LM 12/13 (1/4): JUVENTUS 0-2 Bayern
- Castiel
- Juventino
Na państwowym? Gość się jeszcze chwali złodziejstwem, a to, że pracuje jak pracuje nie znaczy że nie mam urlopów. Nie są mi potrzebne bo mam praktycznie pół miesiąca wolne. I tak zostało mi jeszcze ponad 30 dni łącznie z zaległym.LordJuve pisze: Dobra, skoncz juz te swoje bajki bo nie mam czasu, napiszę tylko tyle: udokumentuj mi jakoś, udowodnij, że to co piszesz jest prawdą. Dlaczego miałbym komuś takiemu jak ty dawać wiarę?
Po co ja ci mam udowadniać? Tego to nie rozumiem. Urząd dostosował budynek do wózków? Jestem w szoku.
Obym dożył kiedyś czasów wolnego rynku to wielu ludzi łącznie pewnie z Tobą będę mijał na przejściu dla pieszych z kartką "zbieram na węgiel".
Nawet sam zgłaszam swoje posty niebieską kartką i kupa

- LordJuve
- Juventino
Spoko, w tym złodziejskim kraju zdąże już nabić kabzę a i siatka odpowiednich znajomych już się krystalizuje.Castiel pisze:Na państwowym? Gość się jeszcze chwali złodziejstwem, a to, że pracuje jak pracuje nie znaczy że nie mam urlopów. Nie są mi potrzebne bo mam praktycznie pół miesiąca wolne. I tak zostało mi jeszcze ponad 30 dni łącznie z zaległym.LordJuve pisze: Dobra, skoncz juz te swoje bajki bo nie mam czasu, napiszę tylko tyle: udokumentuj mi jakoś, udowodnij, że to co piszesz jest prawdą. Dlaczego miałbym komuś takiemu jak ty dawać wiarę?
Po co ja ci mam udowadniać? Tego to nie rozumiem. Urząd dostosował budynek do wózków? Jestem w szoku.
Obym dożył kiedyś czasów wolnego rynku to wielu ludzi łącznie pewnie z Tobą będę mijał na przejściu dla pieszych z kartką "zbieram na węgiel".

PS.
Ludzie, widzicie jakie bzdury można przez Sieć wypisywać?

Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2013, 16:33 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojczech7
- Juventino
Tożeś zdanie cudne skonstruował, nie ma co... :lol:Castiel pisze:Obym dożył kiedyś czasów wolnego rynku to wielu ludzi łącznie pewnie z Tobą będę mijał na przejściu dla pieszych z kartką "zbieram na węgiel".
Liczę na dobry mecz w naszym wykonaniu i słaby w wykonaniu Bayernu.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2013, 16:34 przez wojczech7, łącznie zmieniany 1 raz.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Castiel
- Juventino
Fakt tyle tylko, że babkę zbierającą na węgiel mijałem w tamtym roku.
Gdzie zasiłek?
Dajcie mi <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tego bana na IP w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gdzie zasiłek?
Dajcie mi <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tego bana na IP w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2013, 16:35 przez Castiel, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojczech7
- Juventino
Z tego zdania wynika, że to Ty będziesz dzierżył kartkę, "mistrzu".Castiel pisze:Fakt tyle tylko, że babkę zbierającą na węgiel mijałem w tamtym roku.
Gdzie zasiłek?
Mam nadzieję, że Robben będzie dzisiaj kaleczył tak, jak potrafi to robić od czasu do czasu.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- whitesignus
- Juventino
Cholewka, nerwy juz mnie rozsadzaja. Mam nadzieje, na swietny mecz Juve i awans :-D Jesienia bedzie 10 rok razem z Juve, moga zrobic taki maly prezent
Forza JUVE!

Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- gucio_juve
- Juventino
Pewne jest tylko jedno - gorszego stylu gry jak w Monachium nie zobaczymy. Bo gorzej chyba grać się nie da. Prawda?
- Marcin_ACM
- Milanista
coś ku pokrzepieniu...
DA SIĘ.
dokładnie 11 miesięcy temu:
pamiętam ten mecz, warunek aby Neuer (i obrona) popełniali takie błędy jest wdarcie się strachu, co może spowodować w zasadzie tylko szybkie prowadzenie, np. w 4 minucie, jak w powyższym meczu.
DA SIĘ.
dokładnie 11 miesięcy temu:
pamiętam ten mecz, warunek aby Neuer (i obrona) popełniali takie błędy jest wdarcie się strachu, co może spowodować w zasadzie tylko szybkie prowadzenie, np. w 4 minucie, jak w powyższym meczu.
- Wojtek
- Juventino
Po tym co widzieliśmy wczoraj w Champions League to niczego nie można być pewnym. Wiadomo że jak stracimy bramke to bedzie cholernie ciężko, lecz ostatnio śniło mi sie że wygraliśmy ten mecz 4:1 to byłoby coś!
Może warto popytać kolegów z BATE jak sie gra przeciwko niemcom?
Szkoda Lichtsteinera bo Vidala jeszcze można przeżyć ponieważ wierze że Pogba podoła zadaniu, lecz w Padoina powątpiewam. Szkoda Martina bo gdyby nie ten wypadek to dzisiaj spokojnie mógłby zastąpić Szwajcara.
Trzeba wierzyć!
FORZA JUVE!!
Może warto popytać kolegów z BATE jak sie gra przeciwko niemcom?

