Wszystko o Fiorentinie
- MarcineR
- Interista
1) Tak sobie, to nie jego pozycja, każdy to widzi oprócz Stramaccioniegofrancois pisze:Korzystając z okazji, że jest tu kibic Interu zapytam:
1) jak sobie radzi Guarin jako wysunięty rozgrywający?
2) czemu Pereira radzi sobie poniżej oczekiwań?
3) Cassano się opamiętał?
4) wykupicie kogoś z trójki Silvestre, Mudingayi, Gargano?
5) mówi się Juan czy Jesus?
2) Trudno powiedzieć, może potrzebuje regularnej gry, a może po prostu jest za słaby
3) W sensie z charakteru? żadnych problemów wychowawczych z nim nie ma odkąd przyszedł
4) Prawdopodobnie Gargano, być może Silvestre, który ma iść potem w rozliczeniu jakiegoś transferu
5) Po prostu Juan Jesus, tak samo jak Roberto Carlos
- DiegoRibas
- Juventino
Panowie mam prośbę czy zna ktoś tytuł tej sieczki techniawkowej którą puszczają na stadione Fiorentiny po zdobytej bramce dla drużyny z Florencji
- DiegoRibas
- Juventino
Nie ,nie jest to ta nuta, może ktoś bedzie wiedział tą muzyke po bramce dla Fiory puszczaja kilka latArbuzini pisze:Chodzi o Harlem Shake?
Viola podobno zagięła parol na Boriniego. Ciekawe...
- Vimes
- Juventino
Prade zapewnił fanów, że Fiorentina skorzysta z opcji wykupu 50% karty zawodniczej Cuadrado od Udinese.
Ostatnio zmieniony 11 marca 2013, 14:55 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kucharius1
- Juventino
Czyli oni mają prawo wykupu tylko jego połówki ? O patrz, w ten sposób jego teoretyczny transfer ma jednak większe szanse niż myślałem.
Viola ciekawy klub. Życzę im awansu do LM, po przez co odpuścimy sobie raczej Joveticia, który jednak nie jest ciekawą opcją w stosunku do jego wysokiej ceny.
Viola ciekawy klub. Życzę im awansu do LM, po przez co odpuścimy sobie raczej Joveticia, który jednak nie jest ciekawą opcją w stosunku do jego wysokiej ceny.
- Judzio
- Juventino
Cuadrado wczoraj woził piłkarzy lazio jak chciał. Dobry jest ale jeszcze czasem popełnia błędy juniorskie wjeżdżając sam w 3 przeciwników zamiast oddać piłkę koledze obok. Kilka razy go dobrze potłuczą to się ogarnie 

- Vimes
- Juventino
Tak a propos naszego rzekomo zainteresowania Joveticiem. Znowu doznał jakiegoś urazu i musiał opuścić boisko: "Jovetic has thigh injury". Zastanawiam się czy warto bić się o zawodnika, który pomimo wielkiego talentu jest tak podatny na kontuzje.
- francois
- Juventino
Ostatnio w Juve poziom opieki medycznej wzniósł się na wyższy poziom. Może to po części efekt treningów ConteVimes pisze:Tak a propos naszego rzekomo zainteresowania Joveticiem. Znowu doznał jakiegoś urazu i musiał opuścić boisko: "Jovetic has thigh injury". Zastanawiam się czy warto bić się o zawodnika, który pomimo wielkiego talentu jest tak podatny na kontuzje.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- squinter
- Juventino
Odpalilem mecz Violi z Milanem, ujecie na kibicow, a tam rozowe szaliki z napisem JUVE M...A, fejm we Florencji sie zgadza 
@down: wiem wiem, po prostu smiesza mnie takie obrazki

@down: wiem wiem, po prostu smiesza mnie takie obrazki
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2013, 12:37 przez squinter, łącznie zmieniany 1 raz.
- D-Rose
- Juventino
Tak jakby to bylo jakies zaskoczenie. :] Ten fejm to sie utrzymuije od transferu Baggio do Juventususquinter pisze:Odpalilem mecz Violi z Milanem, ujecie na kibicow, a tam rozowe szaliki z napisem JUVE M...A, fejm we Florencji sie zgadza

@up. A ja lubie takie bezposrednie pokazywanie nienawisci a nie jakieś słodkie pierdzenie. Przynajmniej widac co ich najbardziej boli. A widziec ból u kibica wrogiej druzyny jest najbardziej satysfkacjonujacym uczuciem w kibicowaniu.

- juventussek
- Juventino
No i Czerwona kartka dla Fiorentiny, oczywiście niesłuszna ale co zrobić, żółta by wystarczyła bo nie celowe zagranie, chociaż komentatorzy nie widzieli nawet powtórek ale po zobaczeniu czerwonej kartki powiedzieli że zasłużona i że celowe zagranie ;d
- gucio_juve
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>nięcie łokciem w bok głowy nazywasz niecelowym zagraniem? To jest użycie części ciała (w tym przypadku łokcia) jako broni. Z automatu idziesz pod prysznic, także na przyszłość patrz na przepisy, a nie interpretuje wg własnych poglądów.juventussek pisze:No i Czerwona kartka dla Fiorentiny, oczywiście niesłuszna ale co zrobić, żółta by wystarczyła bo nie celowe zagranie, chociaż komentatorzy nie widzieli nawet powtórek ale po zobaczeniu czerwonej kartki powiedzieli że zasłużona i że celowe zagranie ;d
Edit. Nie zmienia to faktu, że Fiorentina podoba mi się dziś bardziej. Milan mega chaotyczny. Nic ciekawego oni nie grają. Od czasu do czasu z tego chaosu coś się wyłoni, jak z Barceloną. Jovetić ponownie z urazem schodzi.
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2013, 13:21 przez gucio_juve, łącznie zmieniany 1 raz.
- juventussek
- Juventino
Jakby to był Kielon który miał pełno takich interwencji to byś się srał że czerwona kartka
Niecelowe zagranie, po prostu naturalny odruch jak biegniesz, może i masz racje z kartka ale nie wmawiaj mi że to było celowe zagranie ;d
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2013, 13:24 przez juventussek, łącznie zmieniany 2 razy.
- pumex
- Juventino
Miałem ochotę na mecz Violi z Milanem już od tygodnia. Piękna pogoda we Florencji, Artemio Franchi wypełnione po brzegi, Serie A powraca do Canal+ i... koszmarnie nudny mecz z komicznie słabą grą Pizarro (bramka Montolivo to jak samobój rozgrywającego Fiołków, później niedokładne podanie przy czerwonej kartce Tomovicia). Kiepska reklama ligi włoskiej, Milan ma łatwe 3pkt. Drugiej połowy nie zamierzam oglądać.
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2013, 13:23 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.