Serie A 12/13 (30): Inter 1-2 JUVENTUS
- Kubba
- Juventino

Za szybko tracimy piłkę przy próbie ataku... Nie podoba mi się to. A jeszcze bardziej jak Chiellini ma za długo futbolówkę przy sobie.
Trochę biednie w naszych akcjach bramkowych, ale gol Fabio wyborny.
Mam nadzieję, na szybką druga bramkę i spokojne doprowadzenie wyniku do końca.
Zanetti to maszyna
Trochę biednie w naszych akcjach bramkowych, ale gol Fabio wyborny.
Mam nadzieję, na szybką druga bramkę i spokojne doprowadzenie wyniku do końca.
Zanetti to maszyna
- D-Rose
- Juventino

A za co niby mielibysmy dostac kare? :roll:krystiank pisze:Gdyby to nasi taki napis pokazali to bycmy kare mieli ... a oni co ?meda11 pisze:"MAI STATI IN B" - mają merdacze rozmach... :roll: Forza Juve!
Przy okazji widac, ze kibice interu w nablizszych latach beda szczycic sie jedynie tym, ze nie grali w Serie B. :lol:
No coz. Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :twisted:
Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, 15:55 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- jakku1
- Juventino

Szybki mecz, sporo okazji, bardzo ladna bramka Quagliarelli. Nie podoba mi sie gra Chielliniego, jest wyraznie spozniony, nie nadaza, widac, ze wrocil dopiero po kontuzji. Za to niezle poczyna sobie tercet Marchisio - Vidal - Pirlo i Barzagli. Bonucci oprocz tej przypadkowej reki, tez calkiem, calkiem. Padoin przecietnie, tak samo jak Matri. Ale ten ostatni byl i mam nadzieje, ze wciaz jest w dobrej formie, wiec moze jak bedzie mial jakas okazje to ja wykorzysta.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- pumex
- Juventino

Ależ ja nie twierdze, że gramy jakoś bardzo słabo. Po prostu wspomniana przeze mnie trójka mi się nie podoba, szczególnie Asamoah, który jest przeraźliwie słaby.Cabrini_idol pisze:pumex przesadzasz... gramy dobrze... inter nie istenieje... jedyne zagrozenie to dzida do Palacio...
Przynajmniej z tych spowolnień Pirlo coś wynika. Natomiast Vidal spowalnia non stop i żadnych korzyści z tego nie ma.nynek pisze:Denerwuje mnie, że Pirlo spowalnia każdą akcję na rzecz swoich kółeczek.

- Wojtek
- Juventino

Mr Dream Goal znowu o sobie przypomniał! Kapitalna bramka
GiGi numero uno! Bonuc ręka ale dobrze że Zanetti też zrobił bo sie wyrównało i nie bedzie gadania że karnego nie dostali. Potrzebny nam drugi gol i trosze spokoju a wygramy to!:)
FORZA JUVE!!
FORZA JUVE!!
- pablo1503
- Juventino

Dość nudno się to ogląda. Początek fajny, ale im dalej w las...
Piękna bramka, brawa dla Fabio
Barzagli - mistrz 8) Pasowałoby dołożyć szybko drugą bramkę, bo mimo, że inter gra bardzo przeciętnie, to mają nieobliczalną dwójkę z przodu.
Gramy dość dziwnie taktycznie. Padoin, to wypisz, wymaluj prawy obrońca w tym meczu, natomiast odnoszę wrażenie, że Asamoah gra jako środkowy napastnik, tyle, że biega bliżej lewej strony. Często dublują pozycje z Marchisio
Komentatorzy irytują, ale to już standard. Wyjaśnijcie mi jedną rzecz. Dlaczego oni tak perfidnie kłamią i opowiadają rzeczy, o których nie mają pojęcia? Weźmy tę sprawę z '10' dla Kovacicia. Jeden z 'komentatorów' mówił, że Chorwat od samego przyjścia do 'niebiesko-czarnych' był zdeterminowany do grania z dychą na plecach. Musi ją mieć itd... Co ciekawe ja czytałem wywiad z nim odnośnie numeru na koszulce i powiedział on, że nawet przez myśl mu nie przyszło, że będzie dane mu ją nosić. Czy oni myślą, że w Polsce Serie A jest tak mało popularne, że każdy widz łyknie wszystko co oni powiedzą?
Piękna bramka, brawa dla Fabio
Barzagli - mistrz 8) Pasowałoby dołożyć szybko drugą bramkę, bo mimo, że inter gra bardzo przeciętnie, to mają nieobliczalną dwójkę z przodu.
Gramy dość dziwnie taktycznie. Padoin, to wypisz, wymaluj prawy obrońca w tym meczu, natomiast odnoszę wrażenie, że Asamoah gra jako środkowy napastnik, tyle, że biega bliżej lewej strony. Często dublują pozycje z Marchisio
Komentatorzy irytują, ale to już standard. Wyjaśnijcie mi jedną rzecz. Dlaczego oni tak perfidnie kłamią i opowiadają rzeczy, o których nie mają pojęcia? Weźmy tę sprawę z '10' dla Kovacicia. Jeden z 'komentatorów' mówił, że Chorwat od samego przyjścia do 'niebiesko-czarnych' był zdeterminowany do grania z dychą na plecach. Musi ją mieć itd... Co ciekawe ja czytałem wywiad z nim odnośnie numeru na koszulce i powiedział on, że nawet przez myśl mu nie przyszło, że będzie dane mu ją nosić. Czy oni myślą, że w Polsce Serie A jest tak mało popularne, że każdy widz łyknie wszystko co oni powiedzą?

