Serie A 12/13 (30): Inter 1-2 JUVENTUS
- pumex
- Juventino
Asamoah, Padion i Vidal - ta trójka mi się dziś nie podoba. Ghańczyk jest dziś TRAGICZNY! Gra statycznie, Zanetti z Alvarezem i Cassano robią z nim co chcą i jak chcą. Poza tym traci piłki, źle podaje. Kurcze, co się z nim stało?
Padoin jest kompletnie niewidoczny. Nic, zero sensowych akcji w jego wykonaniu. Vidal z tej trójki jest najlepszy, ale wydaje mi się przeraźliwie wolny. Wolny, wolny i jeszcze raz wolny. Szkoda jego setki.
Nie powtórzmy scenariusza z meczu poprzedniego.

Nie powtórzmy scenariusza z meczu poprzedniego.

- Cabrini_idol
- Juventino
pumex przesadzasz... gramy dobrze... inter nie istenieje... jedyne zagrozenie to dzida do Palacio...
jaki ten inter jest slaby... wbic 2 gola i zrobic sobie trening.
jaki ten inter jest slaby... wbic 2 gola i zrobic sobie trening.
Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, 15:50 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Giovani
- Juventino
Piękna bramka Quagliarelli, dobry mecz Pirlo, Vidala, Barzgliego i Marchisio. Reszta średnio, albo słabo (Padoin). Irytował mnie na samym początku Chiellini, strasznie chaotycznie grał. W sumie, to wyrównana ta pierwsza połowa. Juve musi się spiąć i strzelić jeszcze jedną bramkę, bo biorąc pod uwagę lepsze drugie połowy Interu, może być ciężko wywieźć z Mediolanu 3 punkty.
E: jezusie, zapomniałem o bohaterze pierwszej połowy, Buffonie - numer jeden na świecie !
E: jezusie, zapomniałem o bohaterze pierwszej połowy, Buffonie - numer jeden na świecie !
Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, 15:51 przez Giovani, łącznie zmieniany 1 raz.
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Oby nie oddać inicjatywy w drugiej połowie.
Technika użytkowa Marchisio to klasa światowa. Claudio chyba najlepszy dziś, Quag na chwile obecną jest naszym najlepszym napastnikiem, nawet pomijając tą piękną bramkę.
Technika użytkowa Marchisio to klasa światowa. Claudio chyba najlepszy dziś, Quag na chwile obecną jest naszym najlepszym napastnikiem, nawet pomijając tą piękną bramkę.
- Robaku
- Juventino
Obrona dziś nieskoncentrowana, Kielon słabo, daje się minąć a i przy blokowaniu nie jest taki pewny jak wcześniej.
Ale to co graja nasze skrzydło to jest padaka, w przeciwienstwie do środka boiska, gdzie Pirlo profesoro pieknie rozgrywa.
Dawac Peluso za Ase ( wolalbym obecnie wykupienie Federico z wypozyczenia niż kupno II połowy Asy), i Isle za Padoina.
Tak a Matri jest wyjątkowy, ja wiem, że tu modny jest hejtnig Gio, ale Matri gra dużo gorzej niż Seba, wiec dawać Sebe na boisko, Peluso i Isle i strzelmy drugą bramkę i spokojnie kontrolujmy mecz.
A poza tym Inter gra naprawdę ostro.
Bufi klasa dla siebie!
Ale to co graja nasze skrzydło to jest padaka, w przeciwienstwie do środka boiska, gdzie Pirlo profesoro pieknie rozgrywa.
Dawac Peluso za Ase ( wolalbym obecnie wykupienie Federico z wypozyczenia niż kupno II połowy Asy), i Isle za Padoina.
Tak a Matri jest wyjątkowy, ja wiem, że tu modny jest hejtnig Gio, ale Matri gra dużo gorzej niż Seba, wiec dawać Sebe na boisko, Peluso i Isle i strzelmy drugą bramkę i spokojnie kontrolujmy mecz.
A poza tym Inter gra naprawdę ostro.
Bufi klasa dla siebie!
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Gargano już zapolował na kostkę Chielliniego...
Denerwuje mnie, że Pirlo spowalnia każdą akcję na rzecz swoich kółeczek.
Matree w swojej standardowej formie... To już Vucinic więcej biega za piłką niż ten kołek. Najlepsze było jak podał do Fabio, który był na spalonym i jeszcze miał do niego pretensje, że ten nawet nie wyruszył do piłki.
Denerwuje mnie, że Pirlo spowalnia każdą akcję na rzecz swoich kółeczek.
Matree w swojej standardowej formie... To już Vucinic więcej biega za piłką niż ten kołek. Najlepsze było jak podał do Fabio, który był na spalonym i jeszcze miał do niego pretensje, że ten nawet nie wyruszył do piłki.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Martwi mnie dzisiaj Asamoah... Objeżdżają go dzisiaj masakrycznie - Robben już zaciera krzywe rączki.
Najgorszy na boisku jest oczywiście Rizzoli. Chyba pozwala na zbyt wiele, o ślepocie już nawet nie wspominając...
Kiedy Vidal się tak zwijał, to zamarłem.
Najgorszy na boisku jest oczywiście Rizzoli. Chyba pozwala na zbyt wiele, o ślepocie już nawet nie wspominając...
- jarmel
- Redaktor
Buffon mega forma, brawo! Rajd Barzagliego
Trochę nerwów jest, ale nie wygląda to najgorzej. Moim zdaniem powinien wejść Pogba za Vidala, który dziś nie gra jakiś wielkich zawodów, a trochę już go poobijali.

Trochę nerwów jest, ale nie wygląda to najgorzej. Moim zdaniem powinien wejść Pogba za Vidala, który dziś nie gra jakiś wielkich zawodów, a trochę już go poobijali.
Ta, jeszcze komenator Nki- "Vidal jest kontuzjowany", szybko na to wpadłyanquez pisze:

Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, 15:54 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut