Najgorsze chwile związane z Azzurrimi
- wErOn
- Juventino
Jakie są wasze najgorsze wspomnienia z meczy Squadra Azzurra ?
1) Oczywiście finał EURO 2000 fra 2:1 ita - 14 sekund do końca a tu bach Wiltord... Rewanż w lipcu !
2) Korea-Italia - Niech no tylko spotkam jakiegos koreańczyka :twisted: ...
3) Ćwierćfinal MŚ 1998 - Azzurri przegrali w karnych... Di Biagio decydujący strzał... poprzeczka i koniec marzeń !
1) Oczywiście finał EURO 2000 fra 2:1 ita - 14 sekund do końca a tu bach Wiltord... Rewanż w lipcu !
2) Korea-Italia - Niech no tylko spotkam jakiegos koreańczyka :twisted: ...
3) Ćwierćfinal MŚ 1998 - Azzurri przegrali w karnych... Di Biagio decydujący strzał... poprzeczka i koniec marzeń !
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- RuTeK
- Juventino
Hmmmmmm
Francja - Wlochu ME2000
Francja - Wlochy MS1998
Brazylia - Wlochy MS1994
Korea - Wlochy MS2002
Polska - Wlochy MT2003
Na wszytkich procz meczu z POLSKA plakałem

Francja - Wlochu ME2000
Francja - Wlochy MS1998
Brazylia - Wlochy MS1994
Korea - Wlochy MS2002
Polska - Wlochy MT2003
Na wszytkich procz meczu z POLSKA plakałem
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 2004, 16:28 przez RuTeK, łącznie zmieniany 1 raz.
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- kouba
- Qualità Juventino
ME 2000 to jeszcze można wybaczyć, ale porażka z koreańcami to nie :!: to były takie przekręty w tej Korei że szok :!: Włosi powinny wygrać :!: A MŚ to wjącu przegrali z samą Brazylią
P.S mój także pierwszy post w tym roku
Ale mi sie w głowie kręciii

P.S mój także pierwszy post w tym roku

o ile pamietam to Oni na MŚ 98' nie grali ze sobą, chyba, że sie myle. a to jest wielce prawdopodobneFanJuventusu pisze: Francja - Wlochy MS1998

- Yari
- Juventino
jep balanga na całego
. Co do tematu to dla mnie były to ostatnie mistrzostwa i mecz z koreą. Kocham Italie. Ale lubie Francje , dlatego nie byłem załamany po porażkach w 98 i 2000 , smutny tak , ale przebolałem , gorzej było w meczu z Koreą. Tych to jakbym dorwał... ech.
- swiergot
- Juventino
Tego nie żałuję. Wtedy chciałem żeby to Holandia wygrała, więc potem nawet się cieszyłem kiedy Francja pomściła pomarańczowych.Wajron pisze:Jakie są wasze najgorsze wspomnienia z meczy Squadra Azzurra ?
Albo Vieriego. Jak można nie trafić na pustą bramkę?!Wajron pisze:2) Korea-Italia - Niech no tylko spotkam jakiegos koreańczyka :twisted: ...

- Ironek
- Juventino
Finał EURO 2000, jak najpierw Treze powinien dostać czerwoną kartkę za kopnięcie Toldo w nos, później ten ........ sędzia przedłuża za dużo o 2 minuty mecz, bo przerw to w nim za bardzo niebyło, strzelił Wiltord(Toldo by obronił gdyby nie ten nos)
MŚ 2002 Włochy- Korea----jak można dać do sędziowania sędziego z kraju z którym wcześniej Włoszi wygrali :evil: :? Nierozumiem tego, czerwona kartka Tottiego, za to że został popchnięty i powinien być karny.
Wogóle całe te mistrzostwa świata to był przekręt, nie uznane 5 bramek WŁOCHÓW :evil: w tym 4 prawidłowo strzelone i jeszcze później prawidłowy gol Hiszpanów z koreą, ale oczywiście trzeba odgwizdaćspalonego :evil: :evil:
MŚ 2002 Włochy- Korea----jak można dać do sędziowania sędziego z kraju z którym wcześniej Włoszi wygrali :evil: :? Nierozumiem tego, czerwona kartka Tottiego, za to że został popchnięty i powinien być karny.
Wogóle całe te mistrzostwa świata to był przekręt, nie uznane 5 bramek WŁOCHÓW :evil: w tym 4 prawidłowo strzelone i jeszcze później prawidłowy gol Hiszpanów z koreą, ale oczywiście trzeba odgwizdaćspalonego :evil: :evil:
- wErOn
- Juventino
Co do meczu z francja 2000 - sędzia przedłuzył mecz o 4 minuty... , trezeguet kopnoł naszego Toldo i nic.... (za to go nienawidze !).
Co do meczu z Koreą - zapraszam na www.figcpl.prv.pl do działu WRÓG PUBLICZNY ! :twisted: :evil: :twisted:
Co do meczu z Koreą - zapraszam na www.figcpl.prv.pl do działu WRÓG PUBLICZNY ! :twisted: :evil: :twisted:
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Rozpatruje dwa przypadki
Pierszy to : porażka w finale z Francją i odpadnięcie z Koreą...
Drugi : Polska - Włochy 0-0 bo mieliśmy szanse wygrać (Polska) i nie wykorzystaliśmy szansy :x . Wtedy byłem zły na Włochów że nie przegrali
Pierszy to : porażka w finale z Francją i odpadnięcie z Koreą...
Drugi : Polska - Włochy 0-0 bo mieliśmy szanse wygrać (Polska) i nie wykorzystaliśmy szansy :x . Wtedy byłem zły na Włochów że nie przegrali

- Slim
- Juventino
[quote="FanJuventusu"]Hmmmmmm
[.....]
Brazylia - Wlochy MS1996
[...]
quote]
A nie czasem 1994??
Baggio i te sprawy ;]
No ja tak:
2000 ME -> Francja2:1Wlochy ;( i Del Piero wtedy ehhhh ;(
1998 MS -> Francja 2:1 Wlochy (karne) -> Di Biagio ehhhh ;(
1994 MS -> BAGGIO DLACZEGO!!!
PS. Baggio konczy kariere ;( i Michale Jordan tez ;(
[.....]
Brazylia - Wlochy MS1996
[...]
quote]
A nie czasem 1994??

No ja tak:
2000 ME -> Francja2:1Wlochy ;( i Del Piero wtedy ehhhh ;(
1998 MS -> Francja 2:1 Wlochy (karne) -> Di Biagio ehhhh ;(
1994 MS -> BAGGIO DLACZEGO!!!
PS. Baggio konczy kariere ;( i Michale Jordan tez ;(
- Dionizos
- Juventino
Koreę jakos przeboleje, to byl zwykly przekret, we Francji włosi byli po prostu za slabi, w czasie mundialu w USA bylem za maly zeby sie przejmowac przegrana Italii, ale ME w Holandii nigdy nie zapomne. Wielki Antonio Conte, świetny Di Biagio, genialni Totti i Alex, najlepszy turniej w karierze Iuliano, niesamowita para Nesta, Cannavaro, brak Vieriego 8) , drewniany Delvecchio strzelajacy bramke w finale, czerwona kartka Zambrotty, ktora spadla jak z nieba, bez niej nie byloby asysty Pessotto w finale. Wielki pogrzeb catenacchio Jednym słowem świetne mistrzostwa i ci cholerni Trezequet z Wiltordem. Nigdy nie zapomne placzacego Alexa, kleczacego Negro. To byl chyba jeden z najgorszych dni mojego życia. Maldini, gdybys wtedy ruszyl tylek
:evil: .