Mercato (2012-2014)
- AdiZ
- Juventino
Trochę więcej jak 2 strony@D@$ pisze:Dwie strony wcześniej pisałeś (Panowi Z.), jak to się nie czepiasz Marotty :doh:
Nad tym się nie zastanawiałem, ale skoro tak twierdzisz, może tak jest. Nie wiem. Ciężko ocenić mi rozgarnięcie osobnika po tym czy szuka kozła ofiarnego czy nie.alina pisze:Szukanie kozła ofiarnego to nie przypadkiem domena ludzi średnio rozgarniętych?AdiZ pisze:Gdzieś trzeba znaleźć kozła ofiarnego.Padoin pisze:Chłopaki, nie wiem skąd ten najazd na Marotte?![]()
jackop
Sanchez poprawił jeszcze efektywność oraz liczbę swoich symulacji. Katalońska szkoła aktorka robi swoje. Wróci do Serie A i po pierwszym nurkowaniu dostanie bana na 5 kolejek.
- sebatiaen666
- Juventino
On chyba nie przyjdzie do nas.
W Barcie gra coraz lepiej, z meczu na mecz daje tej drużynie coraz więcej.
Zobaczycie że większość z was będzie narzekać ze go nie kupiliśmy.
Ci co nie chcą Sancheza w Juventusie obejdą się smakiem, dostaniemy Osvaldo, zobaczycie że to tak może naprawdę być.
Sanchez na siłe nie chce odejść z Barcy a gra coraz lepiej, Barca będzie chciała około 30 mln. za niego albo wogule nie puści.
Naiwniaki, bujajcie nadal w obłokach o Suarezach i itp, transfer Suareza to na obecną chwile transfer tak samo realny jak transfer Falcao.
W Barcie gra coraz lepiej, z meczu na mecz daje tej drużynie coraz więcej.
Zobaczycie że większość z was będzie narzekać ze go nie kupiliśmy.
Ci co nie chcą Sancheza w Juventusie obejdą się smakiem, dostaniemy Osvaldo, zobaczycie że to tak może naprawdę być.
Sanchez na siłe nie chce odejść z Barcy a gra coraz lepiej, Barca będzie chciała około 30 mln. za niego albo wogule nie puści.
Naiwniaki, bujajcie nadal w obłokach o Suarezach i itp, transfer Suareza to na obecną chwile transfer tak samo realny jak transfer Falcao.
- Lucas87
- Juventino
To już widze,że nawet Sanchez nierealny również?!!?! Jeśli tak uważacie to można oprawić w ramki mistrzostwo 2012 i pewnie to z 2013 bo szykują się chude lata...Z takim podejściem nie ma czego szukać w wielkim futbolu :evil: Piszcie sobie co chcecie na mnie, ale taka jest rzeczywistość.
- sebatiaen666
- Juventino
Ja tam nie śledze Alexisa w Barcie ale statystyki pokazują ze jak już gra to albo asyste zalicza albo bramke.
Nie jest łatwo grać z Messim.
Zlatan też grał dobrze ale musiał odejść, myśle jednak że Barca nie popełni błędu jak ze Zlatanem.
Kogo widzicie w roli naszego top napastnika? jest kryzys we włoszech ale nie tyko we włoszech, popatrzcie na to co się dzieje we francji, odnosze wrażenie jak by 80% kibiców na Juvepoland było dzieciakami.
We francji podniesli podatek od transakcji powyżej miliona euro, jak to wytłumaczyć w najłatwiejszy sposób? Zlatan kosztował PSG 14mln euro za rok gry, teraz łacznie zapłacą 24mln. i to dlatego Raiola szuka mu nowego klubu.
Liga francuska będzie sie staczać latami, pare klubów upadnie albo popadnie w ogromne długi i myśle ze to tam powinniśmy szukać wzmocnień.
Niemcy i Anglia sa poz zasiegiem finansowym, Hiszpania żyje z Unii europejskiej chyba:), to troche zagmatwana sytuacja.
Nie zakupimy Cavaniego czy Suareza bo nie chodzi tylko sume transferu która sie pojade w mediach, chodzi o podatek.
powyżej 25 milionów euro ta kwota sięgnie znacznie więcej.
Poprostu europa jest w kryzysie.
Niemcy mają świetną infrastrukture do tego przychodzą gwiazdy i to jest ich moment.
