Serie A 12/13 (30): Inter 1-2 JUVENTUS
- jareckik
- Juventino
Pogba niepotrzebnie długie podanie w 93:30, mógł przytrzymać, poza tym nie widziałem nic na + ani -. Giorgio to dzisiaj chodząca porażka, w pewnym momencie myślałem kogo można przesunąć na lewą, żeby Peluso zmienił Chiellona na pozycji. Quag :C Mistrz, wygrał nam dzisiaj mecz... Pyrlo, no czasem się zdarza, ale gol na jego konto. A do szczekaczy z Mediolanu, że niby karny na Cassano, zobaczcie co zrobił Handanowic w sytuacji z Vidalem... Sędzia ogólnie na+, tylko powinny być karne ale po równo nie odgwizdał. Cambiasso mam nadzieję, że nie zagra do końca sezonu.
- YaSq
- Juventino
Dobrze ze cambiaso to pilkarz interu. Porazke ma tak bardzo we krwi, ze nawet jak chce komus polamac noge to mu sie na szczescie nie udaje.
"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
- bendzamin
- Redaktor
Czyli ten smiec dostal jednak czerwona. Mam nadzieje, ze przywala mu ladnym zawieszeniem, a uraz Cassano wykluczy go na dlugo i Europe w przyszlym sezonie obejrza tylko na mapie

Szkoda, ze musielismy walczyc zaciekle do samego konca, mam nadzieje ze na Bayern bedzie bez zadnych urazow i zdaza odpoczac. Bardzo wazne trzy punkty, dobrze ze oddalismy im za to 1:3.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wydaje mi się, że nie zagra też Giovinco. Dostanę ostrzeżenie pewnie, ale myślę, że warto <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> CAMBIASSO!Tankado pisze:Pewnie za tydzien zobaczysz i to nawet na dluzej... Juve gra u siebie z Pescara. Nie zagra Barzagli i i Chiellini za zolte kartki z Interem..juvemaroko pisze: Chcialbym zobaczyc Anelka przez conajmniej 20 minut.
Brawo za wygrany mecz, bo musieliśmy w tym spotkaniu zgarnąć 3 pkt. Teraz Pescara, Lazio i Milan, w tych rzech meczach 9 pkt i mamy 31 Scudetto

Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, 17:08 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 1 raz.

