Serie A 12/13 (30): Inter 1-2 JUVENTUS
- deszczowy
- Juventino
A bramka dla Interu nie padła po jego stracie czasem?jarmel pisze:Pirlo słabiej? :shock: Może pod koniec meczu trochę przysiadł, ale tak to grał bardzo dobrze.deszczowy pisze:Oj, nie nadążał dziś Chiellini za akcją. Słabiej też Pirlo. Matri i Quag są w formie, ciekawe, jak zagramy z Bayernem?
- jareckik
- Juventino
No dzisiaj akurat nie zagrał źle, ale własnie taka niestety powinna być jego rola w tym klubie, ostatnie 10-30 minut za Vucinica Quaga...szczypek pisze:Przetrzymywał piłkę, zbierał dla nas cenne minuty, bo uciekając rywalom dawał się faulować. Też sobie lubię ponarzekać czasami bez powodu, ale cholera, tu nie ma się czego dopatrywać.deszczowy pisze:Wpuść Gio na boisko > czekaj na straty, głupie miny i machanie łapmi. Elo.
- jarmel
- Redaktor
No padła po jego stracie, ale czy to już przekreśla dobrze rozegrany mecz?deszczowy pisze:A bramka dla Interu nie padła po jego stracie czasem?jarmel pisze:Pirlo słabiej? :shock: Może pod koniec meczu trochę przysiadł, ale tak to grał bardzo dobrze.deszczowy pisze:Oj, nie nadążał dziś Chiellini za akcją. Słabiej też Pirlo. Matri i Quag są w formie, ciekawe, jak zagramy z Bayernem?
#AllegriOut
- grande amore
- Juventino
Nie przekresla. Po prostu bedzie mial troche slabsza ocene.No padła po jego stracie, ale czy to już przekreśla dobrze rozegrany mecz?
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Piękny mecz! Brawo Juve! Cambiasso ty k.u.r.w.o.!
Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, 17:38 przez Copiczenkowiczenko, łącznie zmieniany 1 raz.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie wiem, jak Wy sądzicie, ale wg mnie sędzia też czasem jakby miał chwilowy zanik wzroku, aczkolwiek trzeba też przyznać, że było tym razem sprawiedliwe, bo nie podyktowano karnych za ręki (Zanetti i Bonu) i faule (na Cassano i Vidalu).
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- SKAr7
- Juventino
O czym ty...? Gio nie zanotował dziś żadnej straty, a machał łapami tylko jak dostawał po kostkach od rywali i machał w stronę sędziego a nie kibiców i kolegów. A głupie miny... no, nie bądź nietolerancyjnydeszczowy pisze: Wpuść Gio na boisko > czekaj na straty, głupie miny i machanie łapmi. Elo.

Nie dziwię się, że Inter dziś sfrustrowany. Zagrali niezły mecz, ale sędziowanie po katalońsku- niby za dużych błędów na naszą korzyść nie było (albo się balansują), ale zdecydowana większość 50/50 na naszą korzyść. Dużo też dobrych decyzji Rizzoliego, które na pierwszy rzut oka wydawały się złe- choćby byłem przekonany, że Fabio do tej piłki nie zdąży i nie zdążył... a jednak się kręci. Ale tak ostry atak Cambiasso to przesada.
Ale miło, wygrywamy, na dobrą sprawę mamy już mistrzostwo w portfelu, tylko jeszcze portfel trzeba do kieszeni schować, uważając na ośmieconych i komunistycznych kieszonkowców dookoła. A Lichy może już grzać motorek na latanie za Ribery'm.
Który to już raz tracimy bramkę po stracie Pirlo? :doh: Inna sprawa, że to co zrobili Bonuc z bodaj Marchisio to przebija :doh:
- filippo
- Juventino
Nie wyjdzie, bo Conte go nie lubi, a poza tym zgodnie z jego regułą, skoro dziś Quag zagrał świetnie, to trzeba go posadzić na ławce. Dziś strzelił gola i pobiegł w strone ławki się cieszyć, a Conte ominął szerokim łukiem.Paweł 10 pisze:FQ kapitalnie!!! Licze że wyjdzie na Bayern . Forza JUVE
Boli mnie serce, bo Quag potrafi wielkie rzeczy, strzelać fantastyczne bramki, ale jego relacje z Conte są co najmniej dziwne
- Piti
- Juventino
@SKAr7
radze sie przyzwyczaic, bo hejty na Giovinco na tym forum to są już 'tak dla zasady'
Wg. mnie dal dobra zmiane, mecz byl rozstrzygniety, wszedl w 82 minucie i zrobil co do niego nalezalo, wywalczyl kilka fauli, z 3 albo 4 dzieki czemu zyskiwalismy minuty.
To co pokazal Cambiasso w ostatnich sekundach gdy mecz juz byl przesądzony tylko pokazalo gorycz i frustracje merd, oni juz wtedy wiedzieli, że LM na bank nie wywalczą w tym sezonie
radze sie przyzwyczaic, bo hejty na Giovinco na tym forum to są już 'tak dla zasady'
Wg. mnie dal dobra zmiane, mecz byl rozstrzygniety, wszedl w 82 minucie i zrobil co do niego nalezalo, wywalczyl kilka fauli, z 3 albo 4 dzieki czemu zyskiwalismy minuty.
To co pokazal Cambiasso w ostatnich sekundach gdy mecz juz byl przesądzony tylko pokazalo gorycz i frustracje merd, oni juz wtedy wiedzieli, że LM na bank nie wywalczą w tym sezonie

