Liga Mistrzów 2012/13
- Dtmiu
- Katalończyk
"Oby Borussia wygrała ten mecz!"
Szkoda że Dortmund zdołał wyrównać ale 1:1 to wciąż fajny wynik i w tej chwili dalej są pod sporą presją. Co prawda jeśli miałbym stawiać kto awansuje to stawiałbym na BVB ale Malaga nie jest bez szans. Niech tylko wejdzie Santa Cruz i będzie dobrze.
Szkoda że Dortmund zdołał wyrównać ale 1:1 to wciąż fajny wynik i w tej chwili dalej są pod sporą presją. Co prawda jeśli miałbym stawiać kto awansuje to stawiałbym na BVB ale Malaga nie jest bez szans. Niech tylko wejdzie Santa Cruz i będzie dobrze.
- Cabrini_idol
- Juventino
Ja na AL JAZIRA ogladam i wole te ich abele almani almaneja olkoral niz bałwanków z polskich stacji.

- grande amore
- Juventino
Cos mi sie zdaje, ze Sneider na spolke z Drogba zniszcza Real tego wieczora :roll: Dwa gole w ciagu dwoch minut.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Nedved1983
- Juventino
10 lat temu w półfinałach 3 ekipy włoskie i 1 hiszpańska, teraz 3 hiszpańskie i 1 włoska?
może wreszcie balon zwany Borussia pęknie z hukiem 
edit:
co za frajerstwo, stracić 2 bramki w samej końcówce

edit:
co za frajerstwo, stracić 2 bramki w samej końcówce
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2013, 22:36 przez Nedved1983, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino
Przypomnial mi sie pieciometrowy spalony Maicona w meczu ze Siena. Jak sedzia mogl to puscic? Najpierw spalony przy dosrodkowaniu, potem spalony przy dobitce tego strzalu z linii.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- pablo1503
- Juventino
Tragedia. Niesamowicie żal mi Malagi. Czy tam przypadkiem nie było spalonego przy wrzutce Lewandowskiego?
Tak czy owak, dzisiejsze mecze nastrajają mnie pozytywnie przed jutrzejszym spotkaniem.
Została jeszcze cała minuta do końca doliczonego czasu gry, a pan komentator krzyczy, że sędzie nie ma wyjścia i powinien już kończyć mecz, bo zostało tylko kilka sekund.

Tak czy owak, dzisiejsze mecze nastrajają mnie pozytywnie przed jutrzejszym spotkaniem.
Została jeszcze cała minuta do końca doliczonego czasu gry, a pan komentator krzyczy, że sędzie nie ma wyjścia i powinien już kończyć mecz, bo zostało tylko kilka sekund.

- grande amore
- Juventino
Oho, dalej bedzie fapanie na ekranie z powodu BVB...
Edit: Realowi sie jednak udalo przetrwac.
Edit: Realowi sie jednak udalo przetrwac.
Juve, storia di un grande amore 
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda