Sezon 2012/2013
- Szilgu
- Juventino
Ładna ta asysta, a raczej akcja Zielińskiego.
Maicosuel tydzień temu był lekko kontuzjowany. Pewnie nie doleczył się jeszcze i dali szansę młodemu.
A tak swoją drogą... bardzo podoba mi się gra Muriela (no, może poza symulacją) i tego Allana.
Maicosuel tydzień temu był lekko kontuzjowany. Pewnie nie doleczył się jeszcze i dali szansę młodemu.
A tak swoją drogą... bardzo podoba mi się gra Muriela (no, może poza symulacją) i tego Allana.
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2013, 15:58 przez Szilgu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino
Nie gra DiNatale, więc może dlatego, aczkolwiek zawsze wydawało mi się ,ze Zielinski to pomocnik. No a tu gra tak skrzydłowego, ale ustawionego za Murielem (który notabene strzelił dwie bramki, ale nie zachwyca). I Luis wyhaczył zółtko, ktore eliminuje go z meczu za tydzień, więc szansa jest, ze Polak zagra i za tydzien.
Fajnie ofensywnie w Udine gra Allan, przypatruje się też mlodemu Sansone, ale dzisiaj nic nie pokazał.
W drugiej Polowie Muriel zanotował prawie asystę - ladny rajd, a PZ zszedl w 2 minucie - z podpisu wynika, że dzisiaj zanotował 2 asysty.
Fajnie ofensywnie w Udine gra Allan, przypatruje się też mlodemu Sansone, ale dzisiaj nic nie pokazał.
W drugiej Polowie Muriel zanotował prawie asystę - ladny rajd, a PZ zszedl w 2 minucie - z podpisu wynika, że dzisiaj zanotował 2 asysty.
- @D@$
- Juventino
Dosyć ciekawa kolejka dla układu tabeli.
Siena wygrała arcyważny dla siebie mez z Pescarą. Dzięki niemu mimo ujemnych punktów wygrzebuje się w końcu ze strefy spadkowej. Palermo na remis z Bologną, Genoa wyrównała w derbach, nie mam nic przeciwko dla takiego układu w dołach. raz że chciałem by Siena się utrzymała, dwa, że może wstrząsnie to Genoą, po rewolucja co rok, to zła droga. Teraz wprawdzie znowu będą musiałyby być zmiany, ale może przestaną sobie jaja zrobić. Jedyny problem, że trzeba Immobile szukać klubu.
Wieczorem hit, każdy ma prawo do właśnych preferencji, ja jestem z śmieciarzami, możecie besztać.
@Pumex - może być remis, teoretycznie dla Juve idealny. Ale z dwojga złego, wolę Napoli na drugim, niż Milan, więc byle ci drudzy nie wygrali dzisiaj.
Siena wygrała arcyważny dla siebie mez z Pescarą. Dzięki niemu mimo ujemnych punktów wygrzebuje się w końcu ze strefy spadkowej. Palermo na remis z Bologną, Genoa wyrównała w derbach, nie mam nic przeciwko dla takiego układu w dołach. raz że chciałem by Siena się utrzymała, dwa, że może wstrząsnie to Genoą, po rewolucja co rok, to zła droga. Teraz wprawdzie znowu będą musiałyby być zmiany, ale może przestaną sobie jaja zrobić. Jedyny problem, że trzeba Immobile szukać klubu.
Wieczorem hit, każdy ma prawo do właśnych preferencji, ja jestem z śmieciarzami, możecie besztać.
@Pumex - może być remis, teoretycznie dla Juve idealny. Ale z dwojga złego, wolę Napoli na drugim, niż Milan, więc byle ci drudzy nie wygrali dzisiaj.
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2013, 17:03 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Jeśli o mnie chodzi, remis byłby kolorowy, malinowy.@D@$ pisze:ja jestem z śmieciarzami, możecie besztać.
Odnośnie trwających spotkań, oglądałem jednocześnie pierwsze połowy meczów Interu i Romy. Nerazzurri grali przeraźliwie wolno, oni jak i przeciwnicy, natomiast mecz Giallorossich był lepszy, ale bez rewelacji. Po 45 minutach jednak dałem sobie spokój.

- M.R.
- Juventino
Całkiem fajny i wyrównany mecz w Mediolanie. Remis jak na razie sprawiedliwy, w drugiej połowie niech strzelą sobie jeszcze po jednym golu i wynik jak najbardziej pod Juve :-D Na dodatek z kontuzją zszedł Boateng (mógłby nie zagrać w następnej kolejce) a zawodnikiem który go zmienił jest Niang - myślałem że pierwszym do wejścia będzie w Milanie Faraon, który nie wyszedł w pierwszym składzie.
