Mecze Juve w TV
- filippo
- Juventino
Ja wszystko rozumiem, ale uważam, że jeśli ktoś miał paczkę c+ to powinien przynajmniej ją mieć do końca umowy. Podpisałem umowę ze względu na Premiership i pozostałe ligi, a oni nagle mi powiedzą, że mam zbyt niski abonament to mi utną c+ i c+ sport? Nie wierzę w to. Co z tego, że będę miał na tych kanałach parę meczów więcej. Jak wywalili SerieA z c+ to ktoś mi obniżył abonament?Pluto pisze:Mysle, ze nie bedzie az tak rozowo zeby w ramach starej paczki c+ dostac cala nowa.filippo pisze:Z tego co wiem 5 kwietnia wchodzą nowe kanały premium (nowa paczka canal+). Jak ten problem rozwiążą? Kto dostanie jaki pakiet w ramach swojej starej umowy?
- Winner
- Juventino
Najbardziej zrobieni w balona mogą się czuć abonenci n. Kupujesz platformę dla LM,LE lub Serie A a tu nagle tracisz część meczy na rzecz nowego nc+ a dostajesz w zamian ochłapy z polskiej ekstraklasy i tej świetnej, w trudach wywalczonej przez c+ Ligue 1. Jest już forum na którym jest napisane jakie ligi na jakich kanałach, PL ( czyli to co najdroższe )będzie tylko w c+ lub c+ sport. http://forum.ncplus.pl/forum/forumdisplay.php?f=149
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- bajbek17
- Juventino
Już jest nowa oferta nc+ i aby mieć dwa sportowe kanały + trzeba minimum wykupić pakiet za 120 zł. Z tego co czytałem to nie na na Canale + ligi włoskiej więc pewnie zostanie nsport, który jest w pakiecie za 59 zł. Liga mistrzów i Liga Europejska ma być na Canale + więc nie wiecz czy zostanie na nsport. Nie widziałem opcji pakietów Canal +, HBO czy inny jak to zawsze było za dodatkową opłatą. Moim zdaniem zrobili błąd bo nikt nie będzie chyba takim napaleńcem i zapłaci 120 żeby mieć dwa kanały sportowe.
- mateo369
- Juventino
Pomijając fakt, że piszesz o czymś, co jest wałkowane od paru ładnych stron i nic nowego nie wnosisz, to jeszcze wprowadzasz ludzi w błądbajbek17 pisze:Już jest nowa oferta nc+ i aby mieć dwa sportowe kanały + trzeba minimum wykupić pakiet za 120 zł. Z tego co czytałem to nie na na Canale + ligi włoskiej więc pewnie zostanie nsport, który jest w pakiecie za 59 zł. Liga mistrzów i Liga Europejska ma być na Canale + więc nie wiecz czy zostanie na nsport. Nie widziałem opcji pakietów Canal +, HBO czy inny jak to zawsze było za dodatkową opłatą. Moim zdaniem zrobili błąd bo nikt nie będzie chyba takim napaleńcem i zapłaci 120 żeby mieć dwa kanały sportowe.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- jareckik
- Juventino
Może to nie tv, ale jednak... Zobaczył dziś rozpiskę Multikina, może ktoś już to wrzucał na forum, ale jak można puścić Barce 2razy!!!! a ani jednego meczu Juve-Bayern. Żenada...
- stahoo
- Juventino
Ile razy wam trzeba tłumaczyć, że stacje telewizyjne, a pewnie również Multikino nie robi transmisji LM charytatywnie, tylko przeprowadza badania, na czym więcej zarobi. Nie wiem jak te badania się sprawdzą w praktyce, ale widocznie ich specjaliści uznali, że więcej zarobią na kibicach Barcelony, niż na fanach Juve i Bayernu.
- jareckik
- Juventino
Ale leci Real-Galata, Borusia-Malaga i dwumecz Barcy...
- mateo369
- Juventino
Oni po prostu mieli dość maili i telefonów od fanów z JP
Zresztą co to za podlizywanie, skoro miało być na 6 miesięcy a teraz mówią o 3, kij złodziejom w oko.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- shaggy1987
- Juventino
Oo dobra wiadomość, akurat do końca sezonu Serie A wraca :-D
Wiadomo na którym kanale Cyfry + będzie N Sport?! Bo szukam i nic...
Wiadomo na którym kanale Cyfry + będzie N Sport?! Bo szukam i nic...