- Arcadio Morello
- Juventino

Bardzo dobry mecz Pirlo, Buffona, Barzagliego, Marchisio.
Bardzo cieszy ładna bramka Quagliarelli
. Znająć Conte w meczu z Bayernem zagra duet Gio - leń Vucinić...
Liczę jeszcze na 2 bramki w drugiej połowie i będzie OK.
Fabio Quagliarella to najbardziej niedoceniany piłkarz JUVENTUSU przez Conte. Zasługuje na częstszą grę niż Gio czy Vucinić.
Bardzo cieszy ładna bramka Quagliarelli
Liczę jeszcze na 2 bramki w drugiej połowie i będzie OK.
Fabio Quagliarella to najbardziej niedoceniany piłkarz JUVENTUSU przez Conte. Zasługuje na częstszą grę niż Gio czy Vucinić.

- bendzamin
- Redaktor

Jest dobrze, ale powinnismy jak najszybciej walnac brame na 2:0 i spokojnie dopykac to do konca. Buffon klasa, bardzo pewny. Barzagli mnie zadziwil tym swoim rajdem, chociaz to nie jego pierwszy raz. Pirlo kosmos, Marchisio bardzo dobrze, Vidal niestety zmarnowal setke. Quagliarella z Matrim dobrze sie uzupelniaja, ale musimy byc bardziej zdecydowani pod ich bramka.
inter ma za duzo roznych, bardzo dobrze, ze miernota galgano dostal zoltko za ten atak na kostke Chielliniego, z zoltkiem powinen biegac tez ten smieszny perejra
inter ma za duzo roznych, bardzo dobrze, ze miernota galgano dostal zoltko za ten atak na kostke Chielliniego, z zoltkiem powinen biegac tez ten smieszny perejra
- PietroBosman
- Juventino

Więcej przydałoby się dokładności pod bramką Interu.Buffon całkiem ładnie wybronił kilka strzałów...było gorąco pod naszą bramką.Cabrini_idol pisze:pumex przesadzasz... gramy dobrze... inter nie istenieje... jedyne zagrozenie to dzida do Palacio...
jaki ten inter jest slaby... wbic 2 gola i zrobic sobie trening.
Czemu Lichy nie gra?
- deszczowy
- Juventino

- jakku1
- Juventino

Wydaje mi sie, ze to, ze dajemy sie objezdzac prawa flanka (nasza lewa) to wina Chielliniego. To on gra slabo, to on nie nadaza ani za Alvarezem, ani za Zanettim (zalezy kto kiedy kogo kryje).pumex pisze: Po prostu wspomniana przeze mnie trójka mi się nie podoba, szczególnie Asamoah, który jest przeraźliwie słaby.
Szczerze, to nie przypominam sobie zadnego powazniejszego zgubienia krycia przez Ghanczyka, nie liczac tego strzalu Alvareza po zejsciu do srodka na lewa noge.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- ketraB
- Juventino

Cieszy mnie zarówno wynik, jak i gra naszych. Nie jest źle, ale z niemcami będziemy musieli zagrać dużo lepiej. Na lewej powinien grać Peluso, bo Asamoah jest obecnie cieniem samego siebie.
Jeśli nasi nie dostaną "małpiego rozumu", to trzy punkt dowieziemy bez większego problemu.
Grajmy dalej...
Jeśli nasi nie dostaną "małpiego rozumu", to trzy punkt dowieziemy bez większego problemu.
Grajmy dalej...
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

W Monachium chyba zagra Peluso, w końcu to obrońca, a najważniejsze dla wahadłowych będą tyły. Jak złapie kartkę i będzie się prosił o drugą (co jest dość pewne) to wejdzie Asayanquez pisze:Martwi mnie dzisiaj Asamoah... Objeżdżają go dzisiaj masakrycznie - Robben już zaciera krzywe rączki.
Wygląda to nieźle. Spodziewałem się bardziej pikniku. Fabio i jego dreamgole <3
Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, 15:59 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino

mhm dziwne .. Quag praktycznie w kazdym meczu strzela wazne bramki... a i tak jest ostatni no moze przed Anelka przedostatni do wejscia... dziwne ... moze nie gra pieknie.. ale jego skutecznosc jest taka jakby zsumowac wszystkich naszych pozostalych napastnikow, wiec dlaczego nie gra ? nie o gole chodzi ? eh.