Mecze Juve w TV
- Lypsky
- Juventino
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/nc ... t-z-orange
Dobre info dla tych, którzy zadowoleni są ze swoich obecnych umów z cyfrą/n i nie mają ochoty przenosić się do nc+.
Dobre info dla tych, którzy zadowoleni są ze swoich obecnych umów z cyfrą/n i nie mają ochoty przenosić się do nc+.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- filippo
- Juventino
Z tego co wiem 5 kwietnia wchodzą nowe kanały premium (nowa paczka canal+). Jak ten problem rozwiążą? Kto dostanie jaki pakiet w ramach swojej starej umowy?Lypsky pisze:http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/nc ... t-z-orange
- Alex_10
- Juventino
No dokładnie też jestem tego ciekawy i zaniepokojony ponieważ płacę 3 dyszki i mam wszystkie kanały c+ sport/film. Jeśli wyłączą te kanały 5 kwietnia to w tej samej cenie dołączą mi te zastępcze jeśli teraz żeby je mieć trzeba płacić ponad 100 zł.filippo pisze:Z tego co wiem 5 kwietnia wchodzą nowe kanały premium (nowa paczka canal+). Jak ten problem rozwiążą? Kto dostanie jaki pakiet w ramach swojej starej umowy?Lypsky pisze:http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/nc ... t-z-orange

- Lypsky
- Juventino
zamiast kanałów c+ gol i weekend wskoczą familly 1 i familly 2 - to wszystkie zmiany.Alex_10 pisze:No dokładnie też jestem tego ciekawy i zaniepokojony ponieważ płacę 3 dyszki i mam wszystkie kanały c+ sport/film. Jeśli wyłączą te kanały 5 kwietnia to w tej samej cenie dołączą mi te zastępcze jeśli teraz żeby je mieć trzeba płacić ponad 100 zł.filippo pisze:Z tego co wiem 5 kwietnia wchodzą nowe kanały premium (nowa paczka canal+). Jak ten problem rozwiążą? Kto dostanie jaki pakiet w ramach swojej starej umowy?Lypsky pisze:http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/nc ... t-z-orange
Dobre info dla tych, którzy zadowoleni są ze swoich obecnych umów z cyfrą/n i nie mają ochoty przenosić się do nc+.Zobaczymy co z tego wyjdzie ale za bardzo nie jestem optymistą w tej sprawie.
warto przypomnieć, że jeśli ktoś nie przejdzie do nc+, za pół roku zgaśnie mu nsport.
- Lypsky
- Juventino
Zapewne tak, ale sądzę, że jeden mecz cl zawsze pozostanie w nsport, podobnie niektóre spotkania serie a.Ouh_yeah pisze:A cokolwiek będzie od nowego sezonu w tym nsporcie? Bo skoro C+ Sport jest dopiero od 119, to pewnie tam wrzucą wszystko co najlepsze (bye bye LM).
- meda11
- Juventino
Nie płakać. Ludzie, którzy zjedli własne zęby na telewizji cyfrowej mówią, że taki pakiet Platinum z multiroomem musi być za 79 zł (niektórzy dorzucają jeszcze do tego nowy dekoder). Teraz goli się napalonych frajerów i ludzi, których stać na wydanie dużych kwot. Przyjdą święta, później wakacje i będą nowe promocje. Tym bardziej, że oberwało się już nowej platformie gdzie tylko się da - już nawet przeprosili na własnym fanpage'u. Jeśli znajdują się osoby które same dzwonią i cieszą się, że utargowali 5-10 zł i podpisują umowy na 18 miesięcy to tym lepiej dla pozostałych. Czekać na telefon, odmawiać, targować się. Nie może być tak, że Niemcy mają swój SKY za 40 ojro, a my mamy mieć produkt gorszy za blisko 50. Ze zmianą kanałów to będzie tak, że GOL, Weekend i 3D "przebrandują" się na Family, Family 2 i Film 2 gdzie ten ostatni będzie nadawał również w 3D. Tak więc mało prawdopodobne, by pozbawili swoich klientów tych kanałów, bo to = odpłynięcie masy klientów. Cierpliwości...
- filippo
- Juventino
Czyli mam rozumieć, że każdy kto miał dotychczas paczkę premium, to zachowa dostęp do kanałów premium( w ramach tej ceny jaką płacił)? Jeśli to prawda, to jeśli ktoś podpisał umowę ostatnio to może się czuć wygrany. Jest 1,5 roku na migracjęLypsky pisze:zamiast kanałów c+ gol i weekend wskoczą familly 1 i familly 2 - to wszystkie zmiany.Alex_10 pisze:No dokładnie też jestem tego ciekawy i zaniepokojony ponieważ płacę 3 dyszki i mam wszystkie kanały c+ sport/film. Jeśli wyłączą te kanały 5 kwietnia to w tej samej cenie dołączą mi te zastępcze jeśli teraz żeby je mieć trzeba płacić ponad 100 zł.filippo pisze:
Z tego co wiem 5 kwietnia wchodzą nowe kanały premium (nowa paczka canal+). Jak ten problem rozwiążą? Kto dostanie jaki pakiet w ramach swojej starej umowy?Zobaczymy co z tego wyjdzie ale za bardzo nie jestem optymistą w tej sprawie.
warto przypomnieć, że jeśli ktoś nie przejdzie do nc+, za pół roku zgaśnie mu nsport.
- marek.siedlce
- Juventino
Do mnie coś nie chcą dzwonić
Ten pakiet N co był za 59 zł ja mam za 29 zł, bo znajoma mi zrobiła to w promocji jak mieli słabą sprzedaż w punkcie. Do tego miałem za 10 zł miesięcznie N Premium przez 6 miesięcy (to było dla każdego Klienta do wzięcia). To ciekawe co mi zaproponują...
Swoją drogą, to kosmiczne te ceny porobili. Chyba bym upadł na głowę jak bym miał za full opcję płacić 200 zł na miesiąc. Toż to 2400 za rok wychodzi. Hehe, europejskie ceny, nie ma co

