Serie A 12/13 (29): Bologna 0-2 JUVENTUS
- Nedved1983
- Juventino
Szwagra i Konusa schować głęboko na ławce, może świat zapomni jak " grają" i ktoś zechce kupić ten szrot. niestety Conte zaślepiony miłością ich wystawia. na trzeźwo nie da się oglądać. przydały by się celne strzały z dystansu, może Pogba wejdzie i coś walnie 

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Odszczyp się od Padoina, chłop gra całkiem niezły mecz.Krystek pisze:Giovinco, Padoin i Peluso do zmiany, w ogóle bym ich nie wystawiał.
Problemem jest to, że nie strzelamy bramek. Matri niech wejdzie, proszę...
- Robaku
- Juventino
Gucio jesli tego wymagasz, to wlasnie to otrzymujesz od Giovinco, bo od Vucinica to tylko podanie do Vidala, które przestrzelil, wiec jesli to są twoje standardy to siedz cicho i ogladaj mecz, bo dokladnie tylko to robią. moze z 3 dobre podania i jeden wygrany pojedyna 1 vs 1.gucio_juve pisze:Cholera. To przechodzi ludzkie pojęcie, co Giovinco i Vucinić wyprawiają. Ja nie wymagam dużo - jeden, dwa strzały w światło bramki, jakiś wygrany pojedynek 1 na 1, trzy cztery dobre podania. To już jest nudne i cholernie irytujące to najeżdżanie po każdej połowie/meczu, ale od oglądania ich, aż chce się wyrzucić telewizor przez okno.
Padoin, Vidal i Marchisio nieźle. Peluso jak dotrwa bez czerwonej do końca meczu to będzie dobrze...
Zdecydowanie trzeba szybko zdjac Peluso bo bedzie czerwo. Dawać Gacka.
No i Matri tez niech sobie wejdzi za Mirasa i pokopie troche z Gio.
- karosznurek
- Juventino
Co nasz atak wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie, dobrze będzie jak Peluso nie dostanie czerwonej kartki. Atak do zmiany.
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- pumex
- Juventino
Na pewno gramy lepiej niż w meczu z Catanią, częściej podkręcamy tempo, ale poza bardziej dynamiczną grą praktycznie nic się nie zmieniło. Giovinco mimo, że widoczny, to jak zwykle nieprzydatny. Każdą swoją początkowo fajnie wyglądającą akcję po chwili sam psuje. Vucinic poza jednym ładnym przetrzymaniem piłki kompletnie niewidoczny i zbędny. O dziwo Bologna zostawia naszej 'ścianie' dość dużo miejsca, ale cóż z tego, skoro w tej roli mamy beznadziejnych zawodników. Peluso daje radę na swojej połowie, ale im bliżej bramki rywala, tym gorzej się odnajduje. Widać gołym okiem, że nawet nie ogarnia wyjścia na pozycję. Padoin poza jedną akcją bezproduktywny. Vidal miał dwa strzały, którymi mógł dać prowadzenie, ale jedynie przegonił gołębie.
Conte nawet nie ma pojęcia, jaką katorgę przeżywają kibice skazani na oglądanie Vucinicia , który jest tak bezczelnie nieobecny, że szok, do porzygu! :x
Conte nawet nie ma pojęcia, jaką katorgę przeżywają kibice skazani na oglądanie Vucinicia , który jest tak bezczelnie nieobecny, że szok, do porzygu! :x

- Piti
- Juventino
PANOWIE, mimo gowna w ataku widze progres w naszej grze.. zaczynamy grac znowu KOMBINACYJNIE i KLEPKĄ, urozmaicone ataki z klepki srodkiem jak i czasami uruchamiamy skrzydla, to mi sie podoba
tylko napastnika brak 

- Ein
- Juventino
Peluso chyba za dużo gry Montero się naoglądał
Ja mam wrażenie, że Gio nikt nie lubi. Taki mały, kręci się między nogami, wkurza, dużo jęczy.
Jego największą zaletą i jedynym atutem jest jak w przypadku De Ceglie jest to, że są oni wychowankami. W każdej innej sytuacji by wylecieli po sezonie.

