LM 12/13 (1/4): JUVENTUS 0-2 Bayern
- domooo
- Juventino
Jest mi trochę wstyd za Juve po tych meczach z Bayernem. Tylko my ze wszystkich 8 drużyn nie postawiliśmy rywalom żadnych wymagać. Nawet Turcy odpadli z honorem. Nasza gra była tragiczna w obu meczach. Tylko dzisiejsza pierwsza połowa wyglądała jako tako, ale raczej dlatego że Niemcy po prostu nam na to pozwolili.
Przed Juve jeszcze długa droga zanim nawiążemy równą walkę z 4-5 najlepszymi zespołami Europy...
Przed Juve jeszcze długa droga zanim nawiążemy równą walkę z 4-5 najlepszymi zespołami Europy...
I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne
- mattyou
- Juventino
Dzięki za gre w LM i za emocje jakie nasi piłkarze dostarczyli mi podczas wszystkich meczów Champions League. Mam nadzieję że Marotta i Conte wyciągną wnioski i w przyszłej edycji powrócimy jeszcze mocniejsi!
Pozdrawiam !
Forza !
Pozdrawiam !
Forza !
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Fino alla Fine. Byłem w stanie przełknąć 7 miejsce, byłem w stanie przełknąć porażkę z Interem na JS, przełknę i to.
Conte jest drugi rok z druzyną,robi co może. Brakuje nam TOPA z przodu, który sprawiłby że druzyny typu Bayern musiałby by sie cofać w obawie. Jak widać tylko Vucinic byl w stanie przejechac 2-3 Bawarczykow. On dzis naprawde sie starał. Asamoah swietnie takze. Lepiej niz Peluso.
Mniejsza jednak.
Za rok bedziemy silniejsi ;-)
Conte jest drugi rok z druzyną,robi co może. Brakuje nam TOPA z przodu, który sprawiłby że druzyny typu Bayern musiałby by sie cofać w obawie. Jak widać tylko Vucinic byl w stanie przejechac 2-3 Bawarczykow. On dzis naprawde sie starał. Asamoah swietnie takze. Lepiej niz Peluso.
Mniejsza jednak.
Za rok bedziemy silniejsi ;-)
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Konrad_cmf_
- Juventino
Dumny po zwycięstwie, wierny po porażce!
Pozdrawiam resztę forumowiczów, którzy wolą wylewać żale i frustrację zamiast docenić to co było do tej pory. Dzisiaj jestem smutny i przygaszony, ale z honorem przyjmuje wynik tego dwumeczu i myślę już tylko o przyszłości.
Chyle czoła Bayernowi. Znakomity zespół, znakomita postawa, a przede wszystkim znakomita 4 graczy ofensywnych, których my nie mamy. Nasza drużyna kończy się na wyważonych środkowych pomocnikach, a nie mamy żadnych ofensywnych piłkarzy środka pola, skrzydła lub ataku...
Pozdrawiam resztę forumowiczów, którzy wolą wylewać żale i frustrację zamiast docenić to co było do tej pory. Dzisiaj jestem smutny i przygaszony, ale z honorem przyjmuje wynik tego dwumeczu i myślę już tylko o przyszłości.
Chyle czoła Bayernowi. Znakomity zespół, znakomita postawa, a przede wszystkim znakomita 4 graczy ofensywnych, których my nie mamy. Nasza drużyna kończy się na wyważonych środkowych pomocnikach, a nie mamy żadnych ofensywnych piłkarzy środka pola, skrzydła lub ataku...
- Arcadio Morello
- Juventino
Chyba powoli widać, że Conte nie ma koncepcji na dalszą grę Juve... Ostatnie mecze w wykonaniu Juve bardzo słabe...
Trzeba w letnim mercato zrobić poważne zakupy i kupić 3-4 piłkarzy światowej klasy. Nie bać się wydać jednorazowo 30 mln euro. Może wreszcie dotrze do zarządu Juve, Marotty i Conte, że liczy się JAKOŚĆ nie ilość. Brak słów...
Trzeba w letnim mercato zrobić poważne zakupy i kupić 3-4 piłkarzy światowej klasy. Nie bać się wydać jednorazowo 30 mln euro. Może wreszcie dotrze do zarządu Juve, Marotty i Conte, że liczy się JAKOŚĆ nie ilość. Brak słów...

