LM 12/13 (1/4): Bayern 2-0 JUVENTUS
- kosciu88
- Juventino

Skladzik optymalny chociaz nie weim czy nie wolalbym zobaczyc zamiast Peluso Kwadwo ale ufam Conte. Fajnie byloby zaczac mecz jak wyjazdowy z Celticem 
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- annihilator1988
- Juventino

Kluczowego podania z piętki do rywala?Tom_my pisze:brakuję mi Mirko : / w meczu z Interem fajnie podchodzilismy z piłką na 20-25 metr, a potem brakowało kluczowego podania
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Dzium
- Juventino

Na szczęście cały świat ogląda dziś galaktyczną barcelone i streamy Juve nie ścinają 
musisz mieć sopcasta
livefootball.wsAntek666 pisze:a ja się własnie męczę i nawet naszego studio znaleźć nie mogę bo wszędzie mecz p$g mi wrzuca ;/ poratujcie przyjaciele....
musisz mieć sopcasta
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2013, 20:32 przez Dzium, łącznie zmieniany 1 raz.
- Antek666
- Juventino

a ja się własnie męczę i nawet naszego studio znaleźć nie mogę bo wszędzie mecz p$g mi wrzuca ;/ poratujcie przyjaciele....Dzium pisze:Na szczęście cały świat ogląda dziś galaktyczną barcelone i streamy Juve nie ścinają
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Dokładnie, wszędzie PSG - Barca, choć jest wyraźnie napisane Bayern - JuveAntek666 pisze:a ja się własnie męczę i nawet naszego studio znaleźć nie mogę bo wszędzie mecz p$g mi wrzuca ;/ poratujcie przyjaciele....Dzium pisze:Na szczęście cały świat ogląda dziś galaktyczną barcelone i streamy Juve nie ścinają
- jarmel
- Juventino

Spokojnie, studio zawsze mają jedno na wszystkie spotkania. Na mecz przełączą tam gdzie trzeba.Crunny pisze:Dokładnie, wszędzie PSG - Barca, choć jest wyraźnie napisane Bayern - JuveAntek666 pisze:a ja się własnie męczę i nawet naszego studio znaleźć nie mogę bo wszędzie mecz p$g mi wrzuca ;/ poratujcie przyjaciele....Dzium pisze:Na szczęście cały świat ogląda dziś galaktyczną barcelone i streamy Juve nie ścinają
#AllegriOut
- dr.DeV
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Tak na gorąco to uwaga
NIC NIE GRAMY, ASA za Peluso i ktoś do ataku za kogoś z dwójki FaQ/Matri
można wywieźć remis tylko, trzeba poczekać na swoje okazje w kontrach
NIC NIE GRAMY, ASA za Peluso i ktoś do ataku za kogoś z dwójki FaQ/Matri
można wywieźć remis tylko, trzeba poczekać na swoje okazje w kontrach
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2013, 21:35 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 1 raz.

- Mati1990
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jak w drugiej połowie nie pozbędą się nasi tej kupy z majtek, to dostaną bęcki i to porządne. Dawno takiej maniany nie widziałem, nawet w wyjazdowym spotkaniu z Chelsea szło nam lepiej.
Po pierwszej połowie nasuwa się jedno słowo: BEZRADNOŚĆ. Nasza obrona to tragedia dziś, nie poznaje Barzagliego, dziś strasznie nie pewny.
Po pierwszej połowie nasuwa się jedno słowo: BEZRADNOŚĆ. Nasza obrona to tragedia dziś, nie poznaje Barzagliego, dziś strasznie nie pewny.
- Paweł 10
- Juventino

DRAMAT !!! NIE istniejemy Barzagli niewiem wogle co gra , zreszą nikt u nas nie gra , Lichy coś tam próbuje z Vidalem ale efket marny . Przyjecie Matriego na koniec połowy najlepszym obrazem naszej gry. Zapowiada sie pogrom :roll:
Forza Juve!
- Cabrini_idol
- Juventino

Nasza gra wyglada FATALNIE. Dalej sie zastanawiam dlaczego przegrywamy 1 :0. Jesli nasi zagraja przynajmniej tak jak w sobote z interem to mozemy spokojnie tu zremisowac. Barzagli podaje pod nogi, Peluso biega kolo Robbena z kupa w gaciach , zero wslizgow z czego jest znany.. holuje go az pod 16 zamiast przerwac akcje kolo lini bocznej.
NASZ Atak nie isteniej.
Tylko vidala moge pochwalic za walke oraz Buffona nikogo wiecej... na upartego rowniez Lichego.
CONTE WIERZE W CIEBIE.
nigdy sie nie spodziewalem ze to powiem ale powiem... VUCINIC i SEBA na boisko i to szybko
NASZ Atak nie isteniej.
Tylko vidala moge pochwalic za walke oraz Buffona nikogo wiecej... na upartego rowniez Lichego.
CONTE WIERZE W CIEBIE.
nigdy sie nie spodziewalem ze to powiem ale powiem... VUCINIC i SEBA na boisko i to szybko