Kontuzje
- piotrinho1234...
- Juventino
Prawo w Polsce, pozwala na swobodne dobieranie opcji w kontrakcie, jeśli nie są sprzeczne z prawem i zasadami współżycia społecznego. Zapewne podobnie jest we Włoszech. Dlatego nie wiadomo czy w tym przypadku Pepe dostaje chorobowe, czy pobiera pensję wedle kontraktu.mati888 pisze:które np. w Polsce wynosi bodaj 80% przez pierwsze 3 miesiące, a przez kolejne 50% czy jakoś tak, nie uczyli mnie tego jeszcze nigdy :doh:piotrinho1234... pisze:Zwykły pracownik przez ten czas pobierałby chorobowe
Ale do rzeczy - skąd pewność, ze i w przypadku piłkarzy pensja na czas 'chorobowego' nie jest analogicznie pomniejszana?
no i o to się właśnie tu rozchodzi - a to czy pobiera, to wie tylko on, jego agent, żona i zarządpiotrinho1234... pisze:Jeśli piłkarz pobiera pełne wynagrodzenie
Masz rację, nie wiemy o szczegółach kontraktu zawodnika, dlatego jest to ciężki temat.
- michał77
- Juventino
oni są tak wysoko ubezpieczeni, że chorobowe naprawdę nie jest im potrzebne. klub również dba. No i szczegóły kontraktu..
- Kogut W.
- Juventino
Nie żebym tęsknił, ale co z De Ceglie? Właśnie sobie uświadomiłem, że już z miesiąc nie było go w kadrze i chyba tyle według prognoz miała trwać jego przerwa? Niech się kuruje, bo w kwietniu może się przydać na Pescarę. 

- grande amore
- Juventino
Kogut W., Cegla juz trenuje z innymi zawodnikami.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- PlanetJuve
- Juventino
Chiellini doznal kontuzji kostki na zgrupowaniu.. Przy nieobecnosci caceresa niech jak najszybciej go sciagaja do klubu i kuruja..
- Monte Cristo
- Juventino
No to mamy fajna sytuacje na Bayern.Paweljuve2006 pisze:Chiellini doznal kontuzji kostki na zgrupowaniu.. Przy nieobecnosci caceresa niech jak najszybciej go sciagaja do klubu i kuruja..
- jarmel
- Redaktor
Spokojnie, mamy jeszcze ponad dwa tygodnie. W ciągu najbliższych 48 godzin mają zdecydować czy opuści zgrupowanie.Monte Cristo pisze:No to mamy fajna sytuacje na Bayern.Paweljuve2006 pisze:Chiellini doznal kontuzji kostki na zgrupowaniu.. Przy nieobecnosci caceresa niech jak najszybciej go sciagaja do klubu i kuruja..
#AllegriOut
- pumex
- Juventino
Niech opuści. Oczywiście nie życzę mu poważniejszego urazu, ale klub powinien zając twarde stanowisko w tej sprawie, wiedząc, jak ważny okres przed nami.jarmel pisze:Spokojnie, mamy jeszcze ponad dwa tygodnie. W ciągu najbliższych 48 godzin mają zdecydować czy opuści zgrupowanie.Monte Cristo pisze:No to mamy fajna sytuacje na Bayern.Paweljuve2006 pisze:Chiellini doznal kontuzji kostki na zgrupowaniu.. Przy nieobecnosci caceresa niech jak najszybciej go sciagaja do klubu i kuruja..
Rzesz kurna, jak ja nienawidzę tych pieprzonych zgrupowań reprezentacji. Dla mnie taka instytucja jak kadra narodowa mogłaby nie istnieć, byłby święty spokój :x

- jakku1
- Juventino
http://www.football-italia.net/32046/ca ... -two-weeks
Moze nie jest wcale tak zle. Caceres ma wrocic w ciagu dwoch tygodni. Akurat ominie go reprezentacja. Tak samo Chielliniemu by sie przydalo spokojnie wykurowac w Turynie, zamiast szlajac sie z Prandellim po meczach zupelnie nieistotnych.
Moze nie jest wcale tak zle. Caceres ma wrocic w ciagu dwoch tygodni. Akurat ominie go reprezentacja. Tak samo Chielliniemu by sie przydalo spokojnie wykurowac w Turynie, zamiast szlajac sie z Prandellim po meczach zupelnie nieistotnych.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Robaku
- Juventino
No to Peluso i Martin dostaną swoje szanse, mam nadzieje, że Conte da znowu pograć Martinowi,
Peluso jest gorszy od Urusa, ale sympatie Conte jednak tutaj też się liczą.
Martin zawsze dobrze dawał przeciwko Milanowi, wiec powinno być dobrze.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jakie sympatie? Caceres pod nieobecność Chielliniego był i jest pierwszym jego następcą.Robaku pisze:No to Peluso i Martin dostaną swoje szanse, mam nadzieje, że Conte da znowu pograć Martinowi,
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Z Chiellinim jest coś nie tak... chłop wygląda na największego kafara w drużynie a jest tak szklany, że to masakra :doh: Te jego udawania po faulach to też tani kabaret... niedawno łamał sobie nos co 2 tyg. a wślizgi mógłby robić na żużlu a teraz każdy kontakt z rywalem to widmo kolejnej kontuzji. Jest to niepokojące w tym wieku :?