Serie A 12/13 (30): Inter 1-2 JUVENTUS
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Skąd takie informacje? Ja widzę, że normalnie ma grać. Do tego na ławkę lub 1 składu wracają Samuel, Nagatomo i Alvarez, którzy mieli na 100% nie grać. Trochę przesadzacie z tym zdziesiątkowanym interemiltalismano pisze:z tego co czytam, Juan jest zawieszony a Ranocchia kontuzjowany.

Dawać już te derby :twisted: Gazzetta awizuje, że Vucinica może nie być na ławce

edit: oficjalnie, jedziemy bez Mirko i Isli.

- Brutalo
- Juventino
Pewnie było już o tym wspominane, ale chciałem przypomnieć dwa dni . 5.12.2009 i 9.12.2009. Do dzisiaj pamiętam nastroje po pierwszym spotkaniu i smutek po meczu z Bawarczykami. Los chciał, że znowu przed tak ważnym pojedynkiem musimy się jeszcze mierzyć z oknoplastami. Niby w tym sezonie są słabi, ale zawsze niebezpieczni.
Dokopać interowi za zepsucie serii bez porażki, a następnie Bayernowi za ostatnie pożegnanie z Ligą Mistrzów. Jestem pełen wiary.
Dokopać interowi za zepsucie serii bez porażki, a następnie Bayernowi za ostatnie pożegnanie z Ligą Mistrzów. Jestem pełen wiary.
Isla zmęczony (!) meczami reprezentacji, Mirek ma grypkę.Dragon pisze: edit: oficjalnie, jedziemy bez Mirko i Isli.
- pumex
- Juventino
Ciekawa sprawa. Gazzetta wywaliła z przewidywanych składów Marrone, zaś w jego miejsce wstawiła Chielliniego. Natomiast Tuttosport postąpił zupełnie odwrotnie. Wcześniej prognozowali występ Chielliniego, teraz stawiają na Marrone. Ponoć Matri jest pewniakiem do gry.
Giorgio musi (!) być w pełnej dyspozycji we wtorek, to jest najważniejsze.
Giorgio musi (!) być w pełnej dyspozycji we wtorek, to jest najważniejsze.

- juvemaroko
- Juventino
Nie rozumiem czemu nie gramy dzis?
Milan gralo w piatek przed spotkanie LM !
- Swider10
- Juventino
Było o tym inter sie nie zgodził ...juvemaroko pisze:Nie rozumiem czemu nie gramy dzis?
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- lichy696
- Juventino
Wygląda na prowokację. Wątpię, aby Conte zdecydował się na taki manewr. Chyba chodzi tylko o podwyższenie ciśnienia u pewnego okularnika z Mediolanukuba2424 pisze: Podobno na konferencji prasowej jakiś dowcipniś zadał Conte pytanie, czy wyobraża sobie w przyszłości podjęcia pracy w Interze. Nie potwierdził i nie zaprzeczył. A szkoda. Wiem że nie wiadomo co będzie za x-lat, ale są rzeczy, których się po prostu nie robi, nawet za godne pieniądze. Jeśli to jakaś zagrywka przedmeczowa, to w moich oczach trochę nieudana.

Co do samego meczu to nie rozumiem niektórych. Nie ma tu być żadnych rezerw. Wszyscy mają grać na maksa! Co mnie jakiś Bayern obchodzi we wtorek. To jest Juventus, a gramy z INTEREM! Liczy się tylko zwycięstwo. O Niemcach zaczniemy myśleć od godz. 17:00
PS> Druga połowa czeka mnie jutro w wersji tekstowej na tel.;/ Poleci ktoś dobrą stronę z solidną i szybką relacją live tekstową

Mam jedną ************ schizofrenię...
- Nedved1983
- Juventino
30 kolejka, 30 marca, 30te urodziny... mam nadzieję, że nasi zrobią mi prezent i wygrają 3:0
przed meczem z interem nie ma miejsca na kalkulacje, nieważne z kim gramy następny mecz, liczą się tylko 3 punkty.
chociaż mam nadzieję, że Pogba zagra.
chociaż mam nadzieję, że Pogba zagra.
- Brutalo
- Juventino
www.livesports.pllichy696 pisze: PS> Druga połowa czeka mnie jutro w wersji tekstowej na tel.;/ Poleci ktoś dobrą stronę z solidną i szybką relacją live tekstową

Jeśli oknoplasty na złość nie zgodziły się na rozegranie spotkania dzisiaj, to kij im w oko. Jak oni chcieli (i wszyscy inni grajacy w Europejskich Pucharach) grać wcześniej, to się dało :1:
- ewerthon
- Juventino
Prawdopodobne składy:
INTER (4-3-1-2): Handanovic; Pereira, Chivu, Ranocchia, Zanetti; Cambiasso, Kovacic, Gargano; Alvarez; Cassano, Palacio. Allenatore: Andrea Stramaccioni.
JUVENTUS (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Padoin, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Matri, Quagliarella. Allenatore: Antonio Conte.
INTER (4-3-1-2): Handanovic; Pereira, Chivu, Ranocchia, Zanetti; Cambiasso, Kovacic, Gargano; Alvarez; Cassano, Palacio. Allenatore: Andrea Stramaccioni.
JUVENTUS (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Padoin, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Matri, Quagliarella. Allenatore: Antonio Conte.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ale Conte wciska kit na tych konferencjach. Najpierw mówi, że nie można kalkulować, tylko skupić się na najbliższym meczu, a później w ogóle nie powołuje Vucinicia, chociaż wszyscy wiedzą, że gdyby brał ten mecz na 100% poważnie, to Miras zagrałby nawet bez jednej nogi.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Hmmm...
A może Conte bajer(n)uje i zobaczymy więcej rezerwowych? Marrone, Pogba i Peluso spokojnie mogliby zagrać moim zdaniem...
Bez przesady - gramy z drużyna spoza pierwszej piątki SerieA.
A tak na poważnie... W obecnej sytuacji dwa najbliższe mecze mają całkowicie odmienne znaczenia, jednakże uważam iż powinniśmy oba zagrać na maksa. Nie może tak być, że dla takiego klubu jak Juventus zagranie dwóch ważnych meczy w cztery dni to problem...
Ale jednak Pirlo to bym po 45minutach zdjął
A może Conte bajer(n)uje i zobaczymy więcej rezerwowych? Marrone, Pogba i Peluso spokojnie mogliby zagrać moim zdaniem...
Bez przesady - gramy z drużyna spoza pierwszej piątki SerieA.

A tak na poważnie... W obecnej sytuacji dwa najbliższe mecze mają całkowicie odmienne znaczenia, jednakże uważam iż powinniśmy oba zagrać na maksa. Nie może tak być, że dla takiego klubu jak Juventus zagranie dwóch ważnych meczy w cztery dni to problem...
Ale jednak Pirlo to bym po 45minutach zdjął