Liga Mistrzów 2012/13
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a co jest jak nie upadek? biegniesz i nagle ktoś ci nadeptuje na stopę... sprawdź to z kolegą i zobacz czy nie przewrócisz się...Junakson pisze:1)Burak rzeczywiscie zostal nadepniety, ale nikt mi nie powie, ze po takim czyms nastepstwem takiej sytuacji jest taki upadek (Burak dodal troche od siebie)
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- KieLoN
- Juventino
Naprawde śmieszy mnie ignoracja niektórych kibiców Juve odnośnie BvB oraz innych klubów. Wylosowanie innej drużyny niż Bayern wcale by nie oznaczało, żę Juve łatwo przechodzi do 1/2. I czy w ogóle przechodzi. Chyba jeszcze nie nasz czas. To nie lata 96-99, gdzie Juve wymiatało. Włoska liga podupada. Mordercze mecze z Szachktarem, wojna ze słaba Chelsea. jakiś remis z Duńczykami. i w końcu porazki z MIlanem i Interem.
a tutaj małe statstyki z naśmieców "polskiej Borussji" mecze z Bayernem na AA z tego sezonu porównawcze do Juve, z dosyć niedawna. BvB też było słabsze.

na tle Juve ta śmieszna Borussia nie wypada tak źle.
a tutaj małe statstyki z naśmieców "polskiej Borussji" mecze z Bayernem na AA z tego sezonu porównawcze do Juve, z dosyć niedawna. BvB też było słabsze.

na tle Juve ta śmieszna Borussia nie wypada tak źle.
- Antek666
- Juventino
smutne to acz prawdziwe...PrzemasJuve pisze:obejrzalem obszerne skroty meczow + dzisiejszy borussi, po 1 meczach to chyba JUVE niestety pokazal sie najgorzej..
Najbardziej powinniśmy żałować tego,że wczoraj nie grał Juventus.Lypsky pisze:Najbardziej powinniśmy żałować, że nie udało się trafić na BVB - nie jest to żadna wielka drużyna, a ogrywając ich miło byłoby posłuchać Ryczela czy innego Szpaka :lol:
Bayern to najgorsza z możliwych opcji, chyba wolałbym już Barcelonę, ale dziś możemy jedynie gdybać.
Na Bayern nasi wyszli przestraszeni jak tapeciara po zobaczeniu swego ryła bez tapety. Myślisz,że na Real czy Barce nie byliby przestraszeni? O naiwności...FelekJUVE pisze:Jak patrze na reszte 1/4 to mielismy mega pecha trafiając na Bayern... Każdy inny zespół byłby do ogrania... A nasi na Bayern wyszli poprostu przestraszeni! Mega przestraszeni! Tak jak Milan na Brace w 2 meczu!
Nim na dobre zaczniecie rozmyślania na kogo byłoby lepiej trafić to pragnąłbym wam przypomnieć,że to my zagraliśmy wczoraj wybitnie słabo a nie rywal znakomicie.Dobranoc.
- jareckik
- Juventino
A mi się po prostu wydaje, że zagraliśmy tak jak nam na to pozwolił Bayern. Niestety, ale Conte niczym nie zaskoczył Heynckes. Liczył na 0-0 ale nie dysponował żadnymi atutami aby strzelić gola... Bayern przyjedzie do nas w dobrych humorach my natomiast podwoimy ilość gówna w gaciach na Juventus Statium.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Porażki z Interem i Milanem były w listopadzie, nie wiem co to w ogóle ma wspólnego z kwietniem i jak jedna czy dwie wpadki wpływa na obraz całej ligi, albo samego Juventusu nawet. Wojna ze słabą Chelsea - remis i poprzeczka Quaga na Stamford i deklasacja w Turynie, ja bym tego wojną nie nazwał. Mecze z Szachtarem... pierwszy na pewno był morderczy, bo cudem go nie przegraliśmy, ale drugi.... Nie podważajmy wszystkich osiągnięć drużyny Conte i jej klasy, na podstawie jednego meczu w Monachium. Przecież wszyscy wiemy, że potrafimy grać dużo lepiej i nie pokazaliśmy nawet połowy umiejętności. Milan też stłamsił kompletnie Barcelonę, której najgroźniejszą sytuacją był strzał zza pola karnego.KieLoN pisze:Mordercze mecze z Szachktarem, wojna ze słaba Chelsea. jakiś remis z Duńczykami. i w końcu porazki z MIlanem i Interem.
- Lypsky
- Juventino
Cóż za genialne porównanie.KieLoN pisze: na tle Juve ta śmieszna Borussia nie wypada tak źle.
Teraz proponuję byś wyciągnął statystki z pierwszego meczu Milan-Barcelona, a na tej podstawie powiesz nam coś o sile Interu. Za chwilę okaże się, że na tle Barcelony ten śmieszny Inter nie wypada tak źle.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- juventussek
- Juventino
ja bym sie skalanial ku temu ze wygralismy bardziej dzieki 4-3-3 z pepe. Przeciez bylo narzekanie na forum ze czemu Conte na sile gra 3-5-2 jak 4-3-3 tak fajnie wychodzilo ciagle atakowalismy na brame ;p +duże posiadanie pilki po 60-70%
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2013, 12:43 przez juventussek, łącznie zmieniany 1 raz.
- morfeuszrejowiec
- Juventino
TVP znowu dało popis, w środę transmitują Barcelonę 

- juventussek
- Juventino
Nie ze zla taktyka ale 4-3-3 bylo duzo lepsze od 3-5-2 w poprzednim sezonie, moze warto teraz wrocic do tej taktyki na rewanz skoro mamy niekorzystny wynik na skrzydle gio w srodku vucinic i pewnie fabio na drugim skrzydle. Gramy u siebie to teraz oni musza się zesrać musimy ich przycisnac. To że maja lepsza jakość w ataku to już wiadome, obronę też mają solidną przecież w lidze mają 13 bramek straconych, nie wiem po co te nasze zapewnienia że mamy najlepsza obronę na świecie jak przegrywamy z Sampdoria nie będę kolejnych meczów wymieniał. Jakośc Bayernu możemy przeskoczyć ambicją i wolą walki, to co Conte potrafi wszczepić. Taktyke 3-5-2 to przęciętny kibic Juventusu zna na pamięć, do tego każdy wie że jak się przycisnie Giorgio to zagra gorzej niż nasz Rasiak.
- jareckik
- Juventino
Obejrzyj powtórkę meczu Barcelony i nasz, też bym wolał oglądać wyrównany pojedynek...santiago15 pisze:TVP znowu dało popis, w środę transmitują Barcelonę
- morfeuszrejowiec
- Juventino
Wyrównany pojedynek był w Paryżu. W rewanżu myślisz, że również tak będzie? Barcelona ich zamknie na własnej połowie i nie da sobie zrobić krzywdy. Atrakcyjności ten mecz mógłby nabrać tylko wtedy, gdyby PSG strzeliło pierwsze bramkę a nie sądzę by tak się stało.
Poza tym, chciałbym zobaczyć nasz mecz normalnie w TV (pomijając komentarz naszych komentatorów, zawsze mógłbym wyłączyć głos), a nie na rosyjskich sopcastach, które wyrzucają po chwili.
Poza tym, chciałbym zobaczyć nasz mecz normalnie w TV (pomijając komentarz naszych komentatorów, zawsze mógłbym wyłączyć głos), a nie na rosyjskich sopcastach, które wyrzucają po chwili.