Szczecin - wspólne wypady na mecze
- BIANCONERI
- Juventino
Przed chwilą dzwonił do mnie Konrad(JuveQL)i rzecz jasna wyraził chęć obejrzenia meczu w SportBarze:)
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- tequila1986
- Juventino
Jak na razie 3:2,5 dla Kickera (Konrada głos obcinam, bo się nie pofatygował osobiście). jeszcze 2 godziny i zapada decyzja!
- BIANCONERI
- Juventino
Nie pofatygował, bo jest na mieście i nie m dostępu do forum. Marioz dopiero wraca z roboty, ale również jest za sportbarem. Najwyżej pójdziecie do kickera, a my do sportbaru i wszyscy będą zadowoleni.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- tequila1986
- Juventino
@Sisman, Grzesiek, Mariusz i Konrad
Nie to żebym wam źle wróżył, ale jakby co przytrzymać dla was 4 miejsca? Bo miałem dzisiaj sen, a teraz mam wizję... widzę waszą przyszłość... widzę... taksówkę... na taksometrze godz. 20:51 i kwota 9,74 PLN
Nie to żebym wam źle wróżył, ale jakby co przytrzymać dla was 4 miejsca? Bo miałem dzisiaj sen, a teraz mam wizję... widzę waszą przyszłość... widzę... taksówkę... na taksometrze godz. 20:51 i kwota 9,74 PLN

- BIANCONERI
- Juventino
Jak będziemy mieli jakieś problemy(w co wątpię)to i tak zostanie nam sporo czasu na zmianę miejsca. Poza tym chęć na obejrzenie meczu zgłosili jeszcze Piotrek oraz Antek i jeżeli rzeczywiście będą wybierali się na miasto to zapewne zawitają do sportbaru.

- Dzięcioł
- Juventino
Krystianie, apeluję o Twój chillout. Skoro chłopaki są zdecydowani na SB, to w imię wspólnego dobra jestem otwarty na tę propozycję.
Niemniej, zaprawdę interesująca jest teza Bianoceriego o preferencjach Marioza, bo z tego co czytałem na forum jego pierwszym wyborem miał być KP. Ale spoko.
Chciałbym obejrzeć ten mecz w możliwie największym gronie Juventinich. Bez względu na knajpę.
Teraz idę pobiegać. Wierzę, że do tej pory w przedmiocie lokalu będzie już jasność.
Piona!
Niemniej, zaprawdę interesująca jest teza Bianoceriego o preferencjach Marioza, bo z tego co czytałem na forum jego pierwszym wyborem miał być KP. Ale spoko.
Chciałbym obejrzeć ten mecz w możliwie największym gronie Juventinich. Bez względu na knajpę.
Teraz idę pobiegać. Wierzę, że do tej pory w przedmiocie lokalu będzie już jasność.
Piona!
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2013, 11:45 przez Dzięcioł, łącznie zmieniany 1 raz.
Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...
- BIANCONERI
- Juventino
Wygrał sportbar, niemniej zmieniliśmy zdanie decydując się na kickera:)Tak więc wszyscy spotykamy się na starym/nowym mieście.

- BIANCONERI
- Juventino
W okolicach 20.

- Antek666
- Juventino
Niestety gdziekolwiek byście nie zdecydowali to ja dziś odpadam.Dupny dzień mam,a i noclegu i czegoś tam nie ogarnąłem,więc mecz obejrzę w domu w necie.Oby bez problemów i komplikacji,czego i Wam życzę
Natomiast w poniedziałek na meczu z przetrzebionym lazio pojawię się prawie na pewno

Natomiast w poniedziałek na meczu z przetrzebionym lazio pojawię się prawie na pewno

- BIANCONERI
- Juventino
@Dzięcioł: taka mała prośba; może następnym razem zorganizuj sobie mecz tylko i wyłącznie dla siebie nie angażując w to reszty?