Na włochy tez przyjdzie czas, pewnie za 7,8 lat kluby będą miały stadiony i wtedy włosi nadrobią chociaż część braków.[/list]
Gdyby jednak nam sie udalo sprzedac Mirko/Lichego/Quagiarelle i Matrieg a w ich miejsc e kupic- Hernanesa/Sancheza/Ilcicia i Zunige druzyna byla by o poziom lepsza od tej ktora jest teraz.
Nie jest łatwo grać z Messim.
Zlatan też grał dobrze ale musiał odejść, myśle jednak że Barca nie popełni błędu jak ze Zlatanem.
Kogo widzicie w roli naszego top napastnika? jest kryzys we włoszech ale nie tyko we włoszech, popatrzcie na to co się dzieje we francji, odnosze wrażenie jak by 80% kibiców na Juvepoland było dzieciakami.
We francji podniesli podatek od transakcji powyżej miliona euro, jak to wytłumaczyć w najłatwiejszy sposób? Zlatan kosztował PSG 14mln euro za rok gry, teraz łacznie zapłacą 24mln. i to dlatego Raiola szuka mu nowego klubu.
Liga francuska będzie sie staczać latami, pare klubów upadnie albo popadnie w ogromne długi i myśle ze to tam powinniśmy szukać wzmocnień.
Niemcy i Anglia sa poz zasiegiem finansowym, Hiszpania żyje z Unii europejskiej chyba:), to troche zagmatwana sytuacja.
Nie zakupimy Cavaniego czy Suareza bo nie chodzi tylko sume transferu która sie pojade w mediach, chodzi o podatek.
powyżej 25 milionów euro ta kwota sięgnie znacznie więcej.
Poprostu europa jest w kryzysie.
Niemcy mają świetną infrastrukture do tego przychodzą gwiazdy i to jest ich moment.
Na włochy tez przyjdzie czas, pewnie za 7,8 lat kluby będą miały stadiony i wtedy włosi nadrobią chociaż część braków.[/list]
Gdyby jednak nam sie udalo sprzedac Mirko/Lichego/Quagiarelle i Matrieg a w ich miejsc e kupic- Hernanesa/Sancheza/Ilcicia i Zunige druzyna byla by o poziom lepsza od tej ktora jest teraz.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Hernanes dziś tylko potwierdził swoje umiejętności. To zawodnik w dobrym dla piłkarza wieku (28 lat w maju), który potrafi rozegrać, minąć rywala i odebrać piłkę. Razem z Vidalem i Pogbą stworzyliby superuniwersalne trio, a Pirlo i Marchisio (+ewentualnie Melo) wylądowaliby na ławie. 15 mln, jakie rzekomo chce Lazio to okazja. Dodatkowo moglibyśmy grać wtedy 3-5-1-1 z Brazylijczykiem za napastnikiem.
No bo kto lepszy za te pieniądze do środka? Diego? Za mało uniwersalny i już raz nie wypalił. Fellaini? Interesują się nim największe kluby Premiership, więc wątpię by chciał do Włoch. Hamsik? Byłby świetny w roli rozgrywającego, ustawionego między Pogbą i Vidalem, ale Napoli zawoła za niego minimum 30 mln. Verratti? Dopóki Ancelotti jest w PSG to nie puści swojego rodaka, bo widzi w nim nowego Pirlo i wierzy w niego, wystawiając nawet przeciwko Barcelonie. Kucka? Przereklamowany. Dlatego Hernanes wydaje się obecnie najlepszą okazją na rynku wśród środkowych pomocników.
No bo kto lepszy za te pieniądze do środka? Diego? Za mało uniwersalny i już raz nie wypalił. Fellaini? Interesują się nim największe kluby Premiership, więc wątpię by chciał do Włoch. Hamsik? Byłby świetny w roli rozgrywającego, ustawionego między Pogbą i Vidalem, ale Napoli zawoła za niego minimum 30 mln. Verratti? Dopóki Ancelotti jest w PSG to nie puści swojego rodaka, bo widzi w nim nowego Pirlo i wierzy w niego, wystawiając nawet przeciwko Barcelonie. Kucka? Przereklamowany. Dlatego Hernanes wydaje się obecnie najlepszą okazją na rynku wśród środkowych pomocników.
