LM 12/13 (1/4): JUVENTUS 0-2 Bayern

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2013, 16:26

LordJuve pisze: Dobra, skoncz juz te swoje bajki bo nie mam czasu, napiszę tylko tyle: udokumentuj mi jakoś, udowodnij, że to co piszesz jest prawdą. Dlaczego miałbym komuś takiemu jak ty dawać wiarę?
Na państwowym? Gość się jeszcze chwali złodziejstwem, a to, że pracuje jak pracuje nie znaczy że nie mam urlopów. Nie są mi potrzebne bo mam praktycznie pół miesiąca wolne. I tak zostało mi jeszcze ponad 30 dni łącznie z zaległym.
Po co ja ci mam udowadniać? Tego to nie rozumiem. Urząd dostosował budynek do wózków? Jestem w szoku.
Obym dożył kiedyś czasów wolnego rynku to wielu ludzi łącznie pewnie z Tobą będę mijał na przejściu dla pieszych z kartką "zbieram na węgiel".
Nawet sam zgłaszam swoje posty niebieską kartką i kupa :(

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2013, 16:32

Castiel pisze:
LordJuve pisze: Dobra, skoncz juz te swoje bajki bo nie mam czasu, napiszę tylko tyle: udokumentuj mi jakoś, udowodnij, że to co piszesz jest prawdą. Dlaczego miałbym komuś takiemu jak ty dawać wiarę?
Na państwowym? Gość się jeszcze chwali złodziejstwem, a to, że pracuje jak pracuje nie znaczy że nie mam urlopów. Nie są mi potrzebne bo mam praktycznie pół miesiąca wolne. I tak zostało mi jeszcze ponad 30 dni łącznie z zaległym.
Po co ja ci mam udowadniać? Tego to nie rozumiem. Urząd dostosował budynek do wózków? Jestem w szoku.
Obym dożył kiedyś czasów wolnego rynku to wielu ludzi łącznie pewnie z Tobą będę mijał na przejściu dla pieszych z kartką "zbieram na węgiel".
Spoko, w tym złodziejskim kraju zdąże już nabić kabzę a i siatka odpowiednich znajomych już się krystalizuje. ;) Wiesz, temu trzeba dobudować garaż koło domu, tamten chce wyciąć parę drzewek. Teraz na wszystko trzeba pozwolenia, a te kosztują i czekać trzeba. ;) Nie martw się, paradoks Mateusza trwa: bogaci są coraz bogatsi a biedni coraz biedniejsi.

PS.
Ludzie, widzicie jakie bzdury można przez Sieć wypisywać? :prochno: Co lepsze, znajdą się jeszcze naiwniacy, którzy w to uwierzą... :smile:
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2013, 16:33 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2013, 16:33

Castiel pisze:Obym dożył kiedyś czasów wolnego rynku to wielu ludzi łącznie pewnie z Tobą będę mijał na przejściu dla pieszych z kartką "zbieram na węgiel".
Tożeś zdanie cudne skonstruował, nie ma co... :lol:

Liczę na dobry mecz w naszym wykonaniu i słaby w wykonaniu Bayernu.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2013, 16:34 przez wojczech7, łącznie zmieniany 1 raz.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2013, 16:33

Fakt tyle tylko, że babkę zbierającą na węgiel mijałem w tamtym roku.
Gdzie zasiłek?
Dajcie mi <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tego bana na IP w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry:
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2013, 16:35 przez Castiel, łącznie zmieniany 1 raz.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2013, 16:35

Castiel pisze:Fakt tyle tylko, że babkę zbierającą na węgiel mijałem w tamtym roku.
Gdzie zasiłek?
Z tego zdania wynika, że to Ty będziesz dzierżył kartkę, "mistrzu".

Mam nadzieję, że Robben będzie dzisiaj kaleczył tak, jak potrafi to robić od czasu do czasu.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
whitesignus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2013, 16:35

Cholewka, nerwy juz mnie rozsadzaja. Mam nadzieje, na swietny mecz Juve i awans :-D Jesienia bedzie 10 rok razem z Juve, moga zrobic taki maly prezent :) Forza JUVE!

Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.
Obrazek
dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2013, 17:02

Jeśli głowy będą mieli tak samo zimne jak na włoskich boiskach to...
3-0, jazda z Niemcami!

