CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- janior88
- Juventino
Rozumiem:) Nie widzę nigdzie wątku zapoznawczego dla nowych. Tzn dla takich jak ja, którzy chcieliby poznać pozostałych kibiców z Czewy jeszcze przed meczem. Można jakieś kontakty do Was ogarnąć np. facebook Cy cuś?
- azia
- Juventino
He, można od razu na głęboką wodę;) ja przyszłam na mecz, przywitałam się i zostałamjanior88 pisze:Rozumiem:) Nie widzę nigdzie wątku zapoznawczego dla nowych. Tzn dla takich jak ja, którzy chcieliby poznać pozostałych kibiców z Czewy jeszcze przed meczem. Można jakieś kontakty do Was ogarnąć np. facebook Cy cuś?

- CuoreSportivo
- Juventino
A w nagrodę fotka z bratem Mirka.
- Kozak92
- Juventino
I oczywiście będziesz miał "kozackie" przywitanie:P
Z innej beczki. Ktoś chętny na wyjazd do Monachium?? Bo jakby było z parę osób to jestem za. Chyba że, zamiast pojechać, to nachlać się w doborowym towarzystwie.
FJ
Z innej beczki. Ktoś chętny na wyjazd do Monachium?? Bo jakby było z parę osób to jestem za. Chyba że, zamiast pojechać, to nachlać się w doborowym towarzystwie.
FJ
- michunowak
- Juventino
Hehe głęboką wodą był zeszłoroczny Milan :C więc jak trafisz na szlagier to możesz odebrać to jak patologię;) a tak na poważnie wbijaj na meczyk i gitara pare meczy pochodzisz i będzie awans na Środowego Janusza :C
Jakby co w piątek i sobotę będę na nocnej zmianie w nowej Setce, Kacu jedzie grać do Szczecina więc trafiła się na szybko dwudniowa fucha jak ktoś będzie się szwendał to zapraszam na nocne rozmowy o piłce:)
Jakby co w piątek i sobotę będę na nocnej zmianie w nowej Setce, Kacu jedzie grać do Szczecina więc trafiła się na szybko dwudniowa fucha jak ktoś będzie się szwendał to zapraszam na nocne rozmowy o piłce:)
- Nedved11rulez
- Juventino
JA Będe! a o Internet zapytam w tyg Chudego 

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...