CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Nedved11rulez
- Juventino
W Sumie To Chu*a Się Znacie Juventus Zagra z Turynem
!!

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- michunowak
- Juventino
I rewanż ze szwbolistami w moje imieniny więc Antek postara się o awans :C
- Mrówa
- Juventino
Starzeje się, mam złego kaca po 4 piwach
Chudemu chyba nie bardzo zależy na naszej obecności, skoro nie raczył nam powiedzieć, że nie ma neta do poniedziałku a sprawę skwitował swoim głupkowatym uśmieszkiem. Trzeba zajrzeć do Rotterdamu i zobaczyć jak to tam wygląda, bo nie będę nabijał kasy w Secie jeśli takie akcje będą się powtarzać. Dobrze, że mieszkam blisko bo byśmy nie obejrzeli meczu...

Chudemu chyba nie bardzo zależy na naszej obecności, skoro nie raczył nam powiedzieć, że nie ma neta do poniedziałku a sprawę skwitował swoim głupkowatym uśmieszkiem. Trzeba zajrzeć do Rotterdamu i zobaczyć jak to tam wygląda, bo nie będę nabijał kasy w Secie jeśli takie akcje będą się powtarzać. Dobrze, że mieszkam blisko bo byśmy nie obejrzeli meczu...

- michunowak
- Juventino
Chudemu zostały wczoraj przedstawione zarzuty, przeprosił za zaistniałą sytuację i zostało mu jasno przekazane, że taka sytuacja ma się nie powtórzyć.
- janior88
- Juventino
Witam.
Jeżeli chodzi o forum to jestem tutaj nowy i póki nie wyfrunąłem z Czewy czas zacząć oglądać meczyki w większym gronie
Powiedzcie mi, gdzie Wy się spotykacie i oglądacie mecze? I jaki jest przedział wiekowy? 25 letni student nie będzie za bardzo odstawał?
Pozdrawiam wszystkich.
Jeżeli chodzi o forum to jestem tutaj nowy i póki nie wyfrunąłem z Czewy czas zacząć oglądać meczyki w większym gronie

Pozdrawiam wszystkich.
- Nedved11rulez
- Juventino
janior88 pisze:...Powiedzcie mi, gdzie Wy się spotykacie i oglądacie mecze?...
Puki co...Mrówa pisze: ...Mecze oglądamy w Secie i Galarecie
http://www.gastronauci.pl/pl/18706-seta ... zestochowa

Średnia Wiekowa Nie Licząc Dzierlatek To Około 25/26 latjanior88 pisze: ...I jaki jest przedział wiekowy? 25 letni student nie będzie za bardzo odstawał?...

Zapraszamy

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...