WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- jareckik
- Juventino
Mistrza świetujemy po meczu z Palermo....AmericanPsycho pisze:Siema Pany, na Celticu mnie nie będzie, ale to moje ostatnie nieobecności - obiecuję.
Z innego tematu natomiast:
Właśnie kupiłem przelot 10-13.05.2013, zatem cisnę na ostatni mecz sezonu u siebie - Juventus vs Cagliari. Przelot mnie kosztował 180zł, budżet na bilet meczowy mam 1000zł, więc liczę, że tyle wystarczy by załapać się na mistrzowską fetę.
- syczu
- Juventino
To jak w końcu z tym wyjazdem? Jedziemy na to Palermo, czy Cagliari, czy jak w końcu? Ile osób jest zdeterminowanych i wie, że na pewno poleci? Bo mam ziomka, który siedzi i ogarnia tanie loty, ma jakieś zniżki na wszystkie linie lotnicze i pytałem go o Mediolan z Wroca i muszę znać dokładną liczbę osób, które by kupowały bilet, wtedy on poda po jakiej cenie mógłby mieć takie bilety.
P.S. Ktoś się pisze na granie w piłkę w sobotę? Godzina jakoś 13-14?
P.S. Ktoś się pisze na granie w piłkę w sobotę? Godzina jakoś 13-14?
AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- daniel85
- Juventino
Ale tak mniej więcej jaki koszt wyruszenia z Wro do Turynu? palermo to 5 maja (niedziela) czyli lecimy w sobotę czy piątek? A powrót poniedziałek rozumiem? Jakbyś mógł policzyć tak PI x oko jaki koszt podróży + nocleg i przebieg trasy Łatwiej się zdeklarować.syczu pisze:To jak w końcu z tym wyjazdem? Jedziemy na to Palermo, czy Cagliari, czy jak w końcu? Ile osób jest zdeterminowanych i wie, że na pewno poleci? Bo mam ziomka, który siedzi i ogarnia tanie loty, ma jakieś zniżki na wszystkie linie lotnicze i pytałem go o Mediolan z Wroca i muszę znać dokładną liczbę osób, które by kupowały bilet, wtedy on poda po jakiej cenie mógłby mieć takie bilety.
- AmericanPsycho
- Juventino
Wyliczyłemw wszystko kilka postów wyżej. Teraz macie nawet tańsze bilety na samolot o 100zł...daniel85 pisze: Ale tak mniej więcej jaki koszt wyruszenia z Wro do Turynu? palermo to 5 maja (niedziela) czyli lecimy w sobotę czy piątek? A powrót poniedziałek rozumiem? Jakbyś mógł policzyć tak PI x oko jaki koszt podróży + nocleg i przebieg trasy Łatwiej się zdeklarować.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- AmericanPsycho
- Juventino
Bifor przed Oknoplastem u mnie.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Filippo911
- Juventino
ja sie piszę na mecz , mam wolne - w końcu - wiec trzeba sie pojawić , zwłaszcza ze z merdaczami gramy
- jareckik
- Juventino
No ja odpadam tez na Ynter, poza tym teraz szlagiery to z Napoli i Milanem... ;D EEe taki pomysł luźny do Multikina na Bayern Juve ??
Etid: Teraz spojrzałem, że transmitują tylko Barce... :rotfl:
Etid: Teraz spojrzałem, że transmitują tylko Barce... :rotfl:
- Myzarel
- Juventino
inter najgorszy możliwy termin więc też odpadam.
Ale już za niedługo niezłe szlagierki więc powoli można się zgadywać na Bayern
Ale już za niedługo niezłe szlagierki więc powoli można się zgadywać na Bayern

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Pissu
- Juventino
Na oknoplast jestem chętny. Co do Bayernu, można powoli zacząć myśleć, gdzie go oglądamy. O ile będzie transmitowany, nie zapomnijmy, że w tym czasie jest wielki mecz uznanych firm, gdzie wszystko się może zdarzyć! PSG - Barcelona, nie przelewki.