Ja mam wrażenie, że Gio nikt nie lubi. Taki mały, kręci się między nogami, wkurza, dużo jęczy.
Jego największą zaletą i jedynym atutem jest jak w przypadku De Ceglie jest to, że są oni wychowankami. W każdej innej sytuacji by wylecieli po sezonie.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- JuveCracow
- Juventino
Co za badziewie w ataku. Dziwie sie ze reszcie zespolu chce sie kreowac jakiekolwiek akcje kiedy takie drewno kołkowate leniwe jak Mirasek ma je wykanczac. Rozumiem ze ma nadrabiac sprytem i "brazylijska technika" :doh: tragedia a nie napastnicy. Sebek przyspieszenie na poziomie ślimaka, jakby tam Conte spod linii bocznej żółwia w strone bramki kopnął to byłby lepszy efekt. Wystawianie tej dwójki w pierwszym skladzie to robienie im krzywdy. Z drugiej strony to dobitnie pokazuje - im i nam - ze nie nadaja sie do gry w Juve. Nie wiem, czy to zaostrza apetyt na gre Matriemu z Quagiem i spowoduje, ze beda harowac jak woly wchodząc na zmiane, bo to juz kolejny mecz z rzedu kiedy nasi najslabsi napastnicy wychodza w pierwszym skladzie i graja jak zwykle beznadziejnie
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nikt mi nie powie, że Kąte nie jest lekko szurnięty wystawiając po raz enty najbardziej bezpłodną parę napastników świata.
Peluso jak dobrze pójdzie wyleci z czerwoną.
Padoin najlepsza akcja życia, przy której Vucinic nawet nie postarał się pomyślec, że może dołożyć jakoś nogę.
Peluso jak dobrze pójdzie wyleci z czerwoną.
Padoin najlepsza akcja życia, przy której Vucinic nawet nie postarał się pomyślec, że może dołożyć jakoś nogę.
- Antek666
- Juventino
Człek czeka cały długi i mroźny tydzień by znowu dostać piachem po oczach.Gramy piach,żaden nie gra dobrze,ale i tak każdy wygląda o niebo lepiej niż trójka asów -Peluso aka Montero i dwójka <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w ataku...
W której minucie nasz guru zobaczy,że jest źle i zrobi zmiany? 75? 80?
Mate.G pisze:Mate.G pisze:Tylko nie vucinic ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

W której minucie nasz guru zobaczy,że jest źle i zrobi zmiany? 75? 80?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Vidal miał 2 znakomite sytuacje i w obu przypadkach powinien był umieścić piłkę w siatce. 2 razy w trybuny, a wystarczyło strzelić w światło bramki...
Dobra sytuacja Giovinco, w której jakimś cudem przepuścił rywalowi piłkę między nogami w polu karnym. Rzecz jasna jednak strzał prosto w bramkarza.
Wszyscy ogarnięci na forum doskonale wiedzą, że obecny na boisku duet napastników nic nie wnosi do gry. Tylko Conte w dalszym ciągu upiera się przy swoim. Nam potrzeba przyspieszenia tempa, bo co z tego, że kontrolujemy mecz i ładnie pykamy piłką w środku pola czy też pod polem karnym rywala, skoro nic z tego nie wynika i walimy głową w mur.
Oni grają za leniwie! Niech przyspieszą, a powinno być dobrze. Pociesza mnie fakt, że to przeważnie w drugich połowach wsadzamy bramki.
Po 3 pkt.
Nie chciałbym, by nasi kolejny raz je stracili, bo gramy lepiej od rywala, tylko ten brak skuteczności...
Dobra sytuacja Giovinco, w której jakimś cudem przepuścił rywalowi piłkę między nogami w polu karnym. Rzecz jasna jednak strzał prosto w bramkarza.
Wszyscy ogarnięci na forum doskonale wiedzą, że obecny na boisku duet napastników nic nie wnosi do gry. Tylko Conte w dalszym ciągu upiera się przy swoim. Nam potrzeba przyspieszenia tempa, bo co z tego, że kontrolujemy mecz i ładnie pykamy piłką w środku pola czy też pod polem karnym rywala, skoro nic z tego nie wynika i walimy głową w mur.
Oni grają za leniwie! Niech przyspieszą, a powinno być dobrze. Pociesza mnie fakt, że to przeważnie w drugich połowach wsadzamy bramki.
Po 3 pkt.