Bundesliga
- Łukasz
- Juventino
Lubię Bayern, to jedna z moich ulubionych europejskich drużyn. Jakość i porządek w grze. Duży szacunek dla tego zespołu, tym bardziej, że wreszcie jest zarządzany tak, jak powinien (szeroka kadra).
Czy cieszę się że trafiliśmy na Bayern? Nie, bo to silny zespół. Czy boję się? Nie, bo akurat Włosi zazwyczaj Niemcom nie leżą. Niemniej jednak, biorąc pod uwagę składy obu zespołów, wydaje się, że rozkład szans wynosi 50:50. Ofensywą Bawarczycy biją nas na głowę, ale już do naszej defensywy trochę im brakuje (stoperzy!). Linia pomocy wyrównana. Kto wygra? Lepszy.
I po co te napinki?
PS. Nie wiem, kto wpadł na rozbicie tematu o dwumeczu z Bayernem na milion pięćset tematów, ale należy mu się za to nagroda Jobla.
Czy cieszę się że trafiliśmy na Bayern? Nie, bo to silny zespół. Czy boję się? Nie, bo akurat Włosi zazwyczaj Niemcom nie leżą. Niemniej jednak, biorąc pod uwagę składy obu zespołów, wydaje się, że rozkład szans wynosi 50:50. Ofensywą Bawarczycy biją nas na głowę, ale już do naszej defensywy trochę im brakuje (stoperzy!). Linia pomocy wyrównana. Kto wygra? Lepszy.
I po co te napinki?
Tak mogłeś mówić 2, 3 lata temu. Teraz sytuacja wygląda znacznie inaczej. Conte zbudował Juve na nowo. I to nowe Juve jest to całkiem liczący się gracz.Bayernmeister pisze: Prócz historii, nie zostało wam nic
PS. Nie wiem, kto wpadł na rozbicie tematu o dwumeczu z Bayernem na milion pięćset tematów, ale należy mu się za to nagroda Jobla.
- Vimes
- Juventino
Pozycji w rankingu UEFA nie postawisz w klubowej gablocie z trofeami. Bayern kiedyś mógł sobie zaskarbić moją sympatię, gdyby pokonał w finale Inter. Jednak bawarska drużyna postanowiła z dumą wypiąć pierś po srebrne medale. Przecież udział w finale jest tak samo ważny jak jego wygranie, prawda?Bayernmeister pisze:Vimes, tak tak, ten ból z powodu utraty 4 miejsc w LM na rzecz tej słabej ligi niemieckiej, cóż za frustracja :lol:
- Bayernmeister
- Juventino
Lec i snij o tym wielkim Bayernie wygrywajacym lige mistrzów, o wielkiej bundeslidze ktorej przedstawiciele beda seryjnie wygrywac europejskie trofea i o wielkiej reprezenatacji niemiec wygrywajacej seryjnie mundiale i turnieje mistrzowskie na starym kontynencie w seniorskiej piłce.
My przynajmniej to zdobywamy seryjnie medale, gdzie wasza kadra, trapiona korupcją, skandalami zalicza udany występ raz na parę lat. Do osiągnięć Niemieckiej maszyny wam bardzo daleko, poczytaj trochę smarku kto wygrał 3x Mistrzostwo Europy - najtrudniejszy turniej reprezentacyjny na świecie
Widać, jaka emanuje od Ciebie zazdrość, że niemiecki fussball jest w znakomitej kondycji, a Bundesliga co roku odjeżdża włoskiej, brudnej i skorumpowanej lidzę
W każdym rankingu Niemcy > włochy, wiec nadal patrz i płacz dzieciaczku
- SKAr7
- Juventino
Nie chwytam. Nawet regularny Bawarczyk, od czasu do czasu się tu wypowiadający, mający jako taką renomę i poważanie za pisanie z sensem na forum stwierdził, że jedno indywiduum u góry jest trollem leczącym kompleksy i nie mającym pojęcia o włoskiej piłce.
Więc po co ludzie dajecie się prowokować? Z D-Rosem na czele?
Zresztą swoją drogą to przypominam sobie jednego bawarskiego trolla, który kiedyś zawitał na forum. Było to przy transferze Vidala, a on przekonywał że Chilijczyk już jest piłkarzem BM...
Down bendzamin
A to mogło mi się coś pomylić, faktycznie to mogła być sprawa Diego. Temat o transferze Vidala też bywał śmieszny, moze to przez to
Więc po co ludzie dajecie się prowokować? Z D-Rosem na czele?
Zresztą swoją drogą to przypominam sobie jednego bawarskiego trolla, który kiedyś zawitał na forum. Było to przy transferze Vidala, a on przekonywał że Chilijczyk już jest piłkarzem BM...
