Liga Mistrzów 2012/13
- wojczech7
- Juventino
Ale o trenerze, bramkarzu, ataku, pomocy, taktyce, kibicach, czy może pytasz w krzywym zwierciadle? Musiałbyś zadać pytanie w odpowiednio przygotowanym temacie...Łukasz WPR pisze:Witam,co myślicie o meczu z Bayernem?

Jest coś takiego jak fart początkującego. Mam nadzieję, że Twój początek na forum takiego farta przyniesie.Łukasz WPR pisze:Moje zdanie jest takie że Juve wygra 2:0 i wszystko się roztrzygnie w dogrywce albo w karnych...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- JuveCracow
- Juventino
Zapomniałeś o defensywie, która jest kluczową formacją w budowie każdego zespołu oraz o historii rywalizacji, która jest dla wielu kwestią wartą przywołania. Z kolei temat o kibicach nie został przygotowany, ale rozważymy to na przyszłość 8) Tematy o ataku i pomocy są od początku połączone w segment "Ofensywa i druga linia", który możesz znaleźć tutaj.wojczech7 pisze:Ale o trenerze, bramkarzu, ataku, pomocy, taktyce, kibicach, czy może pytasz w krzywym zwierciadle? Musiałbyś zadać pytanie w odpowiednio przygotowanym temacie...Łukasz WPR pisze:Witam,co myślicie o meczu z Bayernem?![]()
Pouczając Cię, Łukaszu, wojczech7 nie ma wszakże racji - zamieszczając tu posta, postąpiłeś ze wszech miar słusznie; ogólnych pytań i przewidywań dotyczących przebiegu meczu dotyczyły bowiem zawsze zbiorcze tematy - takie, jak ten.

Czemu nie. Skoro taki Arsenal dał radę pokonać ich 2:0, to i my możemyŁukasz WPR pisze:Moje zdanie jest takie że Juve wygra 2:0 i wszystko się roztrzygnie w dogrywce albo w karnych...

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Tyle, że Bayern gra na wyjazdach lepiej niż u siebie. Dwumecz z Arsenalem rozstrzygnęli na Emirates... w 20 minut? W Bundeslidze tylko dwie bramki stracili stracili na wyjazdach strzelając 31JuveCracow pisze:Czemu nie. Skoro taki Arsenal dał radę pokonać ich 2:0, to i my możemy

- kuba2424
- Juventino
Od każdej reguły musi być wyjątek, a tym wyjątkiem mam nadzieję, będzie mecz na JS, gdzie Bayern mimo wszystko pożegna się z LM.Ouh_yeah pisze:Tyle, że Bayern gra na wyjazdach lepiej niż u siebie. Dwumecz z Arsenalem rozstrzygnęli na Emirates... w 20 minut?JuveCracow pisze:Czemu nie. Skoro taki Arsenal dał radę pokonać ich 2:0, to i my możemy :ok:
- Ivory
- Juventino
Najlepszy był Stefan Szczepłek, co ostatnio u Szpakowskiego powiedział "Każdy normalny Polak trzyma kciuki, żeby Borussia znalazła się w finale....Ale też zauważcie, że nigdy nie mieliśmy finału Real-Barcelona". Cała kwintesencja TVP w jednej wypowiedzi.
Eurosport szacuje nasze szanse na 19 % - 81 %, tak mówi matematyka przy pierwszym meczu 2:0.
Eurosport szacuje nasze szanse na 19 % - 81 %, tak mówi matematyka przy pierwszym meczu 2:0.
- kuba2424
- Juventino
Tak to jest jak się ma kompleksy na tle własnej ligi. Niedługo wmówią nam, że BVB to przecież polski klub! Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma...Ivory pisze:Najlepszy był Stefan Szczepłek, co ostatnio u Szpakowskiego powiedział "Każdy normalny Polak trzyma kciuki, żeby Borussia znalazła się w finale...[...]
Według Szpakowskiego jestem nienormalnym Polakiem. Respekt!