- Eric6666
- Juventino
jedyny inteligenty koment w tym temacie. Dzieci sezonowce wpadają i nagle chcą LM. Conte w 2 lata prawdopodobnie wygra 2 x Scudetto i 1/4 LM, dla mnie po dwóch 7 miejscach to wręcz niemożliwe osiągnięcie.FelekJUVE pisze:Ćwierćfinał po takiej abstynencji to nie wstyd! Oby tylko Elkan nie żałował kasy na Juve! 1 TOP 2 Mega solidnych i możemy wygrać tą LM!!
W tym meczy zabrakło : Vidala, Lichego, Marchisio, Pirlo... co raz bardziej nastawiam się, że Pogba powinien stale wygryźć Markiza, bo on naprawdę ciągle gra piach,a co 5 spotkań coś pokaże. Dzisiaj większe nadzieje wiązałem z Giacherinnim.... Potrzeba napastnika....
Ps. Przed dwumeczem z Bayernem byliśmy najlepszym zespołem, a po Bayernie jesteśmy najgorszym? nastolatka w wieku 14 lat potwierdza, że co miesiąc zmienia zdanie...
Forza JUVE!! storia di un grande amore!!
PS2. Bayern to zespół najlepszy w tej LM, nie jest wstyd z nią przegrać, wstydem jest, że trener, który walnie się do tego przyłożył niedługo wypadnie... :rotfl:
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2013, 22:49 przez Eric6666, łącznie zmieniany 1 raz.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- kosciu88
- Juventino
Cudu nie bylo ale i tak uznanie dla chlopakow za to czego dokonali w tej edycji LM. Bayer jest moim faworytem do wygrania LM choc z tych wszystkich zespolow jesli maialbym kogos wybrac to Real. Oby nie Farsa i Polonia Dortmund bo bede rzygal tecza przez ich kibicow i zachwyty w mediach.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- LordJuve
- Juventino
Właśnie to mnie najbardziej boli. Nawet Galatasaray, nawet Malaga postraszyły...my natomiast odpadamy z bilansem 4:0 w plecy. Mistrz Włoch?! Co to, k..., jest?!domooo pisze:Jest mi trochę wstyd za Juve po tych meczach z Bayernem. Tylko my ze wszystkich 8 drużyn nie postawiliśmy rywalom żadnych wymagać. Nawet Turcy odpadli z honorem. Nasza gra była tragiczna w obu meczach. Tylko dzisiejsza pierwsza połowa wyglądała jako tako, ale raczej dlatego że Niemcy po prostu nam na to pozwolili.

- deszczowy
- Juventino
No, to kto pierwszy napisze "Bayern wygrał fuksem, Bundeskopanka słaba!!!!" ?
To jest miejsce Włochów w szeregu.LordJuve pisze:Mistrz Włoch?! Co to, k..., jest?!
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2013, 22:49 przez deszczowy, łącznie zmieniany 1 raz.
- annihilator1988
- Juventino
Pierdu, pierdu. Zwyczajnie zawodników Juve dopadło zmęczenie sezonem, co bardziej uwidacznia się przez brak klasowego napadu. Może być jedynie lepiejArcadio Morello pisze:Chyba powoli widać, że Conte nie ma koncepcji na dalszą grę Juve
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- gucio_juve
- Juventino
Ja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, myślę, że Conte powinien zostać <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> dyscyplinarnie, bo nie ma pojęcia o prowadzeniu takiego klubu jak Juvenuts. Dwa mistrzostwa Włoch i ćwierćfinał LM w dwa lata, po dwusezonowych blamażach? To jest bruk i kamień. Mourinho przychodź czem prędzej!!!Arcadio Morello pisze:Chyba powoli widać, że Conte nie ma koncepcji na dalszą grę Juve... Ostatnie mecze w wykonaniu Juve bardzo słabe...
- StaryDobryNedved
- Juventino
Jak na to mercato zarząd nie kupi w końcu tego mitycznego TOP PLAYERA to im chyba kibice wparują do tej siedziby... Serio, ileż można słyszeć "tak, tak - są pieniądze, dobrze słyszeliście, że interesujemy się x ale y też jest w naszym zasięgu, kibice dostaną TOP PLAYERA w tym mercato!" a później Zezowaty albo junior Agnelli się dwoją i troją jak to wytłumaczyć, że to nie chodziło o kupno topa ale o to, że mamy już w takich w składzie. A na sam koniec przyjdzie Elkann w różowej wyjazdówce z bananem na mordzie i będzie mydlił oczy, że czuję ducha Juve i w ogóle to kapitalny klub... Musiałem to napisać.