Liga Europy 2012/2013
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Tott.marcusftb pisze:4-4... karne? czy tottenham przechodzi wyjazdowym golem? bo juz nie wiem
Przeciez ostatnim razem takie zasady o jakich piszesz byly w latach 90

BESTER MANN, BESTEEER !

- Piti
- Juventino
nie ma to jak narobic sobie i kibicom nadziei po 90 minutach by stracic decydujaca bramke juz w 3 minucie dogrywki
ale to dobrze, wypruwali sobie żyły przez 90 minut by doprowadzic do stanu 3:0 to niech sie tera po męczą drugie 30 minut
Sampdoria bedzie robila z nich sito, a Fiorka gra u siebie z Żenuą, wiec pewnie merdaczom odskoczy

- Cabrini_idol
- Juventino
FelekJUVE pisze:A co zbrodnia ogladac emocjonujacy mecz?Lypsky pisze:powiem wam w tajemnicy, że strasznie sracie się tym interem. Nie macie ciekawszych zajęć?
w dodatku patrzec na wielki buthard interu ... odpadajacego po 120 minutach meczu

- Lypsky
- Juventino
Czy ja napisałem gdzieś o oglądaniu meczu? Sam zerkam, ale nie ekscytuje się tym, czego nie można powiedzieć o was.FelekJUVE pisze:A co zbrodnia ogladac emocjonujacy mecz?Lypsky pisze:powiem wam w tajemnicy, że strasznie sracie się tym interem. Nie macie ciekawszych zajęć?
zachowujecie się jak parówy z mediolanu - ja osobiście leję na nich i ten śmieszny puchar.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- FelekJUVE
- Juventino
Mi tam zależy na punktach dla Włoch w rankingu UEFA i na sile ligii Włoskiej! A jak jakiemuś kibicowi laikowi to zwisa to jego problem...Lypsky pisze:Czy ja napisałem gdzieś o oglądaniu meczu? Sam zerkam, ale nie ekscytuje się tym, czego nie można powiedzieć o was.FelekJUVE pisze:A co zbrodnia ogladac emocjonujacy mecz?Lypsky pisze:powiem wam w tajemnicy, że strasznie sracie się tym interem. Nie macie ciekawszych zajęć?
zachowujecie się jak parówy z mediolanu - ja osobiście leję na nich i ten śmieszny puchar.
- Pontius21
- Milanista
Ok , napisałeś to drugi raz. To co masz na myśli to butthurt. A to co piszesz to może być jakieś freudowskie skojarzenie ( Cabrini ? ).Cabrini_idol pisze: w dodatku patrzec na wielki buthard interu ... odpadajacego po 120 minutach meczu
- Lypsky
- Juventino
Nie obsraj się tymi punktami. Idź kibicować z De Rossim.FelekJUVE pisze:Mi tam zależy na punktach dla Włoch w rankingu UEFA i na sile ligii Włoskiej! A jak jakiemuś kibicowi laikowi to zwisa to jego problem...Lypsky pisze:Czy ja napisałem gdzieś o oglądaniu meczu? Sam zerkam, ale nie ekscytuje się tym, czego nie można powiedzieć o was.FelekJUVE pisze:
A co zbrodnia ogladac emocjonujacy mecz?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- grande amore
- Juventino
Jesli juz, to ewentualnie po karnychCabrini_idol pisze: [...]
w dodatku patrzec na wielki buthard interu ... odpadajacego po 120 minutach meczu
P.S. meczu nie ogladam.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- De Rossi
- Juventino
Ok, teraz jestem Laziale.
BTW. Lipski, chyba nie sądzisz, że ja kibicuję włoskim klubom, bo punkty.
EDIT:
@pablo1503, to takie nawiązanie do artykułu z JP.
BTW. Lipski, chyba nie sądzisz, że ja kibicuję włoskim klubom, bo punkty.
EDIT:
@pablo1503, to takie nawiązanie do artykułu z JP.
Ostatnio zmieniony 14 marca 2013, 21:44 przez De Rossi, łącznie zmieniany 2 razy.

- pablo1503
- Juventino
To trzeba gdzieś zapisać. Ja rozumiem, że De Rossi to kibic całego Calcio, ale nie codziennie czyta się takie rzeczy na forum JUVENTUSU 8)De Rossi pisze:Te 120 minut byłem Interistą.
De Rossi pisze:Ok, teraz jestem Laziale.

Właśnie spojrzałem na wynik i można stwierdzić, że kolejna włoska ekipa punktuje.
Ostatnio zmieniony 14 marca 2013, 21:45 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- domooo
- Juventino
nie żeby było mi jakoś szczególnie żal Interu, ale od dawna uważam, że zasada goli na wyjeździe nie powinna liczyć się w dogrywce. Dogrywka powinna być traktowana neutralnie. W takich sytuacjach gospodarz zawsze ma ciężko...
I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne
- Cabrini_idol
- Juventino
brawo, jakis ty spostrzegawczyPontius21 pisze:Ok , napisałeś to drugi raz. To co masz na myśli to butthurt. A to co piszesz to może być jakieś freudowskie skojarzenie ( Cabrini ? ).Cabrini_idol pisze: w dodatku patrzec na wielki buthard interu ... odpadajacego po 120 minutach meczu

Z tego co widze Lazio wrzucilo na luz, są pewni awansu no i w glowach maja juz pewnie walke w lidze o 3 miejsce.