- francois
- Juventino
Kasy to nam na pewno nie zbywa, a Muriel wydaje się być bardzo dobrą opcją.jackop pisze:Wyłącznie jeśli Sanchez nie wypali/zabraknie kasy.Dobry Mudżyn pisze:Muriel
I to było by bardzo dobre drugie wzmocnienie. Ograny w Serie A, gdzie jest raczej wyróżniającą się postacią. Jeśli Conte chce zagęścić środek pola, jednocześnie wzmacniając atak to Brazylijczyk jest najlepszą opcją.Crunny pisze:Hernanes dziś tylko potwierdził swoje umiejętności. To zawodnik w dobrym dla piłkarza wieku (28 lat w maju), który potrafi rozegrać, minąć rywala i odebrać piłkę. Razem z Vidalem i Pogbą stworzyliby superuniwersalne trio, a Pirlo i Marchisio (+ewentualnie Melo) wylądowaliby na ławie. 15 mln, jakie rzekomo chce Lazio to okazja. Dodatkowo moglibyśmy grać wtedy 3-5-1-1 z Brazylijczykiem za napastnikiem.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Murzin
- Juventino
Dokładnie. Kupno Hernanesa było by chyba nawet lepsze niż kupno Sancheza, oczywiście pod warunkiem, że gralibyśmy 3-5-1-1. Zaoszczędzoną kasę, można wydać na lewego wing-backa i letnie mercato uznałbym za udanefrancois pisze: I to było by bardzo dobre drugie wzmocnienie. Ograny w Serie A, gdzie jest raczej wyróżniającą się postacią. Jeśli Conte chce zagęścić środek pola, jednocześnie wzmacniając atak to Brazylijczyk jest najlepszą opcją.

- Dobry Mudżyn
- Juventino
Hernanes jest juz po drugiej stronie rzeki. Brazole po 30 lubia sie dziadziec w zastraszajacym tempie. Jestem na nie
Juz lepszy Alexis, bo bardziej perspektywiczny.

BESTER MANN, BESTEEER !

- Kubba
- Juventino
Szczególnie, że piłkarz Lazio nawet 29 nie ma... :doh:Dobry Mudżyn pisze:Hernanes jest juz po drugiej stronie rzeki. Brazole po 30 lubia sie dziadziec w zastraszajacym tempie. Jestem na nie![]()
Tym przejściem na 3-5-1-1 bym się zbytnio nie podniecał. Zagraliśmy jeden mecz ze słabym (ogarniętym absencjami) Lazio. Zobaczymy co będzie dalej, jeśli Conte spróbuje ustawić tak zespół w następnych spotkaniach.
EDIT:
Jak co to dwa lata, bo Hernanes jeszcze 28 nie ma.Dobry Mudżyn pisze: Rok, i trzydziecha. Czy oplaca sie inwestycja na rok-dwa lata, jeszcze za tyle kasy ? Watpie.
Że niby za ile kasy? 100mln? 200mln?
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2013, 11:47 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Rok, i trzydziecha. Czy oplaca sie inwestycja na rok-dwa lata, jeszcze za tyle kasy ? Watpie.Kubba pisze:Szczególnie, że piłkarz Lazio nawet 29 nie ma... :doh:Dobry Mudżyn pisze:Hernanes jest juz po drugiej stronie rzeki. Brazole po 30 lubia sie dziadziec w zastraszajacym tempie. Jestem na nie![]()
Tym przejściem na 3-5-1-1 bym się zbytnio nie podniecał. Zagraliśmy jeden mecz ze słabym (ogarniętym absencjami) Lazio. Zobaczymy co będzie dalej, jeśli Conte spróbuje ustawić tak zespół w następnych spotkaniach.
BESTER MANN, BESTEEER !

- Padoin
- Juventino
Aby ukrócić telenowele związaną z napastnikami, należy napisać, kto do nas nie trafi. Po kolei:
1. Luis Suarez
Nawet gdyby LFC zajęło 15 miejsce w tabeli, a Luis chciał odejść, czy wybierze Serie A? To bardzo mało prawdopodobne. Nasza liga jest mało atrakcyjna, spora konkurencja, nie możemy konkurować finansowo z Realem czy innymi potęgami. Chce go pół europy. Odpada.