- grande amore
- Juventino
Szpaq sie starzeje, po prostu i nie ma na to rady.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- miden
- Juventino
Czytaj ze zrozumieniem, to Szczepłek powiedział a nie Szpaq.kuba2424 pisze:Tak to jest jak się ma kompleksy na tle własnej ligi. Niedługo wmówią nam, że BVB to przecież polski klub! Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma...Ivory pisze:Najlepszy był Stefan Szczepłek, co ostatnio u Szpakowskiego powiedział "Każdy normalny Polak trzyma kciuki, żeby Borussia znalazła się w finale...[...]
Według Szpakowskiego jestem nienormalnym Polakiem. Respekt!
JUVE! STORIA DI UN GRANDE AMORE!
- kuba2424
- Juventino
Znając rówie bystre i obiektywne opinie Pana Szpakowsiekgo można śmiało popełnić taką gafę. Ale ok, mój błąd.miden pisze:Czytaj ze zrozumieniem, to Szczepłek powiedział a nie Szpaq.kuba2424 pisze:Tak to jest jak się ma kompleksy na tle własnej ligi. Niedługo wmówią nam, że BVB to przecież polski klub! Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma...Ivory pisze:Najlepszy był Stefan Szczepłek, co ostatnio u Szpakowskiego powiedział "Każdy normalny Polak trzyma kciuki, żeby Borussia znalazła się w finale...[...]
Według Szpakowskiego jestem nienormalnym Polakiem. Respekt! :ok:
- annihilator1988
- Juventino
Ja ####. Jak można komukolwiek narzucać swój światopogląd? :doh: W dodatku robi to osoba "publiczna", przynajmniej wpisująca się w nową definicję tego słowa. Cóż, jaki naród, takie elity. Ja tam nie trawię BVB i Barcy, pewnie dlatego miałbym u tych panów miano "siewcy nienawiści". Dziś liczę na awans Malagi, bo zwyczajnie rzygam tą podnietą nad polskim trio i ich funflami.Ivory pisze:Najlepszy był Stefan Szczepłek, co ostatnio u Szpakowskiego powiedział "Każdy normalny Polak trzyma kciuki, żeby Borussia znalazła się w finale.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- M.R.
- Juventino
http://liga-mistrzow.przegladsportowy.p ... 1,832.html
To jest dopiero siła oddziaływania klubu na UEFA. Myślę, że Neill Lennon jest bardzo zazdrosny, jego dvd nic nie dało a tu proszę - jedno pismo FC Barcelony w sprawie złego sędziowania i już zawieszenie dla arbitra.
To jest dopiero siła oddziaływania klubu na UEFA. Myślę, że Neill Lennon jest bardzo zazdrosny, jego dvd nic nie dało a tu proszę - jedno pismo FC Barcelony w sprawie złego sędziowania i już zawieszenie dla arbitra.
"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- Cabrini_idol
- Juventino
no to za 13 minut zima wraca do polskich domów. Bedzie biało, Polussia zaczyna grac.

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Tradycyjnie.
http://livefootball.ws/11721-champions- ... alaga.html
Pierwszy hula aż miło. Jak ktos chce lepszą jakość to ma kolejne linki.
http://livefootball.ws/11721-champions- ... alaga.html
Pierwszy hula aż miło. Jak ktos chce lepszą jakość to ma kolejne linki.
- Antek666
- Juventino
w łonetowskim njusie który przez jakieś 15-20 minut w dziale sportu był oznaczony nawet jako "PILNE" a dotyczył wyjścia Kuby w pierwszym składzie skleciłem o taki komentarz
:
Ale po 10minutach od puszczenia mego komentarza ocena to ledwie 55% na minusie,jak zatem widać jest trochę więcej nienormalnych Polaków
No albo...nie mają czasu minusować bo już kciuki trzymają :rotfl:
posługując się nawet i dokładnymi słowami kuba2424. Reakcja taka jakiej można się było spodziewać,jeden nawet stwierdził że byłem,jestem i będę osłemSzczerze to wnerwia mnie to ciągłe wielkie jaranie się "polską borussią" i ten ich cały fejm.Niejaki marny Pan Stefan Szczepłek rzucił gdzieś ostatnio ""Każdy normalny Polak trzyma kciuki, żeby Borussia znalazła się w finale...[...]". Ładne narzucanie światopoglądu z którego dowiedziałem się,że jestem nienormalnym Polakiem.Komentatorzy meczów BVB w LM oczywiście również nie są obiektywni,bo po co i na co.Tak to jest jak się ma kompleksy na tle własnej ligi. Niedługo wmówią nam, że BVB to przecież polski klub! Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma...

Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2013, 20:39 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.