FORZA JUVE!!!
gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2013, 17:07

Pewne jest tylko jedno - gorszego stylu gry jak w Monachium nie zobaczymy. Bo gorzej chyba grać się nie da. Prawda?

Marcin_ACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2013, 17:14

coś ku pokrzepieniu...
DA SIĘ.

dokładnie 11 miesięcy temu:

pamiętam ten mecz, warunek aby Neuer (i obrona) popełniali takie błędy jest wdarcie się strachu, co może spowodować w zasadzie tylko szybkie prowadzenie, np. w 4 minucie, jak w powyższym meczu.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2013, 17:31

&#8207;@ClaudioZuliani
La Juve col 3-5-2 Gigio Roccia Bonnie Chiello Simo Polpo Paul Mozart il Principino Asa Zorro Eta Beta

Zuliani na twitterze potwierdza wcześniejsze doniesienia odnośnie składu.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2013, 17:48

Po tym co widzieliśmy wczoraj w Champions League to niczego nie można być pewnym. Wiadomo że jak stracimy bramke to bedzie cholernie ciężko, lecz ostatnio śniło mi sie że wygraliśmy ten mecz 4:1 to byłoby coś!
Może warto popytać kolegów z BATE jak sie gra przeciwko niemcom? :D

Szkoda Lichtsteinera bo Vidala jeszcze można przeżyć ponieważ wierze że Pogba podoła zadaniu, lecz w Padoina powątpiewam. Szkoda Martina bo gdyby nie ten wypadek to dzisiaj spokojnie mógłby zastąpić Szwajcara.

Trzeba wierzyć!
FORZA JUVE!!

makaroniarz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2013, 18:24

Czytam czytam i nie wierzę ile tu niepoprawnych optymistów i myślących inaczej.
Ludzie !!!! Czy wy macie po 8 lat ?
Przecież te forum to jakieś bagno.Nie ma tu komu porządku zrobić ?
Najpierw pewność siebie i ogromna wiara w wyeliminowanie bayernu.
Później wyklinanie swoich piłkarzy i pier tydzień czasu że był spalony.
SPALONEGO QRW nie było.A jeśli nawet to tak minimalny że sędzia miał prawo się pomylić.Sędzia to człowiek a nie kamera.
Minęło parę dni i nagle pół forum znowu głęboko wierzy w awans.
O o o o o o Szok :oops:
Prawda jest trochę inna niż się każdemu tutaj wydaje.Juve to nie Top 10
a 20 -30 jak na dzisiejszy dzień.Jestem pewny że Galata by was rozniosła w pył.........o bvb nie wspomnę.A wam się marzy awans z bayernem
Nie jestem kibicem bayernu ,ale - bayern ma taka pakę że każdy normalnie myślący ,znający się trochę na piłce,przyzna że jest to Top 3-5 na świecie.
Jedna jedyna szansa juve na awans to to że sędzia jest z Hiszpani>kibic realu.
A jak wiadomo real się boi bayernu.Jeśli okażę się kaloszem to może wypaczyć mecz.
Z grupy wyszliście cudem trafiając na chelsea w dołku.Tyle w temacie
Oglądałem mecz z pescarą :D Wy chyba też ,także nie rozumiem qrw skąd tyle optymizmu.Jeszcze nie dziś.Pozdrawiam normalnych,bo sa tu tacy też.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2013, 18:25

Jesli chlopaki wyjda z dobrym nastawieniem i beda gryzc trawe to mozemy powalczyc z Bayernem. Licze na Pogbe i gre Pirlo oraz Marchisio na swoim poziomie. :pray:

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2013, 18:27

makaroniarz pisze:bla bla bla
Skąd tacy ludzie wyłażą, to ja nie wiem...

Nie mogę się doczekać meczu, podobnie jak wszyscy. Pierwsze 10 minut meczu pokaże, czy mamy szanse :)[/quote]

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2013, 18:29

kosciu88 pisze:Jesli chlopaki wyjda z dobrym nastawieniem i beda gryzc trawe to mozemy powalczyc z Bayernem. Licze na Pogbe i gre Pirlo oraz Marchisio na swoim poziomie. :pray:

Niestety samo gryzienie trawy i nastawienie na taki zespół jak Bayern nie wystarczy. Juve musi pokazać coś ekstra, może jakiś ciekawy pomysł taktyczny, może coś innego.

Zablokowany