2. Stevan Jovetić
Bądźmy realistami, jeśli mamy na niego wydawać grubą forsę, to nie dziękuję. Nie przekonuje mnie ten chłopak. Do tego dochodzi wzmocnienie lokalnego rywala no i cały cyrk z Berbatovem, po którym relacje się jeszcze bardziej pogorszyły. Poza tym nawet w skrajnym przypadku wątpię by Viola poszła na rozwiązanie z Fabio plus gotówka. Jeśli chcemy mieć takiego gracza to trzeba zdecydowanych ruchów, Marotta pewnie zmarnuje miesiąc mercato na namawianie do wypożyczenia z opcją pierwokupu. Żeby była jasność, podniósłby poziom naszego ataku, ale kupmy go za rozsądne pieniądze, a nie 30 mln, bo tyle wart nie jest.
3. Edin Dzeko.
Szanse na to, że w ogóle odejdzie z ligi angielskiej są nikłe, nie możemy liczyć całe życie, że City kupi kogoś innego do napadu, a wtedy my zgarniemy Edina. Poza tym po co nam dwie wieże w ataku? Jest przecież Llorente.
4. Gonzalo Higuain
Jest bardzo mocno związany z Realem, co roku mówi się o chęci odejścia, a z drugiej strony potrafi zagwarantować Realowi 15-20 bramek, jak ma nie być zadowolony? Poza tym samo koszt zakupu Gonzalo oddala nas skutecznie od takiej przeprowadzki.
5. Javier Hernandes
Joker SAF. Tak jak w przypadku Higuaina nie ma powodu do odejścia. To byłaby głupota Manchesteru, co najwyżej gdyby marudził dostanie podwyżkę od United, nie wydaje mi się, że w ogóle chciał opuścić ligę.
6. Didier Drogba
Będzie o nim głośno, jak zwykle w to mercato. Ale co tu dużo mówić, niech zostanie na emeryturze w Turcji.
7.Carlos Tevez
Specjalnie o tym piszę, bo pół forum o nim marzy i trzeba ich sprowadzić na ziemię. Nie opuści MS za drogi, za dużo zarabia itd.
8. Edison Cavani
Nie jestem pewien, czy odejdzie jeśli Napoli zajmie 2 miejsce, z pewnością LM to duża motywacja. Kolejna sprawa, że DL nie będzie chciał nas wzmacniać, a sam Edison mówił, że chciałby spróbować sił w Anglii. Może Romek-Atomek zainwestuje?
9. Radamel Falcao
To samo co Tevez, geniusz, zero szans.
10.Jackson Martinez
Kto jak kto, ale Porto poprzez swój świetny skauting potrafi robić interesy. Niestety nie stać nas, gotówka w tym okienku nie może pójść tylko na atak.
11. Karim Benzema
Musiałyby się zmienić rządy trenerskie Realu, by odszedł. Wiele razy się mówiło, że ''MU'' jest z niego niezadowolony, ale jakoś został. Nie ma przesłanek by to się zmieniło.
12. Zlatan Ibrahimović
Czy warto w niego inwestować? Pensja kosmiczna, dziad uparty, strzelać potrafi, ale czy PSG wypuści najlepszego napastnika? Nie. Myślę, że jakoś rozwiążą sprawy finansowe. Poza tym trzeba dużo zainwestować w 31-latka.
Kto może przyjść? Kolejność przypadkowa:
1. Lukas Podolski
Nie jest to może geniusz futbolu, ale nieźle spisuje się w Arsenalu. Zawsze to piłkarz, który się znajduje w odpowiednim miejscu, potrafi wykończyć, więc jakieś umiejętności ma. Kwota też nie powinna być duża.
2.Lisandro Lopez
Było o nim głośno w zeszłym roku, niestety nas nie zasilił, prawdopodobnie przez chytrość Marotty. Moim zdaniem warto, nie byłby to drogi zakup no i mamy starszych zawodników w składzie.
3. Alessandro Diamanti
Może przyjść, ale pod warunkiem, że coś zrobimy z Giovinco no i że to nie będzie nasze ostanie słowo, jeśli chodzi o transfery w ataku. W takim tylko przypadku jestem jego zwolennikiem. Ograny, kreatywny.
4. Alexis Sanchez
Gra w Hiszpanii dosyć mizernie w tym momencie, ostatnio coś trafił, ale to nie zamazuje jego złych występów. Barcelona będzie chciała na nim zarobić, jednak myślę, że 15 mln to odpowiednia kwota za tego piłkarza.
5.Mario Gomez
Gdy przejdzie do Bayernu jeszcze jeden napastnik rysuje się mała szansa na sprowadzenie Mario. Jednak Marotta musiałby się wznieść na wyżyny umiejętności negocjacyjnych. Jest szansa, zależy od tego kogo chciałby zobaczyć w swoim zespole Pep.
