Serie A 12/13 (32): Lazio 0-2 JUVENTUS
- Skibil
- Redaktor
Candreva się wyrobił. Co prawda nie grał u nas długo ani specjalnie dużo, ale polubiłem gościa i szkoda mi było jak odchodził. Miło usłyszeć soczyste "merda" na stadionie w Rzymie - cieszy, że tylu naszych jeździ za piłkarzami. Podoba mi się gra Pogby - brakuje detali do zachwytu
Asamoah ma drybling ;o Szkoda tylko, że prawa noga tylko do biegania mu służy. Claudio dobrze się prezentuje jako trequarista. Generalnie sprawiamy lepsze wrażenie, można powiedzieć, że kontrolujemy przebieg spotkania i cóż, oby tak dalej.
Ps. Peluso bardzo fajnie gra na wyprzedzenie. Szkoda, że z początku bardzo niepewnie zagrywał.

Ps. Peluso bardzo fajnie gra na wyprzedzenie. Szkoda, że z początku bardzo niepewnie zagrywał.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
W końcu jest na czym zawiesić oko. Akcje przebiegają płynnie, Mirko gra mądrze, nie wchodzi w głupie dryblingi. Kto wie, może ta taktyka przyjmie się na dłużej?
Vidal to nasz skarb, oby został z nami jak najdłużej.
Vidal to nasz skarb, oby został z nami jak najdłużej.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
3-5-1-1 jest do bani. Markiz często wygląda jakby nie wiedział, czy iść do przodu, czy się wracać za piłką, a jak ją dostaje w ataku to posyła jakieś dziwne piłki.
Kapitalny Vucinić sprawia, że Juventus dziś jest w ataku groźniejszy niż w ostatnich dziesięciu meczach. On zaliczył jakąś stratę w ogóle?
Kapitalny Vucinić sprawia, że Juventus dziś jest w ataku groźniejszy niż w ostatnich dziesięciu meczach. On zaliczył jakąś stratę w ogóle?
- PlanetJuve
- Juventino
Mówiłem że nowy kontrakt dobrze podziała na Vidala
jego odbiór w 42 min to mistrzostwo świata , brawo.

- grande amore
- Juventino
Moze to przez nowe ustawienie? Mirko ma teraz duzo wiecej miejsca, wie, ze jest sam (jako napastnik) i wiele zalezy od niego. No i zachcialo mu sie walczyc.Momentami oczy przecierałem ze zdumienia widząc jak gra Mirko
E: bedzie tripletta Vidala?
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- annihilator1988
- Juventino
Też mam wrażenie, że Claudio nie czuje się swobodnie jako najbardziej wysunięty pomocnik. A co do meczu, to nie spodziewałem się, że po 45 minutach będzie już 2-0 dla Juve. Scudetto już się zbliża, już puka do drzwiOuh_yeah pisze:3-5-1-1 jest do bani. Markiz często wygląda jakby nie wiedział, czy iść do przodu, czy się wracać za piłką, a jak ją dostaje w ataku to posyła jakieś dziwne piłki.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- szczerbi
- Juventino
Dzięki temu 3-5-1-1 częściej przeprowadzamy akcje środkiem boiska, co uwielbiałem w 4-3-3
Do takiego ustawienia pasowałby Robert Lewandowski!
Pogba ostatnio gra mniej dokładnie, powinien nad tym popracować oraz nad szybkością podejmowania decyzji...
P.S.: Będzie hattrick Vidala :-)

Pogba ostatnio gra mniej dokładnie, powinien nad tym popracować oraz nad szybkością podejmowania decyzji...
P.S.: Będzie hattrick Vidala :-)

