ŁÓDŹ i okolice || wspólne wypady na mecz
- tonietamto
- Juventino
pozdro sprzed komputera! Jedziemy z Niebieskimi!
P.S. Zmieńmy Browar (d.B.) na coś "tańszego". Odkładam na dzianinę z logo J.FC więc ciułanie pełną parą musi być
P.S. Zmieńmy Browar (d.B.) na coś "tańszego". Odkładam na dzianinę z logo J.FC więc ciułanie pełną parą musi być

- A_Lisowski
- Juventino
Nie ma powodów zmieniać, litr piwa 12 zł, to normalna cena.tonietamto pisze:pozdro sprzed komputera! Jedziemy z Niebieskimi!
.
Zapewne w Browar de Brasil zorganizujemy jakieś wyjście. Sprawdzaj forum i jak coś to zapraszamy.slayer! pisze:gdzie można będzie oglądnąć mecz z Torino w sobotę 20,45 w Łodzi. Bo przyjeżdżam z Krakowa i średnio się orientuję. Jakieś piwo w czarno białym gronie?
- Jacyś chętni na Milan w niedzielę? Oczywiście w Browar de Brasil.
- tonietamto
- Juventino
rusza się ktoś-dziś-gdzieś na pierwszoroczny z Sampdorią?
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ciężko się umawiać, gdyż remont jest w browar de brasil- czyli tam gdzie zawsze chodzimy, gdzie indziej będzie można by obejrzeć to ciężko powiedzieć. Troszkę za późno na organizacje- chyba, że sam ogarniesz miejscówke?. Poza tym nie wiem czy uda mi się dotrzeć, jeśli już to na II połowę. Ale wiem, że jeden ziomek by napewno był chętny wyskoczyć na mecz.darcus13 pisze:Oglądacie gdzieś na mieście mecz z Celtami?
EDIT:
Już dwóch ziomów jest chętnych, więc może się uda
- A_Lisowski
- Juventino
Quo Vadis o 20.00, kto chce niech wpada.
- darcus13
- Juventino
Wiem że późnawo, ale tak sobie wczoraj pomyślałem, że zamiast siedzieć znowu w domu można by w końcu zobaczyć kto tam z Łodzi ma biało-czarne serducho.
Btw. Właśnie wyciągnąłem moją koszulkę Juve z pralki i okazało się, że logo new holland jest w strzępach...
Btw. Właśnie wyciągnąłem moją koszulkę Juve z pralki i okazało się, że logo new holland jest w strzępach...
- tonietamto
- Juventino
ale co ogląda?
)
Podbiję na z Bayern'em dziś. Browar de Brasil, niezmiennie tak? Co z rezerwacją panie Moonk? Dziś gra też Barca więc pewnie trza będzie zaznaczyć wcześniej. Mogę dryndnąć/przejść się.
Na fb juvepoland naród pyta się czy ktoś coś w Łodzi, werbujemy nowe twarze, co nie?

Podbiję na z Bayern'em dziś. Browar de Brasil, niezmiennie tak? Co z rezerwacją panie Moonk? Dziś gra też Barca więc pewnie trza będzie zaznaczyć wcześniej. Mogę dryndnąć/przejść się.
Na fb juvepoland naród pyta się czy ktoś coś w Łodzi, werbujemy nowe twarze, co nie?
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Quo Vadis o 20:00 zbiórka
nie możemy znaleźć aktualnego numeru, więc jak ci się chce Jarek to możesz wejść i zapytać czy będą puszczać i ewe. jakiś przyjemny stolik dla ekipy. narazie 3-5 os.
nie możemy znaleźć aktualnego numeru, więc jak ci się chce Jarek to możesz wejść i zapytać czy będą puszczać i ewe. jakiś przyjemny stolik dla ekipy. narazie 3-5 os.