan zdaje siÄ ma jakiĹ kolejny kryzysik.
Druga poĂ Âowa i tak lepsza, ktoĂ Â po tym boisku przynajmniej siĂÂ ruszaĂ Â...

Druga poĂ Âowa i tak lepsza, ktoĂ Â po tym boisku przynajmniej siĂÂ ruszaĂ Â...
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2013, 22:51 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
- Myzarel
- Juventino
Mecz nudnawy, bez historii ale 3 punkty nasze
Nie widzi mi się Claudio na tej pozycji, już lepiej aby sobie odpoczął na ławce mecz albo dwa.

Nie widzi mi się Claudio na tej pozycji, już lepiej aby sobie odpoczął na ławce mecz albo dwa.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- pumex
- Juventino
Chiellini, zdecydowanie, pomimo dość rażącego błędu gdy minął go Boateng (zresztą chwilę potem go naprawił). Ewentualnie wyróżnić można jeszcze Pogbę i Vidala, reszta średnio bądź kiepsko. Sporo szczęścia miał Bonucci, niedużo brakowało, aby znowu niefortunnie dotknął piłki, tym razem przy strzale Muntariego.Vimes pisze:W sumie to nawet trudno mi kogoś za ten mecz wyróżnić.
pan Zambrotta pisze:Marchisio(...) to jest gracz robiący różnicę w polu, od mnóstwa czarnej roboty

Po prostu trzy dobre ligowe mecze z rzędu są ponad jego możliwości psychiczno-fizycznepan Zambrotta pisze:Czasami zastanawiam sie, czy Vucinić osiągnął juz taki lazy level, że nie chce mu się przyjąć piłki i odskakuje mu na 5 metrów, czy może brak mu techniki jak na naszego TOPa przysało

- kosciu88
- Juventino
Mecz slaby ale 3 punkty sa i to najwaznejsze. Karny Vidala perfekcyjny a Mirka dzis rownie dobrze mogloby na boisku nie byc, to co dzis wyrabial to dziw bierze ze Conte trzymal go az do 89 minuty.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- deszczowy
- Juventino
Nudy, nudyyyyyy.
Widział ktoś z was Marchisio i Szwagra w tym meczu?
Widział ktoś z was Marchisio i Szwagra w tym meczu?
- Kamex22
- Juventino
deszczowy pisze:Widział ktoś z was Marchisio i Szwagra w tym meczu?
Taaa... Jak maścili akcję za akcją...
Żal straszny. Nie tego oczekiwałem po meczu z Milanem. Kibice nie zasługują na oglądanie takiej żenuy. Wygraliśmy super, ale kurde nawet jakby mi zapłacili to bym drugi raz tego gówna nie oglądał...
- bajbek17
- Juventino
Chyba Juve wraca na swoje miejsce bo już nawet po meczu z Milanem tylko 6 stron komentarzy. No o czy, tu pisać? Stara Dama na szczycie z 11 pkt. przewagi wygrywa z Milanem i na 99,9 procent zdobędzie tytuł.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
3-5-1-1 z Marchisio i Vucinicem z przodu to momentami jak granie w 9-tkę
Żeby grać takim czymś trza by było mieć z przodu Del Piero i Trezeguet'a albo Suareza i Ibrahimovica. Piłkarzy, którzy we dwóję będą potrafili rozmontować każdą obronę świata, a współpraca Marchisio i Vucinica to śmiech na sali. Serie A jest niestety z roku na rok coraz słabsza. Tak grające Juve jak dziś dostałoby łomot od Juve, Milanu czy Romy sprzed 10 lat.

- pan Zambrotta
- Juventino
Szacunek dla gościa, który wyciął z tego spotkania 3 minutowy skrót.
Karny Vidala to jeden z najładniejszych rzutów karnych jakie widziałem. Otarł sie o perfekcję, każdy bramkarz stojący w momencie strzału na środku bramki, na linii bramkowej jest bez szans w takich sytuacjach. Musiałby mieć potwornie szybki refleks i zasięg ramion żeby próbować to wybić, ale takich bramkarzy nie ma.
Karny Vidala to jeden z najładniejszych rzutów karnych jakie widziałem. Otarł sie o perfekcję, każdy bramkarz stojący w momencie strzału na środku bramki, na linii bramkowej jest bez szans w takich sytuacjach. Musiałby mieć potwornie szybki refleks i zasięg ramion żeby próbować to wybić, ale takich bramkarzy nie ma.
- Buffalo
- Juventino
Tjaaa... nuda, szybko, latwo poszlo. Szkoda tylko, ze nikt nie pamieta, ze Milan jeszcze nie przegral od prawie 4 miesiecy. Dla tych, ktorzy mysleli, ze bedzie to mecz jak z Atalantami -> 

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- juvemaroko
- Juventino

Wpadka z Bayernem nie zdeprimowala naszych i jestesmy blisko drugiego scudetto z rzedu.