Wszystko o SSC Napoli
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Urocze przepychanki na samej górze. Po meczu De Laurentiis napisał na swoim twitterze, że dedykuje to zwycięstwo Cellino, Astoriemu i Nainggolanowi. To przez jego styczniowe podchody do kupna wymienionej dwójki zawodników Cagliari, którzy jednak zostali w drużynie, bo Cellino chciał za dużo kasy za nich.
Cagliari w odpowiedzi opublikowało krótkie oświadczenie na swojej stronie. "Cagliari Calcio spodziewało się po De Laurentiisie więcej, niż tweeta w marnym guście, ale najwyraźniej to jest poziom Prezydenta Partenopei" :lol:
http://forzaitalianfootball.com/2013/04 ... for-tweet/
Cagliari w odpowiedzi opublikowało krótkie oświadczenie na swojej stronie. "Cagliari Calcio spodziewało się po De Laurentiisie więcej, niż tweeta w marnym guście, ale najwyraźniej to jest poziom Prezydenta Partenopei" :lol:
http://forzaitalianfootball.com/2013/04 ... for-tweet/
- gucio_juve
- Juventino
Te plotki są coraz bardziej prawdopodobne. Jeszcze dzisiaj ma to być ogłoszone oficjalnie... Ciekawe :osquinter pisze:Krążą plotki, że Cavani przenieść ma się do PSG z kontraktem 8,5mln euro za sezon, ponoć nieznana jest jeszcze kwota odstępnego.
Kwota to podobno 63 miliony - tyle, ile klauzula wykupu. W ilu procentach prawdziwe te rewelacje?
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2013, 19:18 przez gucio_juve, łącznie zmieniany 2 razy.
- Myzarel
- Juventino
Czy Leonardo ogląda tylko Serie A?
Troche szkoda Cavaniego dla szejków. Myślałem że trafi do jakiegoś Realu albo co...
Troche szkoda Cavaniego dla szejków. Myślałem że trafi do jakiegoś Realu albo co...
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Piti
- Juventino
wlasnie ze dobrze ze do PSG bo PSG nikt nie bierze na powaznie..zobaczycie ze za sezon lub dwa znudzi im sie urugwajska 'zabawka' i będzie łączony z powrotem do Serie A tak jak teraz łączony jest Lavezzi z Milanem.
- annihilator1988
- Juventino
Najzabawniejsze jest to, że sympatycy z p$g nie mają pojęcia o o pozycji Cavaniego we Włoszech. Przykład: "Cavani nie jest jakimś mega gwiazdorem" - a ja mówię, że gościu uznał, iż ma 10 sprawnych palców, więc wypada coś napisać. Tak naprawdę powinien siedzieć cicho. Liczę na to, że pewnego pięknego dnia Arabusy porzucą p$g, a sam klub w wyniku kłopotów finansowych zostanie zdegradowany do najniższej ligi. Dziwne to czasy, w których gwizdy Seria A odchodzą do nic nieznaczącej Ligue 1.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- grande amore
- Juventino
Ktos oglada mecz z Pescara? Napoli bez Cavaniego meczy sie straszliwie. Po pol godzinie meczu jest bezbramkowy remis. Co prawda Insigne strzelil gola, ale ze spalonego, wiec zostal anulowany. Czyzby Pescara miala dzis zamiar urwac rywalom punkty? 

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- grande amore
- Juventino
Osobiscie nie mam nic przeciwko temu, zeby Delfiny nam odrobine pomogly w zdobyciu scudetto, ale duzo wiecej zalezy od nas i naszej jutrzejszej dyspozycji 
Gdyby doszlo do tego cudu dzis wieczorem, na pewno bym sie usmiechnela. Szeroko
Wynik po pierwszej polowie:
Pescara 0:0 Napoli

Gdyby doszlo do tego cudu dzis wieczorem, na pewno bym sie usmiechnela. Szeroko

Wynik po pierwszej polowie:
Pescara 0:0 Napoli
Juve, storia di un grande amore 
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- filippo
- Juventino
Wystarczy remis Pescary z Napoli dzisiaj i zwycięstwo Juve jutro. Pescara nie musi nic strzelać, ważne żeby nie straciłaszczypek pisze:Si.grande amore pisze:Ktos oglada mecz z Pescara?
Jeśli Pescara strzeli gola, jutro świętować będziemy mistrzostwo.

forumowy ujadacz
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Znając życie śmieciarze wcisną w końcu jakiegoś farfocla. Dominują i póki co brakuje jedynie skuteczności, bramkarz miejscowych jest dziś zresztą znakomicie dysponowany. Na nastawiałbym się na korzystny dla nas scenariusz, chociaż w przypadku zespołu z Neapolu wszystko jest możliwe...
Nie mam natomiast wątpliwości co do jednego - jeśli Napoli straci dziś punkty, my świętujemy jutro mistrzostwo. Rzecz jasna po uprzednim rozklepaniu rywala zza miedzy.
Nie mam natomiast wątpliwości co do jednego - jeśli Napoli straci dziś punkty, my świętujemy jutro mistrzostwo. Rzecz jasna po uprzednim rozklepaniu rywala zza miedzy.