Liga Mistrzów 2012/13
No to lipa trochę
Przynajmniej będziemy wiedzieć, z czego ulepieni jesteśmy.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- joy
- Katalończyk
No to mamy szlagier w 1/4. Dobra ofensywa kontra solidna obrona. Będzie ciekawie. Hiszpańskie drużyny dość szczęśliwie, nawet malaga ma jakieś tam szanse chociaż to BVB przystąpi do rywalizacji w roli faworyta.
- domooo
- Juventino
liczyłem na lepsze losowanie
nie chodzi mi nawet o Bayern, bo mam dobre przeczucia, ale pozostałe pary mają zdecydowanych faworytów. na pierwszy rzut oka tylko w naszym meczy nie ma faworyta do półfinału. mam nadzieję na przynajmniej jedną niespodziankę w pozostałych meczach...

nie chodzi mi nawet o Bayern, bo mam dobre przeczucia, ale pozostałe pary mają zdecydowanych faworytów. na pierwszy rzut oka tylko w naszym meczy nie ma faworyta do półfinału. mam nadzieję na przynajmniej jedną niespodziankę w pozostałych meczach...
I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne
- Buffalo
- Juventino
Lichstainer chyba mowil ze nie chce Bayernu 
Edit: Przypomnijcie sobie przebieg meczu na Euro2012 Włochy - Niemcy. Forza! Damy rade 8)

Edit: Przypomnijcie sobie przebieg meczu na Euro2012 Włochy - Niemcy. Forza! Damy rade 8)
Ostatnio zmieniony 15 marca 2013, 12:24 przez Buffalo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Mnie tam odpowiada takie losowanie, żałuję tylko, że hiszpańskie Hollywood nie pogryzie się ze sobą już teraz, a do półfinału powinni awansować bez problemów. Cieszę się natomiast, że gramy w prawdziwym starciu gigantów, niezależnie od tego twierdzenia tego całego Lacha, że dzisiejsze losowanie "nie dało nam szlagierów".
- LordJuve
- Juventino
Haha...no i o kant d...mozna rozbić te Wasze przewidywania. To Real, BVB i Farsa dostały prezent a Juve trafilo na FCB.
Po fali przewidywan zacznie się teraz fala płaczu.
Trudno...lepiej byłoby nie odpasc w 1/4, ale jeśli pojedziemy niemieckich kopaczy to będziemy w finale.
Po fali przewidywan zacznie się teraz fala płaczu.
Trudno...lepiej byłoby nie odpasc w 1/4, ale jeśli pojedziemy niemieckich kopaczy to będziemy w finale.
Ostatnio zmieniony 15 marca 2013, 12:25 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- The_Sickness
- Juventino
Jako jedyni trafiliśmy na mocny zespół, awans ma bankowo real, borussia i barcelona. Gdy wyjdziemy z tego zwycięsko półfinały będą juz na serio mocne. Obecność w nim realu, borussi, barcelony i mam nadzieje nas to nie przypadek. Oczywiście zamiast realu mógłby być man u ale to i tak wygląd przyszłych półfinałowych drużyn to odzwierciedlenie tego kto jest kim w europie.
- Nedved1983
- Juventino
beznadziejne losowanie. Vidal i Marchisio zagrożeni zawieszeniem, a w rezerwie jeden, niedoświadczony Pogba
na szczęście pomiędzy mamy Pescarę. rewanż lepszy u siebie. nie będzie łatwo, ale nie jesteśmy na straconej pozycji.

- steru
- Qualità Juventino
Nasza para najsilniejsza - nie ma co ukrywać.
Barcelona, Real i Borussia mają "na papierze" większe szanse na awans niż ich przeciwnicy. W naszej parze ciężko wytypować faworyta. Bayern w lidze niemieckiej jest nie do zatrzymania, jednak dwumecz z Arsenalem pokazuje, że drużyna potrafi się rozluźnić i przyprawić swoich kibiców o zawał. Generalnie nie jestem zawiedziony losowaniem. Oczywiście, wolałem trafić na Galatę czy Malagę, ale los chciał inaczej.
Jeśli wszyscy faworyci wygrają swoje pojedynki to będziemy mieć piekielne mocne pary półfinałowe.
Onet : "Jeśli chodzi o wielkie hity to za takie na pewno uznane zostanie starcie PSG z Barceloną i mecz Bawarczyków z Juve" - rozumiem, że o naszej parze tak powinno się mówić, ale o spotkaniu PSG z Barceloną?
Barcelona, Real i Borussia mają "na papierze" większe szanse na awans niż ich przeciwnicy. W naszej parze ciężko wytypować faworyta. Bayern w lidze niemieckiej jest nie do zatrzymania, jednak dwumecz z Arsenalem pokazuje, że drużyna potrafi się rozluźnić i przyprawić swoich kibiców o zawał. Generalnie nie jestem zawiedziony losowaniem. Oczywiście, wolałem trafić na Galatę czy Malagę, ale los chciał inaczej.
Jeśli wszyscy faworyci wygrają swoje pojedynki to będziemy mieć piekielne mocne pary półfinałowe.
Onet : "Jeśli chodzi o wielkie hity to za takie na pewno uznane zostanie starcie PSG z Barceloną i mecz Bawarczyków z Juve" - rozumiem, że o naszej parze tak powinno się mówić, ale o spotkaniu PSG z Barceloną?
- Piti
- Juventino
skonczcie plakac Bayern nie jest taki mocny, maja ogorow w lidze, w grupie tez mieli ogorow a w 1/8 trafili na marny Arsenal. Szanse sa rowne wazne ze 1 mecz na wyjezdzie, tam trzeba dobry wynik uzyskac a wierze w to.
- Lypsky
- Juventino
To co dziewczyny? Będzie finał czy nie? :lol:
Jeśli przejdziemy szwabów, będzie można uwierzyć w końcowy sukces. Gdyby nie udało się, nie stanie się żadna tragedia.
Zdecydowanie wolałbym trafić na Real, PSG bądź Malagę. Nie chciałem byśmy wylosowali Bayern, ponieważ to bardzo niewygodny przeciwnik.
Borussia leci na farcie, mam nadzieję, że w półfinale pożegnają się z rozgrywkami, ponieważ nie jest to nawet top 4 w Europie.
Jeśli przejdziemy szwabów, będzie można uwierzyć w końcowy sukces. Gdyby nie udało się, nie stanie się żadna tragedia.
Zdecydowanie wolałbym trafić na Real, PSG bądź Malagę. Nie chciałem byśmy wylosowali Bayern, ponieważ to bardzo niewygodny przeciwnik.
Borussia leci na farcie, mam nadzieję, że w półfinale pożegnają się z rozgrywkami, ponieważ nie jest to nawet top 4 w Europie.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- pan Zambrotta
- Juventino
prędzej barca-psg, bo z nimi gramy tego samego dnia.nynek pisze:Szlagier Bayern-Juventus, a w TVP i tak poleci Borussia
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Bayern jest napompowany jak 150, mają mocną ekipę, tego nie można podważać. Idą w tym sezonie jak burza ale marny Arsenal pokazał, że można wbijać im bramki. Liczę również na to, że może pod koniec kwietnia złapią zadyszkę, nie można całego sezonu grać na pełnej glorii.. nie są nami.. :twisted:
- Alexis93
- Juventino
Trzeba ich wyeliminować i zrewanżować się za 1-4 w sezonie 2009/2010... ten dzień był jednym z najgorszych w moim życiu, Juve odpadło a ja sobie tak uszkodziłem kolano że musiałem mieć artroskopię.
Juventus na zawsze!