Najsilniejszy Polak??
- Rybeq
- Juventino
A wiecie co mnie śmieszy ? Wygląd i stan zdrowia tych wszystkich "strong manów" powiedzmy za 10 lat. Wtedy nie będą i już na topie, tylko co najwyżej na rencie inwalidzkiej.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- MoreLL_FTL
- Juventino
Pudzian to chyba jasne !!! Nie potrzebne sa tu chyba zadne argumenty.
- Fighterinho
- Juventino
Mario Pudzianowski jest najlepszy na świecie i w Polsce!!! on jest beściak ale ma pare w ręcę ale jak bym się z nim siłował to na luzie bym go wygąbał
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Hincha
- Juventino
Zaglosowalam na opcje 'inny'! Najsilniejsza polaka jestem ja!!!!!
Moze nie fizycznie, ale psychicznie na pewno...w koncu jestem kibicem Barcelony, ktora jak zwykle... 'zawodzi'(???) to chyba nie jest wlasciwe slowo, bo ona wlasciwie nie zawodzi, a gra caly czas 'w normie'...tzn. caly czas w normie daje d*** - a ja ja Kocham!
Moze nie fizycznie, ale psychicznie na pewno...w koncu jestem kibicem Barcelony, ktora jak zwykle... 'zawodzi'(???) to chyba nie jest wlasciwe slowo, bo ona wlasciwie nie zawodzi, a gra caly czas 'w normie'...tzn. caly czas w normie daje d*** - a ja ja Kocham!
Visca!
- kouba
- Qualità Juventino
i za to Cie on dziś będe szanowacHincha pisze:Zaglosowalam na opcje 'inny'! Najsilniejsza polaka jestem ja!!!!!

Nie to co Ci z tego klubu, co był na czwartym miejscu w zeszłym sezonie w lidze włoskiej