Wszystko o Lazio

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2013, 22:07

Lulic zarobił żółtą kartkę i nie zagra z Juve to dobra wiadomość bo dziś z Romą robi niezłe zamieszanie. Radu i Biava również z kartką więc też ich zabraknie.
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2013, 22:18 przez dp10, łącznie zmieniany 1 raz.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2013, 22:18

Teraz lepiej, bo Biava czerwień zarobił.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2013, 22:52

Kapitalne zawody w Rzymie. Byłyby doskonałą reklamą Serie A w Europie i na świecie gdyby nie fakt, że 99% miłośników piłki nożnej poza Italią oglądała pewnie derby Manchesteru. Spotkanie to można było również polecić tym, którzy już się szykują żeby za tydzień ewentualną niedołężność naszych napastników usprawiedliwić słowami "czemu ten Marchetti zawsze gra mecz życia przeciwko Juventusowi????".

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2013, 22:55

zahor pisze:Kapitalne zawody w Rzymie. Byłyby doskonałą reklamą Serie A w Europie i na świecie gdyby nie fakt, że 99% miłośników piłki nożnej poza Italią oglądała pewnie derby Manchesteru. Spotkanie to można było również polecić tym, którzy już się szykują żeby za tydzień ewentualną niedołężność naszych napastników usprawiedliwić słowami "czemu ten Marchetti zawsze gra mecz życia przeciwko Juventusowi????".
Co racja, to racja. Byłem za Lazio, ale Hernanes maił mecz z hohatera do zera(najpierw genialny gol, później przestrzelony karny i prezent dla romy w postaci faulu w 11) ;]
A jeszcze zapomniałem o Lameli :prochno: Zdecydowanie przebił Ranocchię;]

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2013, 23:02

jareckik pisze:
zahor pisze:Kapitalne zawody w Rzymie. Byłyby doskonałą reklamą Serie A w Europie i na świecie gdyby nie fakt, że 99% miłośników piłki nożnej poza Italią oglądała pewnie derby Manchesteru. Spotkanie to można było również polecić tym, którzy już się szykują żeby za tydzień ewentualną niedołężność naszych napastników usprawiedliwić słowami "czemu ten Marchetti zawsze gra mecz życia przeciwko Juventusowi????".
Co racja, to racja. Byłem za Lazio, ale Hernanes maił mecz z hohatera do zera(najpierw genialny gol, później przestrzelony karny i prezent dla romy w postaci faulu w 11) ;]
A jeszcze zapomniałem o Lameli :prochno: Zdecydowanie przebił Ranocchię;]
Lamela miał mimo wszystko trudniejszą sytuację, atakował tę piłkę z dziwnego kąta.
Marchetti jest niesamowity, temu gościowi praktycznie wszystko wpada w rękawice (jak po tym wolnym z 17 metra), albo pokazuje fenomenalne obrony (jak po wolnym Tottiego z dalsza). Szkoda że Biava dostał czerwoną, bo ten mecz toczył się od tamtej pory w tendencyjny sposób - Roma przejęła całkowicie inicjatywę. To, że Lamela nie dostał drugiej żółtej to dla mnie zagadka. Hernanesa widziałbym w Juve.

Marchetti to bramkarz sezonu dla mnie

forumowy ujadacz
Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2013, 23:15

zahor pisze:Kapitalne zawody w Rzymie. Byłyby doskonałą reklamą Serie A w Europie i na świecie gdyby nie fakt, że 99% miłośników piłki nożnej poza Italią oglądała pewnie derby Manchesteru.
Wybrałem dziś derby Manchesteru do oglądania,bo ten mecz uznałem za ciekawszy.Choć dylemat był.