Szkoda Lichtsteinera bo Vidala jeszcze można przeżyć ponieważ wierze że Pogba podoła zadaniu, lecz w Padoina powątpiewam. Szkoda Martina bo gdyby nie ten wypadek to dzisiaj spokojnie mógłby zastąpić Szwajcara.
Trzeba wierzyć!
FORZA JUVE!!
- makaroniarz
- Juventino
Czytam czytam i nie wierzę ile tu niepoprawnych optymistów i myślących inaczej.
Ludzie !!!! Czy wy macie po 8 lat ?
Przecież te forum to jakieś bagno.Nie ma tu komu porządku zrobić ?
Najpierw pewność siebie i ogromna wiara w wyeliminowanie bayernu.
Później wyklinanie swoich piłkarzy i pier tydzień czasu że był spalony.
SPALONEGO QRW nie było.A jeśli nawet to tak minimalny że sędzia miał prawo się pomylić.Sędzia to człowiek a nie kamera.
Minęło parę dni i nagle pół forum znowu głęboko wierzy w awans.
O o o o o o Szok :oops:
Prawda jest trochę inna niż się każdemu tutaj wydaje.Juve to nie Top 10
a 20 -30 jak na dzisiejszy dzień.Jestem pewny że Galata by was rozniosła w pył.........o bvb nie wspomnę.A wam się marzy awans z bayernem
Nie jestem kibicem bayernu ,ale - bayern ma taka pakę że każdy normalnie myślący ,znający się trochę na piłce,przyzna że jest to Top 3-5 na świecie.
Jedna jedyna szansa juve na awans to to że sędzia jest z Hiszpani>kibic realu.
A jak wiadomo real się boi bayernu.Jeśli okażę się kaloszem to może wypaczyć mecz.
Z grupy wyszliście cudem trafiając na chelsea w dołku.Tyle w temacie
Oglądałem mecz z pescarą
Wy chyba też ,także nie rozumiem qrw skąd tyle optymizmu.Jeszcze nie dziś.Pozdrawiam normalnych,bo sa tu tacy też.
Ludzie !!!! Czy wy macie po 8 lat ?
Przecież te forum to jakieś bagno.Nie ma tu komu porządku zrobić ?
Najpierw pewność siebie i ogromna wiara w wyeliminowanie bayernu.
Później wyklinanie swoich piłkarzy i pier tydzień czasu że był spalony.
SPALONEGO QRW nie było.A jeśli nawet to tak minimalny że sędzia miał prawo się pomylić.Sędzia to człowiek a nie kamera.
Minęło parę dni i nagle pół forum znowu głęboko wierzy w awans.
O o o o o o Szok :oops:
Prawda jest trochę inna niż się każdemu tutaj wydaje.Juve to nie Top 10
a 20 -30 jak na dzisiejszy dzień.Jestem pewny że Galata by was rozniosła w pył.........o bvb nie wspomnę.A wam się marzy awans z bayernem
Nie jestem kibicem bayernu ,ale - bayern ma taka pakę że każdy normalnie myślący ,znający się trochę na piłce,przyzna że jest to Top 3-5 na świecie.
Jedna jedyna szansa juve na awans to to że sędzia jest z Hiszpani>kibic realu.
A jak wiadomo real się boi bayernu.Jeśli okażę się kaloszem to może wypaczyć mecz.
Z grupy wyszliście cudem trafiając na chelsea w dołku.Tyle w temacie
Oglądałem mecz z pescarą

- kosciu88
- Juventino
Jesli chlopaki wyjda z dobrym nastawieniem i beda gryzc trawe to mozemy powalczyc z Bayernem. Licze na Pogbe i gre Pirlo oraz Marchisio na swoim poziomie. 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
kosciu88 pisze:Jesli chlopaki wyjda z dobrym nastawieniem i beda gryzc trawe to mozemy powalczyc z Bayernem. Licze na Pogbe i gre Pirlo oraz Marchisio na swoim poziomie.
Niestety samo gryzienie trawy i nastawienie na taki zespół jak Bayern nie wystarczy. Juve musi pokazać coś ekstra, może jakiś ciekawy pomysł taktyczny, może coś innego.