Serie A 12/13 (30): Inter 1-2 JUVENTUS
- jareckik
- Juventino
Caceres chyba będzie już gotowy na Pescare, więc luźno z Baonnu, Marone, Peluso, Caceres coś się wybierze;] Szkoda Gio, jakby nie usunął fanpage to bym mu naskrobał coś na facebooku ;P
- Arcadio Morello
- Juventino
Fabio powinien wystąpić od pierwszej minuty z Bayernem, a z Pescarą dać pograć Anelce.Simi pisze:Panowie, radzę troszkę się opanować z tymi wulgaryzmami.
Fabio w formie, mam nadzieje że z Pescarą wystąpi od pierwszej minuty.
Pozdrawiam !

- Mate.G
- Juventino
Ja mam nadzieję, że zagra z Bayernem a z Pescarą będzie odpoczywał przed rewanżem w Turynie.Simi pisze:Panowie, radzę troszkę się opanować z tymi wulgaryzmami.
Fabio w formie, mam nadzieje że z Pescarą wystąpi od pierwszej minuty.
Pozdro

- annihilator1988
- Juventino
Jeżeli inter ustawi na swojej stronie zdjęcie z jakiejś "kontrowersyjnej" sytuacji, to Juve powinno umieścić tą fotografię. Jak #### trzeba być ####, żeby w 94 minucie atakować rywala wyprostowaną nogą? łysy powinien dostać bana na 2/3 spotkania. Btw, kto strzelał dziś do Palacio?luks_wgs pisze:

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Pajo1906
- Juventino
Pajo1906 pisze:Inter Mediolan - Juventus Turyn
Wszystkie Bramki Spakowane RARem
nSport / 624x352 / avi.
ZippyShare.com
http://adf.ly/Lw1UO
HotFile.com
http://adf.ly/Lw1hP

- Tankado
- Juventino
Dokładnie tym bardziej ze zostało jeszcze 8 kolejek.. czyli potencjalne 24 punkty...meda11 pisze:Boże widzisz to i nie grzmisz. Przecież o to mu chodziło... Chiellini i Barzagli są potrzebni na Milan i Lazio, a nie na Pescare.squinter pisze:Cambiasso merdaczowy burak...
Chiellini dzisiaj slaby mecz, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zolta kartka przez co bedziemy miec problemz wystawieniem obrony na Pescare, dodatkowo po jego faulu powinien byc karny dla Interu.
Bezcenne 3 pkt, forza!
Poki co 12 i 14 punktow przewagi, ale Napoli i Milan jeszcze graja swoje mecze dzisiaj...
Juve teraz powinien wygrac nawet rezerwami z Pescara i skupic sie na Bayernie..
ozniej jescze zagra:
Lazio wyjazd
Milan Dom
Torino wyjazd
Palermo Dom
Atalanta wyjazd
Cagliari Dom
Sampdoria wyjazd
Najgorsze sa 3 pierwsze mecze. Lazio gra o puchary, Milan teoretycznie marzy o mistrzostwie, a Torino wiadomo ze zawsze pelna mobilizacja na Juve... pozniej powinno byc 13 pkt conajmniej w ostatnich 4 meczach... no ale trzeba wziac jeszcze pod uwage fakt ze Juve gra w LM jesli przejdzie Bayern to tez lige trzeba bedzie niestety "odstawic" na bok i skupic sie bardziej na polfinale... Wszystko nam wyjasni najblizsze 11 dni

- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
bodajże "My nie byliśmy w Serie B" mogę się mylić niech ktoś mnie poprawi jeżeli tak jest.Sorek21 pisze:Mam takie pytanie - co wypisali merdacze na oprawie przedmeczowej?

- deszczowy
- Juventino
Oj, nie nadążał dziś Chiellini za akcją. Słabiej też Pirlo. Matri i Quag są w formie, ciekawe, jak zagramy z Bayernem?
Trzy punkty na wysypisku? Lubię to!
Wpuść Gio na boisko > czekaj na straty, głupie miny i machanie łapmi. Elo.
Trzy punkty na wysypisku? Lubię to!

Wpuść Gio na boisko > czekaj na straty, głupie miny i machanie łapmi. Elo.
- Monte Cristo
- Juventino
Mai stati in B, czyli chodzilo im o to ze nigdy nie byli w Serie B.Sorek21 pisze:Mam takie pytanie - co wypisali merdacze na oprawie przedmeczowej?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Przetrzymywał piłkę, zbierał dla nas cenne minuty, bo uciekając rywalom dawał się faulować. Też sobie lubię ponarzekać czasami bez powodu, ale cholera, tu nie ma się czego dopatrywać.deszczowy pisze:Wpuść Gio na boisko > czekaj na straty, głupie miny i machanie łapmi. Elo.
- baka
- Juventino
Nie przesadzaj. Trochę zabrał czasu interowcom jak go kosili i kilka stałych fragmentów dał nam i chyba o to Antosiowi chodziło jak go wpuszczał.deszczowy pisze:Wpuść Gio na boisko > czekaj na straty, głupie miny i machanie łapmi. Elo.
- Kubba
- Juventino
Mam nadzieję, że niezbyt ciekawa i kreatywna gra naszych jest spowodowana tylko i wyłącznie "ładowaniem baterii" na Bayern.
Widać, że Chiellini jeszcze się nie ogarnął.
Najważniejsze 3pkt.
Co do Cambiasso, prostak i tyle. Oby dostał te 4-5 meczów to się ogarnie.
Widać, że Chiellini jeszcze się nie ogarnął.
Najważniejsze 3pkt.
Co do Cambiasso, prostak i tyle. Oby dostał te 4-5 meczów to się ogarnie.
- jarmel
- Redaktor
Pirlo słabiej? :shock: Może pod koniec meczu trochę przysiadł, ale tak to grał bardzo dobrze.deszczowy pisze:Oj, nie nadążał dziś Chiellini za akcją. Słabiej też Pirlo. Matri i Quag są w formie, ciekawe, jak zagramy z Bayernem?
Fajnie, że napastnicy strzelili, pewnie na Bayern będzie Vucinic - Q/Matri. Trochę sie chłopaki musieli nabiegać, oby nie odbiło to się na wtorkowym meczu. Fajnie, że Barza i Chiellini się wykartkowali
#AllegriOut
- Gandalf8
- Juventino
Bardzo ważne 3 punkty i odegranie się za 3:1 w Turynie. Chcę wyróżnić Buffona, bo miał dziś kilka pięknych obron oraz Matriego i FQ, którzy według mnie powinni zagrać z Bayernem od pierwszej minuty, bo to w tej chwili dwóch naszych najlepszych napastników. Co do zachowania Cambiasso to szkoda słów - oby tylko Gio nic poważnego się nie stało.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.