<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> reklamę Serie A na świecie to zrobili zidiociali kibice przed meczem.Tyle.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2013, 23:27

Jak tak przeglądam stronę Romy, to jestem pełen podziwu dla sympatyków tego klubu. Wygłaszają jakieś złote sentencje o "zmarnowanej okazji na walkę o czwartą lokatę". Ja się pytam: "gdzie z tym szrotem pchają się na piedestał?". Viola, Lazio, nawet inter ich wyprzedza pod względem kadry. Nie chciałbym widzieć Romy w europejskich pucharach. Nie zasługują na nie. Natomiast, po cichu, dopinguję Lazio, by zagwarantowało sobie prawo do gry w LE. Mogliby też ugrać puchar CI
Down
Oj tam, oj tam. Milan wstydu nie przynosi, Lazio też, nawet Napoli potrafi (czasami) godnie reprezentować Italię. Chciałbym natomiast, żeby Viola pokazała na co ją stać. Btw, a to jest przykład wynoszenia się ponad stan, którego nie trawię: " Potym wyniku już ostatecznie stracili szanse na LM. Kolejny sezon psu w dupę."-ktośtam napisał na głównej Romy
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2013, 23:36 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 3 razy.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2013, 23:28

annihilator1988 pisze:Nie zasługują na nie.
Gdyby o grę w europejskich pucharach trzeba by sobie zasłużyć to poza Juve nie byłoby nikogo bo wstyd pokazać inne drużyny.

rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2013, 23:31

zabraklo tylko zóltej kartki dla Hernanesa;) wtedy nie zagralby z nami;)

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2013, 09:00

WIem, że nie powinienem tego pisać chyba tutaj, ale ten dział wydawał mi sie najodpowiedniejszy. Wstałem dzisiaj cały spocony, miałem tak realny sen, że Pirlo przeszedl na koniec okienka do Lazio i w 2 kolejce grał przeciwko nam. To był koszmar, pół nocy szukałem jakiś newsów o jego transferze i nic. Wstałem i poczyłem taką ulgę, że to był tylko sen jakbysmy zdobyli 3 scudetto.

:prochno:

wiem mały offtop, ale prosze o wyrozumiałość. Tak realnego snu nie miałem od dziecka :)

Obrazek
grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 września 2013, 16:53

Czy ja dobrze zrozumialam? Poklocilismy sie z nimi o pieniadze? :smile:

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2013, 11:08

Edy Reja nowym trenerem Lazio. Co o tym sądzicie ? :)

Szkoda mi trochę Petkovicia, ale ewidentnie nie idzie mu w tym sezonie. Reja pewnie podciągnie trochę Biancocelestich, być może i załapią się do LE.

Obrazek
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2013, 11:31

Dobry wybór. On albo Delio Rossi nadawaliby się do prowadzenia tego klubu. Znają nie od dziś to środowisko, więc to gwarancja na scementowanie drużyny. Rzymianie mają kadrowo potencjał na miejsca gwarantowane w okolicach gry Ligi Europejskiej. Petković nie zbiednieje też, bo poprowadzi reprezentację Szwajcarii. Tak więc można powiedzieć: wilk syty i owca cała.

Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2013, 12:13

Podobno brali pod uwagę nawet Trapattoniego, lecz odmówił. Jako trener w Lazio - Reja dawał sobie radę. Tylko zadziwia mnie sytuacja, w której widzimy, że działacze Rzymian, szybciej stracili cierpliwość niż działacze Milanu. Wiadomo o co kaman.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2013, 12:40

Lucas87 pisze:Podobno brali pod uwagę nawet Trapattoniego, lecz odmówił. Jako trener w Lazio - Reja dawał sobie radę. Tylko zadziwia mnie sytuacja, w której widzimy, że działacze Rzymian, szybciej stracili cierpliwość niż działacze Milanu. Wiadomo o co kaman.
Tró. Nie mam, doprawdy, pojęcia co sprawia, że Milan jeszcze trzyma Maxa. To, co koleś robi z tym klubem jest aż smutne.

Reja w Lazio, powiadacie? Hmh. Niezły obieży...włoch. Facet ma w karierze więcej klubów, niż ja gaci w szafce :shock: Ale znamienne, że w żadnym nie zagrzał miejsca dłużej, niż dwa lata. Ot, średniak dla średniaka. Cudów nie zrobi.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
ODPOWIEDZ