Wszystko o SSC Napoli
- Sandro.
- Milanista
San Paolo faktycznie wygląda okropnie, mimo że nie jestem zwolennikiem takich słitaśnych stadioników jak w Anglii czy Niemczech to Włosi muszą dostać po dupie aby w końcu zaczęli się brać za infrastrukturę bo wstyd i biada (choć ultimatum dali im niezłe - miesiąc
) ciekaw jestem reakcji klubu. Z drugiej strony po jaką cholerę Napoli ma modernizować San Paolo skoro one nawet nie jest ich tylko należy do miasta 

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Napoli nie musi go modernizować. Zawsze może wynająć sobie inny stadion, który spełnia wszystkie wytyczne :lol:Sandro. pisze:Z drugiej strony po jaką cholerę Napoli ma modernizować San Paolo skoro one nawet nie jest ich tylko należy do miasta
- mateusz6
- Juventino
I pomyslec, ze Juventus calkiem niedawno dobry stadion zburzyl. W Neapolu pewnie do dzis nie moga w to uwierzyc.Ouh_yeah pisze:Napoli nie musi go modernizować. Zawsze może wynająć sobie inny stadion, który spełnia wszystkie wytyczne :lol:Sandro. pisze:Z drugiej strony po jaką cholerę Napoli ma modernizować San Paolo skoro one nawet nie jest ich tylko należy do miasta
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- pumex
- Juventino
Szczerze mówiąc, ja nie widzę większych różnic między Delle Alpi a San Paolo. Pierwszy wybudowany w 1990 roku, drugi gruntownie przebudowany rok wcześniej. Oba to molochy z kompletnie zbędną bieżnią, przestarzałe, brzydkie.mateusz6 pisze:I pomyslec, ze Juventus calkiem niedawno dobry stadion zburzyl. W Neapolu pewnie do dzis nie moga w to uwierzyc.

- Vimes
- Juventino
Cavani utknął w Ameryce Południowej i jego powrót do Włoch spodziewany jest dopiero dzisiaj. Podobno ma polecieć od razu do Turynu i na miejscu spotkać się z drużyną, która w tej kolejce gra z Torino. Ciekawe czy uciążliwa podróż jakoś odbije się na jego dyspozycji w tym meczu. Urugwajczyk długo czekał, żeby się przełamać w ostatniej kolejce, a teraz znowu może mieć problem. W każdym bądź razie Milan będzie mieć dużą szansę na wyprzedzenie Napoli w tej kolejce.
- Cabrini_idol
- Juventino
Torino - Napoli
Znowu ledwo ledwo na farcie Napoli wygrywa swój mecz... no ale sprawa mistrzostwa dzisiaj juz sie rostrzygla w Mediolanie.
edit:
no byk konkretny, zdarza sie ;p.
Znowu ledwo ledwo na farcie Napoli wygrywa swój mecz... no ale sprawa mistrzostwa dzisiaj juz sie rostrzygla w Mediolanie.
edit:
no byk konkretny, zdarza sie ;p.
Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, 23:05 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- D-Rose
- Juventino
Rozstrzygnęła.Cabrini_idol pisze:Torino - Napoli

Brawo Toro. w 78 minucie wychodzą na prowadzenie 3:2 zeby przegrac 3:5. Boze co za wstyd, ze taka frajernia jest kojarzona w Turynem :lol:

- Myzarel
- Juventino
D-Rose pisze:. Boze co za wstyd, ze taka frajernia jest kojarzona w Turynem :lol:

Szkoda że napoli wyrwało te 3 punkty, byłoby miło jakby wylecieli z podium ale Viola pewnie ich nie dogoni...
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- jareckik
- Juventino
Dobrze, ze dziś wygraliśmy, bo była by nerwowa... Meczu nie oglądałem, a widzę, ze mam czego żałować ... Gol na 3-5 kozacko to cacanki zrobil
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ogólnie rzecz biorąc kabaret, jakich mało. :rotfl: 8 bramek - komentatorzy N-ki przy najbliższej okazji będą mówić o strzale w dziesiątkę przy wyborze meczu.
Pasjonująco zapowiada się walka o 2 miejsce w tabeli, choć nie spodziewałem się, że śmieciarze będą mieli AŻ TAKIE problemy z beniaminkiem. Dać sobie wbić 3 bramki takiemu rywalowi... Nie lada wyczyn.
Cavani w sumie pyknął trójkę, jeśli weźmiemy pod uwagę tego karnego dla miejscowych. :lol: Serie A się chyba kończy, skoro 3 bramki strzela ktoś taki jak drwal Dzemaili...
My mistrzostwa już nikomu nie oddamy, co tylko potwierdziło dzisiejsze spotkanie z ynterem i w sumie nie powinno nas interesować to, co dzieje się za naszymi plecami, ale... Nie mogę się doczekać potyczki Milan - Napoli na SS.
Cavani w sumie pyknął trójkę, jeśli weźmiemy pod uwagę tego karnego dla miejscowych. :lol: Serie A się chyba kończy, skoro 3 bramki strzela ktoś taki jak drwal Dzemaili...
My mistrzostwa już nikomu nie oddamy, co tylko potwierdziło dzisiejsze spotkanie z ynterem i w sumie nie powinno nas interesować to, co dzieje się za naszymi plecami, ale... Nie mogę się doczekać potyczki Milan - Napoli na SS.

- gucio_juve
- Juventino
Napoli jakoś leży Olimpijski stadion w Turynie. Dobrze, że my już na nim nie gramy brrrr 

- Dybala 4ever
- Juventino
No jak na tym stadionie nawet takie Cagliari potrafiło nam wklepać 2:3 na swoją korzyść to aż się zbierało człowiekowi na wymioty. Juventus Stadium Rulezz!gucio_juve pisze:Napoli jakoś leży Olimpijski stadion w Turynie. Dobrze, że my już na nim nie gramy brrrr
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Milan też dzis pozamiatał 9 osobowa Fiore ;pDragon pisze:napoli po 30 min. pozamiatało Genoe. Także zostanie dalej 9 pkt. mam nadzieję, że za tydz. Milan im dokopie.
Genoa chce spaść a Dzemaili gra życiówkę
Mimo wszystko, wazniejsza nastepna kolejka. Licze na zwyciestwo nasze i Mediolanczykow.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.