Mercato (2012-2014)
- Lucas87
- Juventino
Pojawiła się nowa opcja :-D Jak dla mnie opcja super. A to,że Niemiec to śmieszny argument hejterów w sumie z niego taki Niemiec jak ze mnie Hiszpan :roll: Może nie jest to mistrz kreatywności,ale zabójczo skuteczny,silny i umie się ustawić gdzie trzeba :twisted:
- Libertarian
- Juventino
Wystarczy, że mówi po niemiecku...Lucas87 pisze:Pojawiła się nowa opcja :-D Jak dla mnie opcja super. A to,że Niemiec to śmieszny argument hejterów
A tak serio: nie widzę sensu w sprowadzaniu Gomeza, skoro przychodzi Llorente z niemałą pensją. Potrzebna dziesiątka, nie wieża.
- ewerthon
- Juventino
Boakye strzelił dzisiaj kolejną bramkę dla Sassuolo. Wprawdzie nie jest to czołówka tej ligi, ale myślę, że jeśli mamy w przyszłym sezonie postawić na jakiegoś młodego napastnika, to niech to będzie Richmond, który jest naszą własnością, a nie jakiś Zaza o którego się trzeba będzie targować z połową ligi, a potem i tak nie wiadomo co z niego wyrośnie. Poza tym, Richmond jest od niego młodszy o 2 lata.
- Dolce Vita
- Juventino
I to ma być argument? Zaza strzelił połowę więcej bramek w Serie B niż Boakye. Nie rozumiem czemu wszyscy się tak nim zachwycają.ewerthon pisze:Poza tym, Richmond jest od niego młodszy o 2 lata.

- ewerthon
- Juventino
A w zeszłym sezonie ile ten Zaza nastrzelał? Dajesz pewność, że Boayke nie wpakuję tylu bramek w jego wieku? Jaki jest sens kupować starszego zawodnika, skoro jesteśmy właścicielami piłkarza, który spokojnie może jego poziom osiągnąć?Dolce Vita pisze:I to ma być argument? Zaza strzelił połowę więcej bramek w Serie B niż Boakye. Nie rozumiem czemu wszyscy się tak nim zachwycają.ewerthon pisze:Poza tym, Richmond jest od niego młodszy o 2 lata.
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2013, 22:10 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- sFieSu
- Juventino
W zeszłym sezonie Immobile strzelił ponad 30 bramek, a widzimy jak radzi sobie dzisiaj.Dolce Vita pisze:I to ma być argument? Zaza strzelił połowę więcej bramek w Serie B niż Boakye. Nie rozumiem czemu wszyscy się tak nim zachwycają.ewerthon pisze:Poza tym, Richmond jest od niego młodszy o 2 lata.

- Arbuzini
- Juventino
A Szary ustrzelił aż 7 bramek
. Nie ma reguły przeniesienia z Serie B do Serie A. Sassuolo powinno awansować więc będziemy mogli zobaczy, jak Boakye radzi sobie w Serie A. Jest młody, warunki fizyczne, szybkość, kopyto i ciąg na bramkę ma - może wyrosnąć z niego ciekawy napastnik.

- jareckik
- Juventino
Chodź nie jestem jakimś fanem talentu naszego Immobile to nie skreślał bym go po pierwszym sezonie w SerieA. Myślę, że mogą być z niego ludzie...sFieSu pisze:W zeszłym sezonie Immobile strzelił ponad 30 bramek, a widzimy jak radzi sobie dzisiaj.Dolce Vita pisze:I to ma być argument? Zaza strzelił połowę więcej bramek w Serie B niż Boakye. Nie rozumiem czemu wszyscy się tak nim zachwycają.ewerthon pisze:Poza tym, Richmond jest od niego młodszy o 2 lata.
- Dolce Vita
- Juventino
Immobile to rocznik 88 bodaj. Tak więc wiek juniorski ma dość dawno za sobą...sFieSu pisze:W zeszłym sezonie Immobile strzelił ponad 30 bramek, a widzimy jak radzi sobie dzisiaj.Dolce Vita pisze:I to ma być argument? Zaza strzelił połowę więcej bramek w Serie B niż Boakye. Nie rozumiem czemu wszyscy się tak nim zachwycają.ewerthon pisze:Poza tym, Richmond jest od niego młodszy o 2 lata.

- Vincitore
- Juventino
MordercaDolce Vita pisze:Ponoć Napoli ma sprowadzić Gary'ego Medela do siebie z Sevilli. Ktoś widział jak ten Chilijczyk się sprawuje?

- Marchisio87
- Juventino
to co dziś wyczytałem w newsach o transferach to wszystkie 3 opcje mi sie podobają,
zainteresowanie Gomezem jestem na +
zainteresowanie Murielem jestem na +
zainteresowanie Henrikh Mkhitaryan jestem na +
było by super jakbyśmy pozyskali kogoś z tych piłkarzy, mam nadzieje że kupimy kogoś właśnie na tym poziomie, albo ogranego z ligi albo taką okazje jak z Gomezem co nie gra w bayernie wykorzystamy tylko że on i Llorente troche podobny styl na boisku...
zainteresowanie Gomezem jestem na +
zainteresowanie Murielem jestem na +
zainteresowanie Henrikh Mkhitaryan jestem na +
było by super jakbyśmy pozyskali kogoś z tych piłkarzy, mam nadzieje że kupimy kogoś właśnie na tym poziomie, albo ogranego z ligi albo taką okazje jak z Gomezem co nie gra w bayernie wykorzystamy tylko że on i Llorente troche podobny styl na boisku...
----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
- FelekJUVE
- Juventino
Ponoć Samsung chce poszerzyć współpracę z nami.
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... 20_mln.php
Kurde fajnie jakby to byla prawda! Bo wtedy za reklamę na koszulkach musieliby dać więcej niż Jeep!
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... 20_mln.php
Kurde fajnie jakby to byla prawda! Bo wtedy za reklamę na koszulkach musieliby dać więcej niż Jeep!
- zahor
- Juventino
W którym miejscu tak jest napisane? 120 baniek zamierzają zainwestować we wszystko, w tym między innymi w reklamy na koszulkach, ale nie wiadomo jaka to dokładnie miałaby być część tej kwoty. Obawiam się że nawet jeżeli ten news jest wiarygodny, to większość tej sumy pójdzie na prawa do nazwy stadionu, z czego Juventus nie dostanie chyba ani grosza.FelekJUVE pisze: Kurde fajnie jakby to byla prawda! Bo wtedy za reklamę na koszulkach musieliby dać więcej niż Jeep!