Roma coraz blizej Davidsa!!!
- Mati2
Dzialacze Romy sa coraz blizej pozyskania pomocnika Juventusu Turyn Edgara Davidsa.Holender sam wyrazil chec grania dla Rzymian,ale jeszcze oprocz As Romy interesuje sie nim Inter Mediolan lecz w ostatnim wywiadzie dla "la gazetta sport"Davids powiedzial:"Wiem ze interesuje sie mna Inter i Roma ale narazie gram w Juventusie i nie moge jeszcze nic powiedziec zobaczymy pozniej co bedzie"Juz wiadomo,ze sam Davids chce jak najszybciej opuscic Turyn i teraz gadaja na temat czy opusci w styczniu czy w czerwcu.
- Peja48
- Juventino
No cóż wolałbym już żeby Chelsea go kupiła a Nie Juve ciekawe co Juve zrobi z pieniędzmi za Davidsa może kupi jakiegoś obrońce w miejsce Legrotagli albo niech dojdzie do wymiany Davids za Manciniego +10mln Euro :twisted:
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Mnie zastanawia skad ten bankrut Roma ma pieniadza na nowych graczy...
- kouba
- Qualità Juventino
niech odchodzi teraz, przynajmniej dostaniemy za Niego coś kasy. I niech odchodzi byle gdzie tylko nie do rywali z Serie A, bo bądz co bądz to dobry zawodnik i może Nam potem przysporzyć nielada kłopotów.
P.S ale mi to nowośc, że Roma jest blisko Davidsa
P.S ale mi to nowośc, że Roma jest blisko Davidsa
- Olszan
- Juventino
Watpie zeby Roma go kupiła bo kasy za dużo nei mają ale i nie chciął bym aby własnei tam poszedł jest to przecież lokalny rywal nei raz avids by chciał sie zemścić na Juve a do Chelsea niech se idzie jak nie pójdzie on to pójdzie ktoś inny 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- RadeKas
- Juventino
Otoz rozwiazanie jest proste, bo nie musza miec na niego kasy. W czerwcu konczy mu sie kontrakt i moze isc gdzie chce za darmoche. Dlatego lepiej jest go juz w styczniu sprzedac do np. Chelsey, ktora w swoim stylu by pewnie przeplacila :twisted:El_chico_a_Coruna pisze:Mnie zastanawia skad ten bankrut Roma ma pieniadza na nowych graczy...
srali muszki będzie wiosna
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Wiem ze w czerwcu konczy mu sie kontrakt i moze isc za friko, ale podobno odchodzi juz teraz, a teraz kontrakt obowiazuje i Roma musi placic!RadeKas pisze:Otoz rozwiazanie jest proste, bo nie musza miec na niego kasy. W czerwcu konczy mu sie kontrakt i moze isc gdzie chce za darmoche. Dlatego lepiej jest go juz w styczniu sprzedac do np. Chelsey, ktora w swoim stylu by pewnie przeplacila :twisted:El_chico_a_Coruna pisze:Mnie zastanawia skad ten bankrut Roma ma pieniadza na nowych graczy...
- 3d_man
- Juventino
1. Moggi powiedzial ze jesli Davids ma zostac sprzedany w tym okienku transferowym, to tylko za granice (Barca)
2. Moggi nie przepada za asrm i Sensim - czyli zrobi wszystko byle tam nie trafil
3. Zacc bardzo zabiega u Morattiego by ten mu juz teraz kupil Holendra
2. Moggi nie przepada za asrm i Sensim - czyli zrobi wszystko byle tam nie trafil
3. Zacc bardzo zabiega u Morattiego by ten mu juz teraz kupil Holendra
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- hania
- Juventino
Davids gra coraz slabiej dlatego dobrze ze Roma go chce. On do takiej marnej druzyny sie nadaje :twisted:
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...