- Cabrini_idol
- Juventino
,,fu*& this pathetic league...mafia once,mafia always!''
Haha mowią Ci co wygrali wygrali 2 mistrzostwa przy stoliku
.
Juz lubie te świeta. Kocham ten klub.
Teraz Wtorek i Bayern. Mam nadzieje ze Inter jednak do LE sie dostanie
bo musza sie gdzies zmeczyc.
Haha mowią Ci co wygrali wygrali 2 mistrzostwa przy stoliku

Juz lubie te świeta. Kocham ten klub.
Teraz Wtorek i Bayern. Mam nadzieje ze Inter jednak do LE sie dostanie

- kuba2424
- Juventino
I na to przyjdzie czas, cierpliwości...yanquez pisze: No ale trzeba im oddać, że nigdy nie grali w SerieB :twisted: :twisted: :twisted:
Co do meczu, to myślę jak większość, że wygraliśmy zasłużenie. Nasi grali bardzo konsekwentnie i mądrze. Mimo straconej bramki byłem pewien że to kwestia czasu, kiedy znów wyjdziemy na prowadzenie. Inter pewnie myślał, że scenariusz z JS się powtórzy i mimo naszego szybkiego prowadzenia znów wygrają. Tamten mecz przegraliśmy, bo myśleliśmy że i w tym sezonie nikt nas nie pokona, zwłaszcza u siebie. Dziś nastawienie było prawidłowe. Wysłaliśmy sygnał do Monachium. Zobaczymy co dziś pokaże Bayern z HSV.
- PlanetJuve
- Juventino
Ten cały pereira też powinien wylecieć z boiska.. Trzy wredne wejścia bez piłki w naszych piłkarzy. Jak to o dziwo dobrze określił komentator- Juve nie szanowalo piłki prowadząc. Denerwowalo to okropnie. Najważniejsze są jednak punkty! Jeszcze 8 kolejek. Nic nie mówię póki wszystko samo się nie wyjaśni. Ciekaw jestem meczu z Pescara bo w obronie zagramy jak nigdy w tym sezonie;) pewnie zagramy 4-3-3.święta jednak będą pozytywne. W lidze mistrzów zróbmy dla odmiany lany wtorek bawarczykom:)
- mazi12
- Juventino
Ciekawe co z Gio, strasznie to wyglądało. Całym ciężarem ciała w staw skokowy :doh: Z poprawczaka łysola wypuścili chyba.
Ogólnie to mam wrażenie, że przez cały mecz nasi myśleli już o Bayernie. Co nie oznacza, że zagraliśmy słabo. Kontrolowaliśmy mecz przez 90min z małą przerwą na bramkę Palacio. Inter grał dobre zawody, ale po raz kolejny my gramy z głową - tego w poprzednim sezonie często brakowało.
Na pochwałę zasługuje przede wszystkim Buffon - świetne interwencje na refleks. Vidal - otwierające podanie do Quaga i znowu zasuwanie, zapadł mi w pamięci jeden obrazek, jak Vidal w 93. min po nieudanej akcji wracał od pola karnego Interu NA SPRINCIE do obrony
No i oczywiście atak. Finezji tam nie było, ale skuteczność godna pochwały.
Bayernie, nadchodzimy !
Ogólnie to mam wrażenie, że przez cały mecz nasi myśleli już o Bayernie. Co nie oznacza, że zagraliśmy słabo. Kontrolowaliśmy mecz przez 90min z małą przerwą na bramkę Palacio. Inter grał dobre zawody, ale po raz kolejny my gramy z głową - tego w poprzednim sezonie często brakowało.
Na pochwałę zasługuje przede wszystkim Buffon - świetne interwencje na refleks. Vidal - otwierające podanie do Quaga i znowu zasuwanie, zapadł mi w pamięci jeden obrazek, jak Vidal w 93. min po nieudanej akcji wracał od pola karnego Interu NA SPRINCIE do obrony

Bayernie, nadchodzimy !