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Kto to się tak machnął na piątym metrze przed Buffonem? Dobrze, że mu nogi nie urwało, ale pewnie sobie pluje w brodę :lol:
Gramy fajnie. Trzeba szukać kogoś na skrzydło, Asamoah się tam nie nadaje.
Gramy fajnie. Trzeba szukać kogoś na skrzydło, Asamoah się tam nie nadaje.
FORZA JUVE!!!
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Naliczyłem 1 stratę i 2 niecelne podania :COuh_yeah pisze:On zaliczył jakąś stratę w ogóle?
Szwagier jest efektywniejszy, głównie dzięki temu, że w końcu pomocnicy nie grają mu tych ciągłych piłek "na ścianę". Podoba mi się dzisiaj rozgrywanie piłki. Gramy głównie po ziemi, wymieniając znaczną ilość podań, choć potrafimy też bardzo dobrze uruchomić Lichta i Asamoe długim przerzutem rozciągającym defensywę rywala.
Ten sam pan, który podarował nam karnego czyli Ciani.dawid91 pisze:Kto to się tak machnął na piątym metrze przed Buffonem? Dobrze, że mu nogi nie urwało, ale pewnie sobie pluje w brodę :lol:
@down daroo89 obaj na C, a nie byłem pewien, który z nich jest tym dorodnym murzynem
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2013, 21:50 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- daroo89
- Juventino
Chyba raczej Canajackop pisze:Ten sam pan, który podarował nam karnego czyli Ciani.dawid91 pisze:Kto to się tak machnął na piątym metrze przed Buffonem? Dobrze, że mu nogi nie urwało, ale pewnie sobie pluje w brodę :lol:

Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2013, 21:49 przez daroo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- gucio_juve
- Juventino
annihilator1988 pisze: Też mam wrażenie, że Claudio nie czuje się swobodnie jako najbardziej wysunięty pomocnik.
Powiedzmy sobie szczerze. Marchisio po prostu wygląda w obecnej formie najsłabiej z naszych środkowych pomocników.Ouh_yeah pisze:3-5-1-1 jest do bani. Markiz często wygląda jakby nie wiedział, czy iść do przodu, czy się wracać za piłką, a jak ją dostaje w ataku to posyła jakieś dziwne piłki.
- jarmel
- Redaktor
Po dużej części na pewno tak, nie musi zwracać uwagi na samolubnego Q czy kaleczącego sport Giovinco : D No i ma więcej miejsca. Ale jak to on, równie dobrze w następnym meczu 3-5-1-1 już może mu się nie chcieć i wróci do swojej normalnej dyspozycji. No, ale wierzmy, że nie :lol:grande amore pisze:Moze to przez nowe ustawienie? Mirko ma teraz duzo wiecej miejsca, wie, ze jest sam (jako napastnik) i wiele zalezy od niego. No i zachcialo mu sie walczyc.Momentami oczy przecierałem ze zdumienia widząc jak gra Mirko
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2013, 21:51 przez jarmel, łącznie zmieniany 2 razy.
#AllegriOut
- whitesignus
- Juventino
Jak widze, ze Szwagier biega od pierwszego gwizdka to az serce staje :twisted: Jakby mu sie tak chcialo zawsze, to moze i w kanadyjskiej bylby w przynajmniej TOP5 sezonu
Przyjemnie obejrzec mecz w naszej dominacji od poczatku i to nie z byle kim. Milo, oby tak dalej!
Forza Juve!!

Przyjemnie obejrzec mecz w naszej dominacji od poczatku i to nie z byle kim. Milo, oby tak dalej!
Forza Juve!!
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- Kubba
- Juventino
Ważne 3pkt... trochę nerwowa końcówka, bo gra już była z tyłka przez co prawie straciliśmy.
Ale najbardziej mnie wkurzyły zmiany... no ludzie! Jak można robić zmiany w 86 i 89 minucie?! Przecież to do jasnej cholery, kompletnie nie ma sensu...
Ale najbardziej mnie wkurzyły zmiany... no ludzie! Jak można robić zmiany w 86 i 89 minucie?! Przecież to do jasnej cholery, kompletnie nie ma sensu...