Down bendzamin
A to mogło mi się coś pomylić, faktycznie to mogła być sprawa Diego. Temat o transferze Vidala też bywał śmieszny, moze to przez to
Ostatnio zmieniony 31 marca 2013, 17:30 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- PlanetJuve
- Juventino
Mnie nic nie boli i czuje sie wspanialeBayernmeister pisze:Ciebie chyba boli to, że jeszcze nie dawno twój klubik tułał się po serie b, a Lech Poznań udzielał mu solidnej lekcji
Za to ty notorycznie urzywasz tego słowa, ciekawe
Za to ty pewnie odczuwasz teraz brak lekarza, rozumiem sa swieta.
Nawet kibic bayernu doprowaza cie do porzadku a ty dalej swoje dyrdymaly.
Az taki jest samotny ze nie masz sie do kogo odezwac i musisz tutaj wylewac sowje zyciowe zale.. hmm smutne.
Ostatnio zmieniony 31 marca 2013, 17:29 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- bendzamin
- Redaktor
- deszczowy
- Juventino
Listę geniuszy masz w pierwszym z każdych postów. Mogli jeszcze dopisać do niej pozycje "Trenerzy" i "Oprawy meczowe".Łukasz pisze: PS. Nie wiem, kto wpadł na rozbicie tematu o dwumeczu z Bayernem na milion pięćset tematów, ale należy mu się za to nagroda Jobla.
Pół forum zasyfione rozkminami i spameriadą "a my mamy lepszych obrońców! a oni napastników!" I tak w kółko.
- Bayernmeister
- Juventino
Ciebie do porządku doprowadzają fani juve, ktorze weszli na forum Bayernu. Sami przyznają, że wstyd im za takich trollów jak ty, którzy chodzą do gimnazjum i wykorzystują wolne do tego by ponapinać się w necie. Ładuj lepiej na jutro pistolet na wodę, by oblewać swoje koleżanki z drugiej klasy.Mnie nic nie boli i czuje sie wspaniale Wink
Az taki jest samotny ze nie masz sie do kogo odezwac i musisz tutaj wylewac sowje zyciowe zale.. hmm smutne
- Vojtimar
- Juventino
Zbanujcie tego gościa bo tego czytać się nie da. Widać że tak naprawdę się nas boi, albo jest po prostu takim ignorantem i faktycznie uważa że Serie A nic nie znaczy :lol: W takim wypadku gratuluję wiedzy o piłce. Śmiech na sali.
Z Juve na dobre i złe!
- PlanetJuve
- Juventino
hehe jak milo podsumowales swoje dzisiejsze wystapienie! Brawo macius! :-D Nie ma jak porzadna samokrytyka, moze po dlugiej i mozolnej terapi jednak cos z ciebie bedzie :-DBayernmeister pisze:Ciebie do porządku doprowadzają fani juve, ktorze weszli na forum Bayernu. Sami przyznają, że wstyd im za takich trollów jak ty, którzy chodzą do gimnazjum i wykorzystują wolne do tego by ponapinać się w necie. Ładuj lepiej na jutro pistolet na wodę, by oblewać swoje koleżanki z drugiej klasy.Mnie nic nie boli i czuje sie wspaniale Wink
Az taki jest samotny ze nie masz sie do kogo odezwac i musisz tutaj wylewac sowje zyciowe zale.. hmm smutne
Wybacz ale mam gosci takze nie dotrzymam ci towarzystwa. Moze jednak znajdzie jakichs kolegow, szukaj dalej :lol:
- bendzamin
- Redaktor
Bayernmeister pisze: Ciebie do porządku doprowadzają fani juve, ktorze weszli na forum Bayernu. Sami przyznają, że wstyd im za takich trollów jak ty.
:lol:Effe pisze:@ Bayernmeister, leczysz tutaj kompleksy? Fajnie, że zarejestrowałeś się żeby pokazać tutejszym, że włoski futbol to korupcja, syf, brud i nie mają szans z Bayernem, ale idź być trolem gdzie indziej![]()
Cytując klasyka: "usiądź, weź krzesło".
Poważnie, zbanujcie tego gościa.
- D-Rose
- Juventino
Smarku. Mowi chłopaczek ktory ma max 19 lat i zaraz pojdzie do duzego pokoju bo babcia w gosci przyjdzie :lol:My przynajmniej to zdobywamy seryjnie medale, gdzie wasza kadra, trapiona korupcją, skandalami zalicza udany występ raz na parę lat. Do osiągnięć Niemieckiej maszyny wam bardzo daleko, poczytaj trochę smarku kto wygrał 3x Mistrzostwo Europy - najtrudniejszy turniej reprezentacyjny na świecie
Juz ci powiedziałem, ze lepszym jest cos raz na jakis czas wygrać niz wiecznie przegrywać na ostatniej prostej(czyt. byc wiecznym przegranym). :lol:
Ale tak jak napisałem wyzej. Sa gusta i gusciki.

Wrócimy do tematu kadry jak wygracie jakies złoto w powaznym turnieju(Mundial, Euro).