6. Pablo Osvaldo
Nie przepadam za transferami z Romy, ale skoro Fabio jest i tak na wylocie to rodzi się pytanie co nam szkodzi? Oczywiście pod warunkiem, że kupimy jeszcze kogoś.
Na tą chwilę tyle przyszło mi do głowy. Pierwszą 12 możecie sobie wybić z głowy
Następna 6 jest realna.
1. Luis Suarez
Nawet gdyby LFC zajęło 15 miejsce w tabeli, a Luis chciał odejść, czy wybierze Serie A? To bardzo mało prawdopodobne. Nasza liga jest mało atrakcyjna, spora konkurencja, nie możemy konkurować finansowo z Realem czy innymi potęgami. Chce go pół europy. Odpada.
2. Stevan Jovetić
Bądźmy realistami, jeśli mamy na niego wydawać grubą forsę, to nie dziękuję. Nie przekonuje mnie ten chłopak. Do tego dochodzi wzmocnienie lokalnego rywala no i cały cyrk z Berbatovem, po którym relacje się jeszcze bardziej pogorszyły. Poza tym nawet w skrajnym przypadku wątpię by Viola poszła na rozwiązanie z Fabio plus gotówka. Jeśli chcemy mieć takiego gracza to trzeba zdecydowanych ruchów, Marotta pewnie zmarnuje miesiąc mercato na namawianie do wypożyczenia z opcją pierwokupu. Żeby była jasność, podniósłby poziom naszego ataku, ale kupmy go za rozsądne pieniądze, a nie 30 mln, bo tyle wart nie jest.
3. Edin Dzeko.
Szanse na to, że w ogóle odejdzie z ligi angielskiej są nikłe, nie możemy liczyć całe życie, że City kupi kogoś innego do napadu, a wtedy my zgarniemy Edina. Poza tym po co nam dwie wieże w ataku? Jest przecież Llorente.
4. Gonzalo Higuain
Jest bardzo mocno związany z Realem, co roku mówi się o chęci odejścia, a z drugiej strony potrafi zagwarantować Realowi 15-20 bramek, jak ma nie być zadowolony? Poza tym samo koszt zakupu Gonzalo oddala nas skutecznie od takiej przeprowadzki.
5. Javier Hernandes
Joker SAF. Tak jak w przypadku Higuaina nie ma powodu do odejścia. To byłaby głupota Manchesteru, co najwyżej gdyby marudził dostanie podwyżkę od United, nie wydaje mi się, że w ogóle chciał opuścić ligę.
6. Didier Drogba
Będzie o nim głośno, jak zwykle w to mercato. Ale co tu dużo mówić, niech zostanie na emeryturze w Turcji.
7.Carlos Tevez
Specjalnie o tym piszę, bo pół forum o nim marzy i trzeba ich sprowadzić na ziemię. Nie opuści MS za drogi, za dużo zarabia itd.
8. Edison Cavani
Nie jestem pewien, czy odejdzie jeśli Napoli zajmie 2 miejsce, z pewnością LM to duża motywacja. Kolejna sprawa, że DL nie będzie chciał nas wzmacniać, a sam Edison mówił, że chciałby spróbować sił w Anglii. Może Romek-Atomek zainwestuje?
9. Radamel Falcao
To samo co Tevez, geniusz, zero szans.
10.Jackson Martinez
Kto jak kto, ale Porto poprzez swój świetny skauting potrafi robić interesy. Niestety nie stać nas, gotówka w tym okienku nie może pójść tylko na atak.
11. Karim Benzema
Musiałyby się zmienić rządy trenerskie Realu, by odszedł. Wiele razy się mówiło, że ''MU'' jest z niego niezadowolony, ale jakoś został. Nie ma przesłanek by to się zmieniło.
12. Zlatan Ibrahimović
Czy warto w niego inwestować? Pensja kosmiczna, dziad uparty, strzelać potrafi, ale czy PSG wypuści najlepszego napastnika? Nie. Myślę, że jakoś rozwiążą sprawy finansowe. Poza tym trzeba dużo zainwestować w 31-latka.
