Serie A 12/13 (30): Inter 1-2 JUVENTUS
- Cabrini_idol
- Juventino
WYJSCIOWE SKLADY
Inter (3-4-3): Handanovic - Ranocchia, Samuel, Chivu - Zanetti, Kovacic, Gargano, Pereira - Alvarez, Palacio, Cassano
ławka: Carrizo, Belec, Silvestre, Nagatomo, Jonathan, Kuzmanovic, Schelotto, Stankovic, Benassi, Rocchi
Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Padoin, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Quagliarella, Matri.
ławka: Storari, Rubinho, Pogba, De Ceglie, Giovinco, Peluso, Anelka, Giaccherini, Marrone
Inter (3-4-3): Handanovic - Ranocchia, Samuel, Chivu - Zanetti, Kovacic, Gargano, Pereira - Alvarez, Palacio, Cassano
ławka: Carrizo, Belec, Silvestre, Nagatomo, Jonathan, Kuzmanovic, Schelotto, Stankovic, Benassi, Rocchi
Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Padoin, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Quagliarella, Matri.
ławka: Storari, Rubinho, Pogba, De Ceglie, Giovinco, Peluso, Anelka, Giaccherini, Marrone
Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, 14:18 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- mazi12
- Juventino
Prawie najmocniejszy skład. Trzeba zaufać Conte. Wygrajmy to 
PS: Padoin nie przekonuje mnie na takie mecze, ale za dużego wyboru teraz tam nie mamy

PS: Padoin nie przekonuje mnie na takie mecze, ale za dużego wyboru teraz tam nie mamy

Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, 14:20 przez mazi12, łącznie zmieniany 1 raz.
- PlanetJuve
- Juventino
to już oficjalne czy sie bawisz w przewidywanie?Cabrini_idol pisze:WYJSCIOWE SKLADY
Ok dopisałeś
Czyli jak zwykle najwiecej wie Sky Sports. Nie moge sie doczekac i licze na dobra postawe Juventusu. Do boju!
Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, 14:20 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 2 razy.
- Cabrini_idol
- Juventino
Mimo wszystko ten Padoin w tym skladzie wygloda jak pryszcz na ladnej buźce mimo wszystko ;p
OFICJALNE SKLADY podałem.
OFICJALNE SKLADY podałem.

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Lichtsteiner za Padoina, a z ławki Vucinić, Giovinco, Pogba i mielibyśmy najlepszy możliwy skład. Pięknie się oszczędzamy przed BayernemCabrini_idol pisze:Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Padoin, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Quagliarella, Matri.

- PlanetJuve
- Juventino
Oszczedzac to sie bedziemy w przyszla sobote z Pescara przed rewanzem, a nie teraz. Ten mecz trzeba wygrac.
Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, 14:24 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Darek-WLKP
- Juventino
Jeżeli ktoś ma dobrą jakość , poproszę o Linka :-D
- Wesoł
- Juventino
Mały offtop, ale może ktoś mi pomoże.
Oglądałem sobie właśnie na Canal+ Sport mecz Manchesteru i na dole pojawił się pasek, że pod kanałem 40 będę miał nSport (taki bonusik ze względu na fuzję n i C+). Ale ja tam dalej widzę Disney Channel (który i tak mi nie odbiera, bo mam najmniejszy pakiet). Ucieszyłbym się bardzo, jakbym mecz mógł obejrzeć przed tv zamiast przed laptopem. Wiecie może czy mogę to sobie jakoś aktywować?
Co do meczu to życzyłbym sobie, żeby Asamoah w końcu zasygnalizował powrót do dyspozycji z początku sezonu.
Oglądałem sobie właśnie na Canal+ Sport mecz Manchesteru i na dole pojawił się pasek, że pod kanałem 40 będę miał nSport (taki bonusik ze względu na fuzję n i C+). Ale ja tam dalej widzę Disney Channel (który i tak mi nie odbiera, bo mam najmniejszy pakiet). Ucieszyłbym się bardzo, jakbym mecz mógł obejrzeć przed tv zamiast przed laptopem. Wiecie może czy mogę to sobie jakoś aktywować?
Co do meczu to życzyłbym sobie, żeby Asamoah w końcu zasygnalizował powrót do dyspozycji z początku sezonu.
"Życie to jedna wielka impreza, rób wszystko żeby nie być na niej kelnerem"
- jarmel
- Redaktor
No kurde po co męczyć tego obolałego Chielliniego :? Odpukać coś mu znowy chrupnie w tych kostkach i na Bayern będziemy w czarnej pupie, bo średnio widzę tam Marrone, który akurat w dzisiejszym meczu mógłby pograć.
To samo środek pola, szkoda że nie gra Pogba, na pewno byśmy na tym nie stracili, a chłopaki trochę by odsapneli. Dobrze, że chociaż Lichy odpoczywa.
Liczę na Kwadwo, czuję że to w końcu będzie ten mecz
To samo środek pola, szkoda że nie gra Pogba, na pewno byśmy na tym nie stracili, a chłopaki trochę by odsapneli. Dobrze, że chociaż Lichy odpoczywa.
Liczę na Kwadwo, czuję że to w końcu będzie ten mecz

Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, 14:40 przez jarmel, łącznie zmieniany 3 razy.
#AllegriOut
- juvemaroko
- Juventino
Dokladnie dzis mamy zagrac na maxa i wywalczyc komplet punktow.Paweljuve2006 pisze:Oszczedzac to sie bedziemy w przyszla sobote z Pescara przed rewanzem, a nie teraz. Ten mecz trzeba wygrac.
Wiadomo w wtorek mamy ciezkie spotkanie ale stac nasi pilkarze zeby zagrac dwa dobry spotkanie w ciagu kilka dni szczegolnie ze przeciwko Pescara mozemy oszczedzac sie.
- YaSq
- Juventino
Jak z Bayernem zagramy tak jak po pierwszym meczu z Celtikiem, to mecz z Pescara bedzie o wiele wazniejszy niz rewaz. Nie podoba mi sie ta decyzja. Nikt nas nie goni, gramy z jakims przecietniakiem, wlasciwie mecz o nic. Nie wiem jak fizycznie aktualnie prezetuje sie zespol, jednak wlasnie ostatnia taka sytuacja po meczu w Glasgow budzi we mnie duze obawy o to co zaprezetujemy na Alianz Arena. Jednak wierze w Conte, jezeli decyduje sie zagrac ten mecz na 100% to niech tak bedzie ...
"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri