WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- syczu
- Juventino
Pedobar nie jest zły, pod warunkiem, że zrobimy jakąś rezerwację i/albo stawimy się tam odpowiednio wcześniej.
Co do bifora, to są jacyś chętni? Ja mogę swój lokal zaproponować, z tym, że to aż na Partynicach i dojazd komunikacją miejską do Pedobaru zajmie godzinę jak nic. Na 17:00 mogę zaprosić.
Co do bifora, to są jacyś chętni? Ja mogę swój lokal zaproponować, z tym, że to aż na Partynicach i dojazd komunikacją miejską do Pedobaru zajmie godzinę jak nic. Na 17:00 mogę zaprosić.
AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Trochę daleko. Ja chyba zawitam prosto do pedobaru, chyba, że ktoś bliżej zrobi lub sam zaproszę.syczu pisze:Pedobar nie jest zły, pod warunkiem, że zrobimy jakąś rezerwację i/albo stawimy się tam odpowiednio wcześniej.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- AmericanPsycho
- Juventino
Jeśli chodzi o bifor, to można u mnie, bo chyba najbliżej...
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- jareckik
- Juventino
- AmericanPsycho
- Juventino
No to już.
18:00 - pod CH Arena na Komandorskiej.
Jak ktoś będzie głodny, to polecam się zjawić kilkanaście minut przed 18, coby zdążyć na placki ziemniaczane, które tam ziomek w budce sprzedaje.
1zł - jeden placek. 3 zapychają już konkretnie.
Jak ktoś będzie głodny, to polecam się zjawić kilkanaście minut przed 18, coby zdążyć na placki ziemniaczane, które tam ziomek w budce sprzedaje.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- greenjack85
- Juventino
Panowie dajemy radę jutro :-D Szanse są niewielkie, ale trzeba wierzyć.
Kto jest chętny na wódkę na biforze??
Od 17.30 można już wbić do Ciebie?
Masz randkę z jakąś ateistką?
Kto jest chętny na wódkę na biforze??

Patryk co to za placek za 1 zł?AmericanPsycho pisze:No to już.

A co to się stało? Pan Redaktor curva sud na biforze się nie pojawi?Boss pisze:Ja tym razem bez bifora. Będę dopiero w pedobarze.
Masz randkę z jakąś ateistką?

- Boss
- Juventino
Nic się nie stało, brak czasu i tylegreenjack85 pisze:A co to się stało? Pan Redaktor curva sud na biforze się nie pojawi? Masz randkę z jakąś ateistką?