Liga Mistrzów 2012/13
- SKAr7
- Juventino
Nie, za to jeśli przeciwko nam tej presji nie ma, to Pirlo cofa się po piłkę i obrońcy grają krótkimi, a długimi tylko coś ambitniejszego, więc nie ma miejsca na expienie statami. W Milanie jest z tym różnie.alina pisze: Za to naszych Chievo zamyka i nie wypuszcza spod bramki Buffona...
Ty idziesz gdzieś tam dalej, ale ja zostaję przy tym co widziałem na boisku- do 2:0 masę sytuacji, gdzie Mascherano i Pique łamali formację i wcale nie takim trudnym podaniem można było otworzyć uliczkę dla 100%tówki. A piłka lądowała w rękach kibiców. 3-5-2, przy takim zagęszczeniu środka przez Barcę, a bez kogoś, kto mógłby coś z tą piłką zrobić z tyłu, nic by imo nie dało.
Martwi mnie, że Bayern rzekomo zagrał dziś tak słabo. Każda drużyna potrzebuje od czasu do czasu zimnego prysznica, i źle, że Bawarczykom przydarzył się on w meczu o pietruszkę.
BTW, Schweinsteiger kontuzjowany?
BTW2. Na N-sporcie twierdzili, że w piątek rozlosowana zostanie cała drabinka

Ostatnio zmieniony 13 marca 2013, 23:14 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marian.
- Juventino
Nie wszystkie. Valencia odpadła.Dolce Vita pisze:Beka. Wszystkie hiszpańskie ekipy grają dalej.
No, muszę przyznać, że przez myśl mi nie przeszło to, że Bayern może tak słabo zagrać, tak zlekceważyć Arsenal. Troszkę szczęścia i mogłoby nie być głównego faworyta LM w 1/4. Szkoda Arsenalu, co roku odpadają w dobrym stylu, jak to komentatorzy powiedzieli. Awans Malagi też mnie zaskoczył. Myślałem, że Porto da radę.

- Dolce Vita
- Juventino
Racja, pardon.Marian. pisze:Nie wszystkie. Valencia odpadła.
Mi ich specjalnie nie szkoda. Tak się niestety kończy polityka wyprzedaży jaką tam stosują. Przy okazji trochę lodu na rozgrzane czółka fanów Premier League też nie zaszkodzi.Marian. pisze:No, muszę przyznać, że przez myśl mi nie przeszło to, że Bayern może tak słabo zagrać, tak zlekceważyć Arsenal. Troszkę szczęścia i mogłoby nie być głównego faworyta LM w 1/4. Szkoda Arsenalu, co roku odpadają w dobrym stylu, jak to komentatorzy powiedzieli. Awans Malagi też mnie zaskoczył. Myślałem, że Porto da radę.

- Cabrini_idol
- Juventino
Jak ktos lubi masochizm to mozna wlaczyc TVP1 i Szpaka dudniacego ptakiem o stół .

- Sajan
- Juventino
Podobno tak teraz już może trafić każdy na każdego bez wyjątku i rozlosują pary kto z kim z jakiej pary ewentualnieSKAr7 pisze: BTW2. Na N-sporcie twierdzili, że w piątek rozlosowana zostanie cała drabinka
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- FelekJUVE
- Juventino
Bez kitu! Onanizm na maksa;/ Jeszcze raz mówię dawąc Barce w 1/4! Zobaczymy jak by spiewali gdyby to Juve awansowało.Cabrini_idol pisze:Jak ktos lubi masochizm to mozna wlaczyc TVP1 i Szpaka dudniacego ptakiem o stół .
- Dolce Vita
- Juventino
Zawsze im BVB zostanie. Kolejny obiekt kultu 8)FelekJUVE pisze:Bez kitu! Onanizm na maksa;/ Jeszcze raz mówię dawąc Barce w 1/4! Zobaczymy jak by spiewali gdyby to Juve awansowało.Cabrini_idol pisze:Jak ktos lubi masochizm to mozna wlaczyc TVP1 i Szpaka dudniacego ptakiem o stół .

- Sajan
- Juventino
Pewnie CalciopoliFelekJUVE pisze:Bez kitu! Onanizm na maksa;/ Jeszcze raz mówię dawąc Barce w 1/4! Zobaczymy jak by spiewali gdyby to Juve awansowało.Cabrini_idol pisze:Jak ktos lubi masochizm to mozna wlaczyc TVP1 i Szpaka dudniacego ptakiem o stół .
Nie dam rady chyba w takim przypadku naszego meczu oglądać z głosem

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- bendzamin
- Redaktor
Bo pewnie opieraja sie na polskiej wikipediiSKAr7 pisze: BTW2. Na N-sporcie twierdzili, że w piątek rozlosowana zostanie cała drabinka

http://www.uefa.com/news/newsid=1926455.html
1. Galata
2. PSG
3. Malaga
4. BVB
5. Real
6. Bayern
7. Barcelona
Taki jest moj osobisty ranking przeciwnikow, ktorych chcialbym w cwiercfinale dla Juventusu.
- mateo369
- Juventino
Racja, ale takie mecze pokazują też dobitnie, że wszystkie drużyny które awansowały do 1/8 mają dokładnie takie same szanse na wygranie LM. Jak ktoś będzie teraz pieprzył, że Real, Barca, Bayern bądź Juve mają choćby odrobinę większą szansę na zwycięstwo od pozostałych zespołów, to od razu niech się mocno puknie w głowę.pablo1503 pisze:I właśnie takie mecze pokazują, że KAŻDA drużyna jest do pokonania, niezależnie od formy jaką prezentuje.
Juventus jest (chyba) jedyną niepokonaną drużyną w LM, mamy szanse na wygranie tych rozgrywek i wynoszą one 12,5%, tyle samo co Galatasaray, Barcelona...
czyli mamy nie wierzyć oficjalnemu komunikatowi uefy, tylko Tobie, bo rok temu tak było?rammstein pisze:teraz bedzie ostatnie losowanie , rok temu 16 marca powstala cala drabinka do finalu
fakt, zapomniałem o nichSmok-u pisze:BVB jeszcze

Ostatnio zmieniony 13 marca 2013, 23:27 przez mateo369, łącznie zmieniany 3 razy.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
BVB jeszcze, teraz jest mi obojętnie najbardziej chciałbym PSG.mateo369 pisze:Juventus jest (chyba) jedyną niepokonaną drużyną w LM, mamy szanse na wygranie tych rozgrywek i wynoszą one 12,5%, tyle samo co Galatasaray, Barcelona...
- Marian.
- Juventino
Losowanie w piątek, w związku z tym czas zacząć zabawę w najlepszego typera losowania par LM ever.
Ja zacznę:
Juventus - Barcelona
Malaga - Bayern
Real - PSG
Borussia - Galatasaray
Choć chciałbym trafić na Galate.
Ja zacznę:
Juventus - Barcelona
Malaga - Bayern
Real - PSG
Borussia - Galatasaray
Choć chciałbym trafić na Galate.