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Conte zapewnił nam nerwową końcówkę.
Spokojnie mógł zdjąć wcześniej Pirlo, po cholerę go tak męczyć.
Trochę za szybka druga połowa, można było prowadzić grę jak w pierwszej pomału sobie klepiąc tą piłkę, niepotrzebnie się cofnęli i trzeba było ganiać za merdaczami.
Spokojnie mógł zdjąć wcześniej Pirlo, po cholerę go tak męczyć.
Trochę za szybka druga połowa, można było prowadzić grę jak w pierwszej pomału sobie klepiąc tą piłkę, niepotrzebnie się cofnęli i trzeba było ganiać za merdaczami.
FORZA JUVE!!!
- squinter
- Juventino
no dobra, i kto zagra w obronie skoro zawieszeni sa Chiellini i Barzagli, a kontuzjowany Caceres? bedzie trzeba kombinowac pewnie ze Stefkiem na polprawym.meda11 pisze:Boże widzisz to i nie grzmisz. Przecież o to mu chodziło... Chiellini i Barzagli są potrzebni na Milan i Lazio, a nie na Pescare.squinter pisze:Cambiasso merdaczowy burak...
Chiellini dzisiaj slaby mecz, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zolta kartka przez co bedziemy miec problemz wystawieniem obrony na Pescare, dodatkowo po jego faulu powinien byc karny dla Interu.
Bezcenne 3 pkt, forza!
- Pawełek
- Juventino
Bezcenne 3 punkty, ale gra szału nie robiła. Nie wyróżniłbym nikogo na zdecydowany plus. No może tylko duet M-Q. Na duży minus skrzydła. Padoin w pierwszej połowie nie istniał, a Asamoah jeszcze nie wrócił do formy po PNA.
Boję się o zapas sił na Bayern.
Boję się o zapas sił na Bayern.
- koki90
- Juventino
Mam wrażenie, że wygraliśmy ten mecz niemal najmniejszym nakładem sił. Nie mówię, że było łatwo, ale umiejętnie dostosowywaliśmy tempo rozgrywania akcji i pressingu do wyniku. Ciężko ocenić czy to kwestia taktyki, czy zwykłej sportowej złości, ale przy wynikach remisowych wkładaliśmy dziś zdecydowanie więcej energii i byliśmy dużo bardziej ofensywnie usposobieni niż wygrywając. Ja odnoszę wrażenie, że tak to poustawiał Conte, bo już nie pierwszy raz mieliśmy jednobramkowe prowadzenie, które staraliśmy się utrzymać.
- Monte Cristo
- Juventino
Marrone, Bonucci, Peluso. Na Pescare wystarcza.squinter pisze:no dobra, i kto zagra w obronie skoro zawieszeni sa Chiellini i Barzagli, a kontuzjowany Caceres? bedzie trzeba kombinowac pewnie ze Stefkiem na polprawym.meda11 pisze:Boże widzisz to i nie grzmisz. Przecież o to mu chodziło... Chiellini i Barzagli są potrzebni na Milan i Lazio, a nie na Pescare.squinter pisze:Cambiasso merdaczowy burak...
Chiellini dzisiaj slaby mecz, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zolta kartka przez co bedziemy miec problemz wystawieniem obrony na Pescare, dodatkowo po jego faulu powinien byc karny dla Interu.
Bezcenne 3 pkt, forza!
Piekna wygrana, zagralismy super mecz. Swietny strzal Quaga!
Teraz tylko skupic sie na Bayernie, mam nadzieje ze nie bedzie tak jak 3 lata temu...
- meda11
- Juventino
Choćby Marrone i Peluso. Naprawdę boisz się Pescary, która jest czerwoną latarnią Serie A, ma najmniej strzelonych bramek (i najwięcej straconych), a w meczach wyjazdowych udało się im nie przegrać 4 spotkań (2 wygrali) na 15? O tym, że w ich głowach siedzi 6:1 z poprzedniej rundy nawet nie wspominam...squinter pisze:no dobra, i kto zagra w obronie skoro zawieszeni sa Chiellini i Barzagli, a kontuzjowany Caceres? bedzie trzeba kombinowac pewnie ze Stefkiem na polprawym.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Posłuchali mnie, niezbyt często się to zdarza.szczypek przed meczem pisze:Rzuciłem okiem na nasze kartki w Serie A i poważnie zastanawiam się czy nie głupim pomysłem byłoby gdyby taki Barzagli czy Pirlo jakieś żółtko złapali z Interem. Z Pescarą odpoczną, a w końcówce sezonu nie będziemy drżeć, że w jakimś ważnym meczu zabraknie kluczowych zawodników.
Bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu, szybko strzelona bramka spowodowała, że nie musieliśmy jakoś kosmicznie naciskać Interu. Szkoda, że nie udało się strzelić drugiej bramki, bo okazje ku temu były (bardzo dobrą miał Vidal, tylko to przyjęcie piłki...). Odpowiedź na straconą bramkę błyskawiczna i to chodzi. Słabo zagraliśmy po stronie Chielliniego, nie wiem z czego to wynikało, na ile ze słabej gry Giorgio po kontuzji a na ile z tego, że Asamoah to nie jest ten sam zawodnik, którego na początku sezonu wychwalaliśmy. Brawa dla napastników, kolejny mecz, w którym dają radę w duecie (ba, oni współpracują o_O).
Kibice Interu, tak podejrzewam, będą narzekać na sędziego. Typowe i normalne w takiej sytuacji.
Ważne 3 punkty, zrewanżowaliśmy się za tą porażkę z jesieni, a wyjazdowe zwycięstwo smakuje jeszcze bardziej. O Cambiasso napisano już wszystko.
Forza Juve i na Bayern!
- Simi
- Qualità Juventino
Panowie, radzę troszkę się opanować z tymi wulgaryzmami.
Fabio w formie, mam nadzieje że z Pescarą wystąpi od pierwszej minuty. Słaby mecz Giorgio, strasznie niepewny był dzisiaj ale to pewnie wina tego że miał problemy z kontuzjami.
Pozdrawiam !
Fabio w formie, mam nadzieje że z Pescarą wystąpi od pierwszej minuty. Słaby mecz Giorgio, strasznie niepewny był dzisiaj ale to pewnie wina tego że miał problemy z kontuzjami.
Pozdrawiam !
Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, 17:18 przez Simi, łącznie zmieniany 1 raz.