Wszystko o Interze
- juvemaroko
- Juventino
W chwili obecnej tylko Juve i Milan moga zagrac i cos pokazac w LM.
Reszta to bylaby wielka zenada!
Reszta to bylaby wielka zenada!
- sebastian10
- Juventino
Coutinho wymiata w fvl a se plują w brodę inter
- francois
- Juventino
:shock: :shock: :shock:sebastian10 pisze:Coutinho wymiata w fvl a se plują w brodę inter
No chyba tak...
Ale Coutinho faktycznie rozkręca się w Anglii, ciekawe jak będzie dalej. Dziwi mnie, że dobrze zapowiadającego się gracza Inter oddał z pocałowaniem ręki za kilka milionów.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Piti
- Juventino
KOCHAM oglądać porażki Interu, zwlaszcza takiego bezradnego, walącego głową w mur
z taką grą niech sie w LM nie pokazuja, w LE tez bo to kpina. Nastają ciężkie czasy dla Interu, czyli te tradycyjne czasy gdzie Inter zawsze był w cieniu Juve i pałętał sie po środku tabeli i czasami sie łapał na koniec sezonu na Puchar UEFA 
- Piotr Juvefan
- Juventino
No to ładnie u siebie uczcili 600 występ Zanettiego....
Obstawiam,że Inter wyprzedzą jeszcze drużyny przed Catanią na koniec sezonu.
Obstawiam,że Inter wyprzedzą jeszcze drużyny przed Catanią na koniec sezonu.

- Nedved1983
- Juventino
jakie ciężkie czasy, przecież oni po sezonie kupią Dzeko :rotfl:
biedacy postanowili pokazać, że są lepsi i przebić nasze dno z czasów Ferrary/ DN.
ale oczywiście na mecz z nami się sprężą/ sędzia im pomoże/ Szwagier zmarnuje 10 setek ...
biedacy postanowili pokazać, że są lepsi i przebić nasze dno z czasów Ferrary/ DN.
ale oczywiście na mecz z nami się sprężą/ sędzia im pomoże/ Szwagier zmarnuje 10 setek ...
- annihilator1988
- Juventino
A ja bym wolał, aby inter awansował do rozgrywek LE. Przynajmniej mieliby obłożony kalendarz, a tak...wszystko jest możliwe
O co z tym chodzi? Jakiś geniusz na forum interu miał wizję?D-Rose pisze:Nie wiem z czego sie smiejecie?! Przeciez doskonale wiecie, ze Nadchodzą Mistrzowie!
Ostatnio zmieniony 10 marca 2013, 23:25 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Piękny zrobili prezent kibicom na 105 rocznicę założenia klubu. Oni przebąkiwali coś o walce o Scudetto... Mam nadzieję, że rozniesiemy ich na SS. Zepną się w 100%, ale jakość jest niewątpliwie po naszej stronie.
Coś czuję, że podłożą się w meczu z Tottenhamem w tygodniu i wystawią część rezerwowego składu, by ratować sezon ligowy. Baty od Anglików dostaliby tak czy siak.
Coś czuję, że podłożą się w meczu z Tottenhamem w tygodniu i wystawią część rezerwowego składu, by ratować sezon ligowy. Baty od Anglików dostaliby tak czy siak.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A to, że nas Napoli nie dopadło to wynik w takim razie czego?risto pisze:to ze tak dlugo utrzymywali sie tak wysoko w tabeli to tylko frajerstwo innych druzyn...
Nie wiem skąd tutaj mowa o braku LE :shock: Ciągle w ich zasięg jest LM i jest to bardziej prawdopodobne niż wydawałoby się 2:3 w meczu z Catanią

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Po zwycięstwie nad Juventusem...annihilator1988 pisze:O co z tym chodzi? Jakiś geniusz na forum interu miał wizję?D-Rose pisze:Nie wiem z czego sie smiejecie?! Przeciez doskonale wiecie, ze Nadchodzą Mistrzowie!
- Vimes
- Juventino
Porażka Interu to miły akcent na dobranoc, ale ja im jednak życzę załapania się do następnej edycji Ligi Europy. Z naszego punktu widzenia to korzystne, bo w fazie grupowej mogą trafić na jakieś egzotyczne kluby i podróżować po całej Europie, a nie wypoczywać w środku tygodnia. Piąte miejsce powinno być w sam raz dla nich.
- risto
- Juventino
to swoja droga. Skupiam sie wylacznie na Interzeristo napisał:
to ze tak dlugo utrzymywali sie tak wysoko w tabeli to tylko frajerstwo innych druzyn...
A to, że nas Napoli nie dopadło to wynik w takim razie czego?

Co do Napoli to w ostatnich 5 meczach zdobyli bagatela, 4 pkt

I wydaje mi sie ze Fiorentina/Milan nie dadza sie juz wyprzedzic. Napoli mimo ze jest drugie moze miec tez problem z miejscem LM jesli sie nie obudza.
Ciesze sie ze Inter jest tam gdzie jest, a tym bardziej jak sa podjarani wygranym meczem i maja nadzieje na LM. To nie jest zespol na LM. Nie wiem jak wysoko sa w rankingu klubowym, ale z grupy mogliby ewentualnie wyjsc jesli by byli losowani z 1 lub drugiego koszyka. Dobitnie to pokazal mecz z Tottenhamem ze nie nadaja sie poki co na Europe.
My sie martwimy kogo kupimy w lecie i przewija sie wiele nazwisk, ale tak sledzac ich strony to lepiej sie cieszmy tymi naszymi plotami, bo u nich 70% to jacys zawodnicy NO NAME a'la Jonathan i inne wynalazki. Do tego dochodzi ich FFP i zajmowane miejsce w lidze. Jesli Moraś im nie sypnie kasa to nie wroze im dlugo nic dobrego...