Ten pakiet N co był za 59 zł ja mam za 29 zł, bo znajoma mi zrobiła to w promocji jak mieli słabą sprzedaż w punkcie. Do tego miałem za 10 zł miesięcznie N Premium przez 6 miesięcy (to było dla każdego Klienta do wzięcia). To ciekawe co mi zaproponują...
Swoją drogą, to kosmiczne te ceny porobili. Chyba bym upadł na głowę jak bym miał za full opcję płacić 200 zł na miesiąc. Toż to 2400 za rok wychodzi. Hehe, europejskie ceny, nie ma co

FORZA JUVE !!!
- Lypsky
- Juventino
Oczywiście, że tak. Wczoraj na forum satkuriera, można było przeczytać sporo postów głupków, którzy cieszyli się, że "utargowali" 20 zł - obniżkę, którą na wstępnie dają każdemu kto był/jest abonentem cyfry+/n :lol:meda11 pisze:Jeśli znajdują się osoby które same dzwonią i cieszą się, że utargowali 5-10 zł i podpisują umowy na 18 miesięcy to tym lepiej dla pozostałych.
- Hoffman
- Juventino
Wszyscy abonenci Cyfry+ i n będą mieli czas aż do wygaśnięcia swoich dotychczasowych umów na migrację do nowej oferty nc+. W kwietniu br. nowa platforma zaoferuje też nową ofertę pre-paid, a także pakiety z dostępem do internetu.Lypsky pisze:http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/nc ... t-z-orange
Tylko, że ja np. mam umowę na czas nieokreślony, to co ze mną? ;d
Chodzi tylko o abonentów C+? Czy N też?Lypsky pisze: warto przypomnieć, że jeśli ktoś nie przejdzie do nc+, za pół roku zgaśnie mu nsport.
- Alex_10
- Juventino
Trochę zrobił się nam się tutaj temat o nowej platformie nc+.
Kolejny popis dali z nową listą programów. Takiego syfu to dawno nie widziałem.
Pani wiceprezes zapewnia że nie boi się odpływu klientów, według mnie z taką taktyką w Polsce daleko nie zajdą, choć zawsze znajdą się tacy którzy bd zadowoleni bo mają "wszystko" w jednym pudle, gorzej z ceną..
Kolejny popis dali z nową listą programów. Takiego syfu to dawno nie widziałem.
Pani wiceprezes zapewnia że nie boi się odpływu klientów, według mnie z taką taktyką w Polsce daleko nie zajdą, choć zawsze znajdą się tacy którzy bd zadowoleni bo mają "wszystko" w jednym pudle, gorzej z ceną..
- Corcky
- Juventino
Pytałem gościa z cyfry o wypowiedzenie. Umowę mam z nimi do końca roku. Powiedział mi, że do czerwca/lipca będą chcieli zrobić całkowitą migrację.filippo pisze:Jeśli to prawda, to jeśli ktoś podpisał umowę ostatnio to może się czuć wygrany. Jest 1,5 roku na migrację

Alessandro Del Piero ole!
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Mysle, ze nie bedzie az tak rozowo zeby w ramach starej paczki c+ dostac cala nowa. Na chwile przed startem nowej platformy ludzie wyciagali c+ z multiroom za piec dyszek, teraz wycenili pelne c+ na 119. Sa one podzielone na trzy pakiety i pewnie beda one przydzielane wedlug tego ile ktos do tej pory placil.filippo pisze:Z tego co wiem 5 kwietnia wchodzą nowe kanały premium (nowa paczka canal+). Jak ten problem rozwiążą? Kto dostanie jaki pakiet w ramach swojej starej umowy?
Mnie najbardziej ciekawi czy w ramach oferty internetowej przy wspolpracy z Orange w koncu do lamusa odejdzie koniecznosc oplaty za utrzymanie lacza.