LM 12/13 (1/4): JUVENTUS 0-2 Bayern
- Piti
- Juventino
Ohh ahh Bayern ma taką pake i co z tego? tym samym skladem grali sezon i 2 sezony temu i przegrali wszystko co sie dało. Nie przecze ze macie slaba druzyne, ale zdarzaja wam sie frajerskie porazki i ogolnie jestescie chyba najbardziej przegranym zespolem ostatnich lat.makaroniarz pisze:smuty fana Bayernu.
poza tym widocznie malo wiesz o Juve bo, potrzeba ci jeden mecz, w ktorym grały rezerwy, by ocenic caly nasz klub, brawo.
a teraz wracaj na wlasna bawarska piaskownice

- juvemaroko
- Juventino
Ale za to widac ze jestes kibicem barcelonymakaroniarz pisze: Nie jestem kibicem bayernu ,ale - bayern ma taka pakę że każdy normalnie myślący ,znający się trochę na piłce,przyzna że jest to Top 3-5 na świecie.
Jedna jedyna szansa juve na awans to to że sędzia jest z Hiszpani>kibic realu.
A jak wiadomo real się boi bayernu.Jeśli okażę się kaloszem to może wypaczyć mecz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Wrócilem z treningu na Orliku ( A klasa
), gralem w koszulce Pirlo, 3 bramki hukłem. Wygramy 3 : 0
. Dziecinna naiwność wiem, a moze jednak wiara 8)

- grande amore
- Juventino
@Cabrini - gratuluje hat tricka

huknalem - jesli juz.hukłem
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Cabrini_idol
- Juventino
grande amore pisze:@Cabrini - gratuluje hat tricka
huknalem - jesli juz.hukłem
oj tam oj tam, w sumie nie wiedzialem jak to napisac :roll:. Sprawdziłem w google i huknalem jak i huklem bylo pisane ale w zasadzie nie bylo odpowiednika slownikowego wec wybralem to drugie. Ale jak mowisz to Ci wierze

No tak Hat trick do tego klasyczny. Dzisiaj bedzie podobnie. No bo kto ostatnio strzelil takiego w Juve ? Treze ? Czas na kolejnego.

- annihilator1988
- Juventino
Przygnębiłeś mnie teraz. A informacja, iż Padoin zagra pierwszej minuty wprowadziła mnie w kłopoty żołądkowe. Zwyczajnie dostałem biegunki, ze szczęściaCabrini_idol pisze:No bo kto ostatnio strzelil takiego w Juve ? Treze ? Czas na kolejnego.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- juvemaroko
- Juventino
No nic pozostalo nam tylko liczyc na mecz zycia Padoina 

- strong return
- Juventino
Pisać sobie można, a i tak się denerwuję. Co zresztą możemy dać temu klubowi oprócz wiary? Ostatecznie odrobienie przez nas tej straty, to byłby parokrotnie mniejszy cud niż wygrania LM w stylu obrona Częstochowy przez Chelsea w zeszłym sezonie. A co roku w sporcie są o wiele większe sensacje. Jeden błąd Neuera i jeden ze strzałów życia Pogby/Pirlo/Markiza... dobra gra i sporo szczęścia. Już będziemy w grze.
Najwyżej wrócimy silniejsi (oby) w kolejnej edycji.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Spadaj to siebie.makaroniarz pisze: Nie jestem kibicem bayernu
- strong return
- Juventino
Pisać sobie można, a i tak się denerwuję. Co zresztą możemy dać temu klubowi oprócz wiary? Ostatecznie odrobienie przez nas tej straty, to byłby parokrotnie mniejszy cud niż wygrania LM w stylu obrona Częstochowy przez Chelsea w zeszłym sezonie. A co roku w sporcie są o wiele większe sensacje niż oitencjalnie dzisiejsza. Jeden błąd Neuera i jeden ze strzałów życia Pogby/Pirlo/Markiza... dobra gra i sporo szczęścia. Już będziemy w grze.
Dobrze by było szybko zdobyć bramkę, wtedy ich demony mogą do nich wrócić.
Dobrze by było szybko zdobyć bramkę, wtedy ich demony mogą do nich wrócić.
- Mate.G
- Juventino
Narzekacie na tego Padoina...Mehehehe pisze:Padoin :płaczę: Niech wygra lepszy.
Wszystko zależy od formy naszych topowych.
Bo to co pokazali wszyscy w pierwszym meczu wołało o pomstę do nieba.
Zawiedli ci na których się zawsze liczy, dziś tak nie może być a Padoin mam nadzieję, że zagra poprawnie a pomysł z Islą ? :doh: Chcecie zobaczyć wrzutki w nogi Niemców ? Nie ? To nie widzę sensu wpuszczania Isli na boisko.
- juvemaroko
- Juventino
Fajnie byloby gdyby to on zdobyl pierwszego golaMate.G pisze:Narzekacie na tego Padoina...Mehehehe pisze:Padoin :płaczę: Niech wygra lepszy.
Wszystko zależy od formy naszych topowych.
Bo to co pokazali wszyscy w pierwszym meczu wołało o pomstę do nieba.
Zawiedli ci na których się zawsze liczy, dziś tak nie może być a Padoin mam nadzieję, że zagra poprawnie a pomysł z Islą ? :doh: Chcecie zobaczyć wrzutki w nogi Niemców ? Nie ? To nie widzę sensu wpuszczania Isli na boisko.
:-D
- FelekJUVE
- Juventino
Kalinowski i Jagoda! OMG!!
Ależ nerwy!! Ależ nerwy!!! Padoin hattricka!!! Boże obsrany jestem!! Boję się, że Bayern nam szybko huknie i po zawodach będzie!! Kuzwa mętlik!! Pokonamy ich!! Proszeee!!! Oni są do pokonania!!! Bate się udało!!! FORZA JUVE!!

Ależ nerwy!! Ależ nerwy!!! Padoin hattricka!!! Boże obsrany jestem!! Boję się, że Bayern nam szybko huknie i po zawodach będzie!! Kuzwa mętlik!! Pokonamy ich!! Proszeee!!! Oni są do pokonania!!! Bate się udało!!! FORZA JUVE!!