Kto może przyjść? Kolejność przypadkowa:
1. Lukas Podolski
Nie jest to może geniusz futbolu, ale nieźle spisuje się w Arsenalu. Zawsze to piłkarz, który się znajduje w odpowiednim miejscu, potrafi wykończyć, więc jakieś umiejętności ma. Kwota też nie powinna być duża.
2.Lisandro Lopez
Było o nim głośno w zeszłym roku, niestety nas nie zasilił, prawdopodobnie przez chytrość Marotty. Moim zdaniem warto, nie byłby to drogi zakup no i mamy starszych zawodników w składzie.
3. Alessandro Diamanti
Może przyjść, ale pod warunkiem, że coś zrobimy z Giovinco no i że to nie będzie nasze ostanie słowo, jeśli chodzi o transfery w ataku. W takim tylko przypadku jestem jego zwolennikiem. Ograny, kreatywny.
4. Alexis Sanchez
Gra w Hiszpanii dosyć mizernie w tym momencie, ostatnio coś trafił, ale to nie zamazuje jego złych występów. Barcelona będzie chciała na nim zarobić, jednak myślę, że 15 mln to odpowiednia kwota za tego piłkarza.
5.Mario Gomez
Gdy przejdzie do Bayernu jeszcze jeden napastnik rysuje się mała szansa na sprowadzenie Mario. Jednak Marotta musiałby się wznieść na wyżyny umiejętności negocjacyjnych. Jest szansa, zależy od tego kogo chciałby zobaczyć w swoim zespole Pep.
6. Pablo Osvaldo
Nie przepadam za transferami z Romy, ale skoro Fabio jest i tak na wylocie to rodzi się pytanie co nam szkodzi? Oczywiście pod warunkiem, że kupimy jeszcze kogoś.
Na tą chwilę tyle przyszło mi do głowy. Pierwszą 12 możecie sobie wybić z głowy

Następna 6 jest realna.
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2013, 12:51 przez Padoin, łącznie zmieniany 2 razy.
- F-azan
- Juventino
Alexis jest bardzo realną opcja na lato bo na 100% odejdzie bo przychodzi Neymar a poza tym jest wychowanek Tello i to on już coraz częściej gra
Poza tym za czasów Josep Guardiola miał więcej swobody w grze a przy Tito już nie.Więc mam nadzieję że jego transfer wypali a nie żaden Jovetic on nawet pełnego sezonu nie potrafi zagrać bo co chwilę jakaś kontuzja
Poza tym za czasów Josep Guardiola miał więcej swobody w grze a przy Tito już nie.Więc mam nadzieję że jego transfer wypali a nie żaden Jovetic on nawet pełnego sezonu nie potrafi zagrać bo co chwilę jakaś kontuzja

- Arbuzini
- Juventino
Ja chcę tylko zwrócić uwagę na postawę piłkarza, któremu do tej pory mówiłem głośne i stanowcze NIE. Josip Ilicic. Trzy ostatnie spotkania rozegrał w roli napastnika z Miccolim w duecie. We wszystkich strzelił gola, dodatkowo złapał asystę i dwa tytuły MotM.
Możecie rzucić okiem na skróty z Sampdorią: ,
Not bad, co? Na razie się zbytnio nie podniecam, ale będę obserwował jego grę w tej roli. Palermo słynie z wyprzedaży i niestabilności, a teraz dodatkowo zmierzają w kierunku Serie B. Naszym atutem jest fakt, że Josip jest zdeklarowanym kibicem Juventusu. Być może jest to szansa pozyskania wszechstronnego zawodnika, który ma tendencję wzrostową za przyzwoite pieniądze.
Możecie rzucić okiem na skróty z Sampdorią: ,
Not bad, co? Na razie się zbytnio nie podniecam, ale będę obserwował jego grę w tej roli. Palermo słynie z wyprzedaży i niestabilności, a teraz dodatkowo zmierzają w kierunku Serie B. Naszym atutem jest fakt, że Josip jest zdeklarowanym kibicem Juventusu. Być może jest to szansa pozyskania wszechstronnego zawodnika, który ma tendencję wzrostową za przyzwoite pieniądze.
- koki90
- Juventino
Wydaje mi się, że w ostatnim meczu złapał jakiś uraz. Wiadomo może o tym coś więcej?Arbuzini pisze:Josip Ilicic.
Sama kandydatura w moim odczuciu lepsza niż Poli, Osvaldo, a może i nawet Hernanes. Wszechstronny i dużo bardziej perspektywiczny zawodnik od wyżej wymienionych.