LM 12/13 (1/4): Bayern 2-0 JUVENTUS
- Cabrini_idol
 - Juventino

Po Cwiercfinalach zoltka zostaja zniesione, ten przepis jak dobrze pamietam wszedl niedawno,sezon lub 2 temu. Ktos juz zreszta linkowal UEFA temat gdzie pisze jasno ze po 1/4 wszystkie zoltka sie zerują, aby zapewnic jak najbardziej optymalne polfinaly.

- Mehehehe
 - Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Stream internetowy, http://meczyki.pl/, pod każdym meczów są linki do różnych streamów. Wszystko raczej darmowe.

- Mate.G
 - Juventino

Nie mam linków ale nie ma czegoś takiego.Cabrini_idol pisze:Po Cwiercfinalach zoltka zostaja zniesione, ten przepis jak dobrze pamietam wszedl niedawno,sezon lub 2 temu. Ktos juz zreszta linkowal UEFA temat gdzie pisze jasno ze po 1/4 wszystkie zoltka sie zerują, aby zapewnic jak najbardziej optymalne polfinaly.
Być może było to na Euro, nawet nie zauważyłem ale w LM na pewno nie Chelsea miała przecież 2 czerwone na finał i normalnie nie grali.
Co do transmisji to zobaczę, jak będę miał humor to podrzucę Wam najlepszą stronkę ever
Ang komentarz, dostosowuje się do szybkości neta, jakość lepsza niż u ruskich( czyściutki obraz) nie tnie bo mało osób ją zna
Co do onetu to nie tnie, a jakość nie powala, jak dla mnie jest kiepska. I mimo wszystko wolę mieć komentarz .
					Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2013, 14:34 przez Mate.G, łącznie zmieniany 4 razy.

- jarmel
 - Juventino

Jakoś jakością, ale zacina czy nie?Mate.G pisze:
@down jak dla kogo.
Mnie jakość z onetu nie zachwyca, wole ruskie streamy lub angielskie.
Ponoć można obejrzeć mecz na jakimś czeskim kanale
Mi to w sumie bimba czy będzie HD jeśli ma się ciąć, coś jak czasem te ruskie sopcasty, co z tego, że jakość powala jak się kompletnie oglądać czasem nie da
Także jak ktoś jeszcze miał styczność z transmisjami z onetu to proszę o opinie, na taki mecz mogę się szarpnąć
@Mate.G łeee to jest bez żadnego komentarza? To lipa, poszukam streama..
					Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2013, 14:36 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.

#AllegriOut
						- wloski
 - Juventino

Żeby nie było niejasności przepis obowiązywał na ostatnim Euro, nic więcej sobie nie wyobrażajcie. A na potwierdzenie faktu Mate.G napisał, co i jak.Mate.G pisze:Nie mam linków ale nie ma czegoś takiego.Cabrini_idol pisze:Po Cwiercfinalach zoltka zostaja zniesione, ten przepis jak dobrze pamietam wszedl niedawno,sezon lub 2 temu. Ktos juz zreszta linkowal UEFA temat gdzie pisze jasno ze po 1/4 wszystkie zoltka sie zerują, aby zapewnic jak najbardziej optymalne polfinaly.
Być może było to na Euro, nawet nie zauważyłem ale w LM na pewno nie Chelsea miała przecież 2 czerwone na finał i normalnie nie grali.
Co do transmisji to zobaczę, jak będę miał humor to podrzucę Wam najlepszą stronkę ever(zależne czy weeb.tv będzie ciąć)
Ang komentarz, dostosowuje się do szybkości neta, jakość lepsza niż u ruskich( czyściutki obraz) nie tnie bo mało osób ją zna
- jackop
 - Juventino

- Podziekował: 32 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 75 razy

Ciśnienie powoli rozsadza mi mózg. Od rana w głowie hymn LM. Kto strzeli, kto zawali, z jakim nastawieniem wyjdą na boisko, czy sędzia zostanie bohaterem spotkania? Jeśli mnie powoli zżera presja tego meczu, to nie wiem co muszą czuć piłkarze. 
Jeżeli Conte przerobił Niemców tak jak użytkownicy tego forum i sprawdził gęstość powietrza, to porażka nie wchodzi w grę.
Marzę, wierzę, ufam. FORZA JUVE!

Jeżeli Conte przerobił Niemców tak jak użytkownicy tego forum i sprawdził gęstość powietrza, to porażka nie wchodzi w grę.
Marzę, wierzę, ufam. FORZA JUVE!