"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- grande amore
- Juventino
Flammini ladnego gola strzelil, tak swoja droga.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- jareckik
- Juventino
Jak w przyszłym sezonie będą tak gwizdać od początku pod Milan to zapomnijcie o walce w Scudetto... Która to już ręka w polu karnym ? Co jest z tym Serie A?
- Skibil
- Redaktor
Milan się kartkuje, Napoli traci bramkarza na następny mecz... Szkoda jedynie, że to nie rossoneri wygrali, bo osobiście liczyłem na zdobycie mistrzostwa po meczu właśnie z drużyną z Mediolanu. 
Btw. przydałby się nam taki lewy odpowiednik Abate.

Btw. przydałby się nam taki lewy odpowiednik Abate.
- pan Zambrotta
- Juventino
Jeśli Napoli się potknie, swietujemy mistrzostwo na Olimpico z toro. Jeśli Napoli będzie wygrywać do końca, swietujemy po meczu z Palermo u siebie i spuszczamy zampariniego z ligi :twisted: oczywiście przy założeniu ze sami będziemy zdobywali po 3 pkty
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Lol. Abate biegnie, biegnie, biegnie, dobiega do przeciwnika, staje i podaje do tyłu.Skibil pisze: Btw. przydałby się nam taki lewy odpowiednik Abate.
Ale lepszy taki ktoś, niż Peluso-podobne wyroby ;-)
Szkoda, że milan nie wygrał, ale remis to również dobry dla nas rezultat.
Jedziemy po mistrza!
- wojczech7
- Juventino
Kilka luźnych spostrzeżeń po meczu Milanu z Napoli.
Maggio gra przesłabo, nie wiem, co się z nim dzieje ostatnio. No ale nie mój problem.
Swego czasu interesowaliśmy się Behramim i kurde szkoda, że wylądował u śmieciarzy.
Beznadziejny (dzisiaj) ten cały Niang. Nie wiem, kto mu kazał podejść do wolnego w pewnym momencie, ale pewne było, że chłop odpali w trybuny.
Wyjątkowo dobry komentarz, jak na Serie A. Zdecydowanie wolę dzisiejszą parę, aniżeli Jagodów, Milków, czy innych Ryczelów.
Maggio gra przesłabo, nie wiem, co się z nim dzieje ostatnio. No ale nie mój problem.
Swego czasu interesowaliśmy się Behramim i kurde szkoda, że wylądował u śmieciarzy.
Beznadziejny (dzisiaj) ten cały Niang. Nie wiem, kto mu kazał podejść do wolnego w pewnym momencie, ale pewne było, że chłop odpali w trybuny.
Wyjątkowo dobry komentarz, jak na Serie A. Zdecydowanie wolę dzisiejszą parę, aniżeli Jagodów, Milków, czy innych Ryczelów.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- AdiZ
- Juventino
Cieszy mnie wygrana Siena, mam nadziej że się utrzymają, kalendarz mają tragiczny ale wierzę w nich. Gdyby nie te ujemne 6pkt byli by bezpieczni. Oby spadły wreszcie, te żałosne kluby w postaci Genoi i Palermo. Skończy się wymiana 15 piłkarzy co sezon i trenerów co 4 kolejki.
- sebatiaen666
- Juventino
Trzeba trzymac kciuki za Napoli.
Niech to oni zajma to 2 miejsce.
Milan korzystał za bardzo z pomocy sędziowskiej znowu w tym sezonie poza tym najważniejsze to to że Napoli wątpie by sobie poradziło w eliminacjach.
Berlusconi już zadba o to by Milan eliminacje przeszedl do tego tak wielkie kluby jak Milan przechodza te runde.
Napoli trafi sie Pilzno i dostaną w dupe a najlepiej jak by były 3 zespoły w LM z włoch.
Niech to oni zajma to 2 miejsce.
Milan korzystał za bardzo z pomocy sędziowskiej znowu w tym sezonie poza tym najważniejsze to to że Napoli wątpie by sobie poradziło w eliminacjach.
Berlusconi już zadba o to by Milan eliminacje przeszedl do tego tak wielkie kluby jak Milan przechodza te runde.
Napoli trafi sie Pilzno i dostaną w dupe a najlepiej jak by były 3 zespoły w LM z włoch.