Bla, bla, bla. Szkoda, ze nigdy tego nawijania makaronu na uszy nie pokazali, za to Diego Milito, Mario Balotelli a wczesniej Grosso na spółke z Del Piero waszą niemiecka precyzje i doskonałosc - precyzyjnie i doskonale rozwalili w najbolesniejszy mozliwy sposob jaki istnieje :lol:Widać, jaka emanuje od Ciebie zazdrość, że niemiecki fussball jest w znakomitej kondycji, a Bundesliga co roku odjeżdża włoskiej, brudnej i skorumpowanej lidzę. Zażyj lepiej jakieś tabletki, bo ci żyłka pęknie od tego bólu, bólu wynikającego z notorycznego oglądania pleców wielkich Niemców, którzy włoski makaron zawijają jednym ruchem
Z wami widze, ze jest jak z interem.W każdym rankingu Niemcy > włochy, wiec nadal patrz i płacz dzieciaczku
Inter nie ma sie czym chwalić to zaczął walic frazesami ze nigdy nie był w Serie B.
Wy nie macie sie czym chwalic to walicie frazesy o jakims rankingu ktory tak naprawde nikogo nie obchodzi. :lol:
Ja juz koncze, bo mi zaraz bajpasy ze smiechu strzela.

- ewerthon
- Juventino
Tutaj masz wyjaśnienieŁukasz pisze: PS. Nie wiem, kto wpadł na rozbicie tematu o dwumeczu z Bayernem na milion pięćset tematów, ale należy mu się za to nagroda Jobla.
Bayern zostanie mistrzem Niemiec w przyszłej kolejce.
- Bayernmeister
- Juventino
Idz, idz gimbusie. Przy okazji spojrz na rankingi, bo tam widac wyraznie wyzszosc Niemieckiej pilki nad włoskaInter nie ma sie czym chwalić to zaczął walic frazesami ze nigdy nie był w Serie B.
Wy nie macie sie czym chwalic to walicie frazesy o jakims rankingu ktory tak naprawde nikogo nie obchodzi. Laughing
Ja juz koncze, bo mi zaraz bajpasy ze smiechu strzela.
Nie obchodzi tylko was, bo pokazuje w jakim bagnie pograzona jest calcio
- Marian.
- Juventino
Ludzie, powiedzcie mi, po co te spiny, po co te internetowe (do niczego nie prowadzące) napinki? Jeśli przyszedł troll, to trzeba go zignorować, w ostateczności podjąć dyskusje, jednakże trzymając samemu odpowiedni poziom.
Ja Bayernu nie lubię, nigdy nie lubiłem, ale mam do nich ogromny szacunek. Należą do elity światowej piłki. Są wielkim klubem, z wielką historią - podobnie jak My. Dlatego też należy im się szacunek.
W mojej opinii Bayern obecnie zalicza się do trójki najlepszych zespołów świata. Być może są na chwilę obecną najsilniejsi. Dlatego też, nie jestem zadowolony z faktu, że na nich trafiliśmy. Ale nie mam też zamiaru z tego powodu płakać. Jesteśmy Juventusem, nie boimy się nikogo. Możemy awansować, mimo, że Bayern jest faworytem tego dwumeczu. Trzeba po prostu poczekać do wtorku i boisko wszystko zweryfikuje. Ja osobiście byłbym zachwycony, gdybyśmy wywalczyli bramkowy remis w Monachium.
Tak jak napisałem - poczekajmy na mecz w spokoju, bez tych niepotrzebnych napinek. Jeśli tak strasznie chcecie dyskutować to dyskutujcie na poziomie, a nie obrzucajcie się obelgami.
Czekamy na wtorek. FORZA JUVE!
Ja Bayernu nie lubię, nigdy nie lubiłem, ale mam do nich ogromny szacunek. Należą do elity światowej piłki. Są wielkim klubem, z wielką historią - podobnie jak My. Dlatego też należy im się szacunek.
W mojej opinii Bayern obecnie zalicza się do trójki najlepszych zespołów świata. Być może są na chwilę obecną najsilniejsi. Dlatego też, nie jestem zadowolony z faktu, że na nich trafiliśmy. Ale nie mam też zamiaru z tego powodu płakać. Jesteśmy Juventusem, nie boimy się nikogo. Możemy awansować, mimo, że Bayern jest faworytem tego dwumeczu. Trzeba po prostu poczekać do wtorku i boisko wszystko zweryfikuje. Ja osobiście byłbym zachwycony, gdybyśmy wywalczyli bramkowy remis w Monachium.
Tak jak napisałem - poczekajmy na mecz w spokoju, bez tych niepotrzebnych napinek. Jeśli tak strasznie chcecie dyskutować to dyskutujcie na poziomie, a nie obrzucajcie się obelgami.
Czekamy na wtorek. FORZA JUVE!