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Dtmiu
 - Katalończyk

@jarmel Jeśli chodzi o onet to raczej nigdy na jakość ani na cięcia nie narzekałem, oczywiście zdarzyło się raz czy dwa że onet skopał sprawę po całości i coś było nie tak, ale to raczej wyjątki. Chociaż ciężko mi się też na ten temat wypowiadać bo w tym roku onetu używałem bodajże raz, więc swoją opinię bazuję raczej na poprzednich edycjach LM. Co nie zmienia faktu że jak dzisiaj ruskie sopcasty zawiodą to chyba się skuszę.

- Bezimienny
 - Juventino

Nie wiem czy reguły ze strony Uefa na ten rok to dobre źródło, ale je wkleję:

Co do meczu, dawno się tak niecierpliwiłem i mam nadzieję na dobry rezultat.

No cóż, według tego nie ma nic o kasowaniu kartek przed półfinałemArticle 22
Yellow and red cards
22.01 As a rule, a player who is sent off the field of play is suspended for the next
match in a UEFA club competition. The Control and Disciplinary Body is
entitled to augment this punishment. For serious offences the punishment can
be extended to all UEFA competition categories.
22.02 In case of repeated cautions:
a) before the group stage, a player is suspended for the next competition
match after three cautions in three different matches, as well as after the
fifth caution;
b) from the first match in the group stage, a player is suspended for the next
competition match after three cautions in three different matches, as well
as following any subsequent odd-numbered caution (fifth, seventh, ninth,
etc.).
22.03 Single yellow cards and pending suspensions are always carried forward
either to the next stage of the competition or to another club competition in the
current season.
22.04 Exceptionally, all yellow cards and pending yellow-card suspensions expire on
completion of the play-offs. They are not carried forward to the group stage.
22.05 Cautions and pending yellow-card suspensions from club competition
matches expire at the end of the season
Co do meczu, dawno się tak niecierpliwiłem i mam nadzieję na dobry rezultat.
- rad
 - Juventino

Zapowiada się pasjonujące wydarzenie, zwłaszcza, że na temat tego spotkania już napisano i powiedziano bardzo dużo co wzmaga tylko silne emocje. Ten mecz jest najpoważniejszym sprawdzianem dla ekipy Conte, dlatego liczę na to, że Juventus pokaże wszystko na co go stać, czego cały zespół nauczył się najlepszego w ciągu dwóch ostatnich lat.
Mam tylko nadzieję, że ani Robben i jego irytujące i przewidywalne strzały lewą nogą, ale jakże skuteczne, ani Ribery nie narobią dzisiaj wielkiej szkody.

Mam tylko nadzieję, że ani Robben i jego irytujące i przewidywalne strzały lewą nogą, ale jakże skuteczne, ani Ribery nie narobią dzisiaj wielkiej szkody.
- Cabrini_idol
 - Juventino

Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniadzeDe Rossi pisze:Jedno pytanie. Cały tydzień trąbią w ence, że mecz Juventusu na ence, a teraz na pasku leci informacja, że Barcelona w ence, a Juventus na nPremium. O co kur..wa chodzi?

- annihilator1988
 - Juventino

Mam nadzieję, Conte trenował z chłopakami wykorzystywanie stałych fragmentów gry, bo zdaje się, że właśnie przy takich sytuacjach Bawarczycy zwykli tracić gole. Sam zaś nie pamiętam kiedy ostatnio padł gol dla Juve po rożnym, choć wydaje mi się, że ostatnim zawodnikiem, który dokonał tego wyczynu był Peluso. Będzie się dzisiaj działo   

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- bendzamin
 - Redaktor

I przy stałych fragmentach gry przydałby się Pogba, który ma nieprzeciętny wyskok i często po rogu był bliski strzelenia gola. Mam nadzieję, że przynajmniej część kornerów zostanie rozegrana 'normalnie' - wrzutką, a nie krótko po ziemi, bo to naraża nas na kontry, które w wykonaniu Ribery'ego lub Robbena mogą być zabójcze.annihilator1988 pisze:Sam zaś nie pamiętam kiedy ostatnio padł gol dla Juve po rożnym, choć wydaje mi się, że ostatnim zawodnikiem, który dokonał tego wyczynu był Peluso. Będzie się dzisiaj działo
Zostało:
0 dni, 4 godziny,
7 minut, 30 sekund.

O mamma, mamma, mamma...