Wszystko o Interze
- Cabrini_idol
- Juventino
Denis 2 gole w 6 minut i mamy magiczne 3 : 3 na SS, skad my to znamy
. Kolejny punkcik do LE dla internazionale 
edit : a jednak chyba nawet punktu nie bedzie :C
Jak tak dalej bedzie Denis strzelal dla Atalanty to moze zostanie kims dla nich jak Di Natale dla Udine.

edit : a jednak chyba nawet punktu nie bedzie :C
Jak tak dalej bedzie Denis strzelal dla Atalanty to moze zostanie kims dla nich jak Di Natale dla Udine.
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2013, 22:24 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- Brutalo
- Juventino
Twój post mnie zachęcił i rzeczywiście nie trzeba długo czekać na bramkiszczypek pisze:Przecież jak spojrzysz na obie jedenastki to masz odpowiedź.ReinerJuve pisze:Oglądam cały mecz i nie mogę się nadziwić, czemu oni grają z Atalantą jak równy z równym.
Włączyłem mecz na 10 minut, widziałem 3 gole, jest nieźle. O, jest i 4.

Mina Stramy bezcenna

- Cabrini_idol
- Juventino
Zacne ? toz to Poezja kopanaPush3k pisze:
Edit: Ale za to pudło Ranocchi w ostatniej sekundzie meczu, zacne

Frustracja interu piekna

- mateo369
- Juventino
myślałem, że bardziej od Milanu dać pupy już się nie da i własnie wtedy przypomniałem sobie, że w mediolanie jest jeszcze jedna drużyna, która może przyjąć wyzwanie :lol:
No ale tu się nie ma z czego śmiać, końcówka meczu była iście żałosna. Świetna "reklama" SerieA poszła w świat
Te przepychanki, te zapasy, te symulki, to co robił Handanovic w polu karnym Atalanty, nie no brak słów...
No ale tu się nie ma z czego śmiać, końcówka meczu była iście żałosna. Świetna "reklama" SerieA poszła w świat

Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2013, 22:48 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- zahor
- Juventino
Przy stanie 3:4 włączyłem mecz w nadziei, że coś ciekawego jeszcze zobaczę i się udało - Ranocchia :rotfl: :rotfl: Nie mogę się doczekać aż ktoś jakieś skróty wrzuci, bo słyszałem że Nowy Nesta tym zagraniem ukoronował kapitalny występ, w którym zawalił trzy gole.
- Kruczenzo
- Juventino
Kurcze a po nieudanym roznym wylaczylem bo myslalem ze juz sie nic nie wydarzy a tu taki psikus ;/
Czerwien dla Raimondiego oczywiscie zasluzona, cos pieknego slyszec ole przy podawaniu sobie pilki przez Atalante na Giuseppe Meazza
ps. jak ktos znajdzie pudlo Zaby to niech zarzuci linkiem
ps.2 dzieki wielkie, wspaniale uderzenie
Czerwien dla Raimondiego oczywiscie zasluzona, cos pieknego slyszec ole przy podawaniu sobie pilki przez Atalante na Giuseppe Meazza

ps. jak ktos znajdzie pudlo Zaby to niech zarzuci linkiem

ps.2 dzieki wielkie, wspaniale uderzenie

Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2013, 22:54 przez Kruczenzo, łącznie zmieniany 2 razy.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ale piękny wieczór. Ten sezon pokazuje, kto ma większe prawo do noszenia tych paskudnych barw.
Dla tych, co nie widzieli epic faila: http://www.youtube.com/watch?v=J02id5Ks9M4
Dla tych, co nie widzieli epic faila: http://www.youtube.com/watch?v=J02id5Ks9M4
- Zugzwang
- Juventino
Oglądałem mecz. Piękne widowisko :lol:
Statuetka "Zgnita Malina" w kategorii "Frajer Sezonu" za ten rok może właściwie trafić już do rąk Interu Mediolan. To co odwalili w tym meczu to śmiech na sali. Handa i Ranocchia (gracze odpowiedzialni za murowanie swojej bramki) wyginali się w polu karnym Atalanty pod koniec meczu, a przyjezdni na 6 sytuacji bramkowych zdobywają 4 bramki.
Statuetka "Zgnita Malina" w kategorii "Frajer Sezonu" za ten rok może właściwie trafić już do rąk Interu Mediolan. To co odwalili w tym meczu to śmiech na sali. Handa i Ranocchia (gracze odpowiedzialni za murowanie swojej bramki) wyginali się w polu karnym Atalanty pod koniec meczu, a przyjezdni na 6 sytuacji bramkowych zdobywają 4 bramki.