Jak radzą sobie byli Juventini
- Kucharius1
- Juventino
Z tego co widziałem Amauri nieźle, ale całą gre Parmie zrobił Sansone po wejściu w 71 minucie. Moglibyśmy obserwować postępy tego wychowanka Bayernu.
A jedną asystę zaliczył Palladino. Pamiętam jak zadebiutował w kadrze , i wszyscy uważali że coś realnie może z chłopaka być ...
A jedną asystę zaliczył Palladino. Pamiętam jak zadebiutował w kadrze , i wszyscy uważali że coś realnie może z chłopaka być ...
- francois
- Juventino
Może na przykład mecz z Milanem i demolka 4:2? Albo Ajax i zwycięstwo po dwóch golach Brazola?Mate.G pisze::shock: :shock: :shock: Ty sobie lepiej przypomnij jak grał w Juve...francois pisze:
Nie był to zły napastnik, ale przepłacony.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- jarmel
- Redaktor
No fakt, pierwszy sezon w Juve miał nawet dobry, ale to na tyle. Reszta jego przygody u nas to najbardziej drewniana gra jaką dano mi było oglądać.francois pisze:Może na przykład mecz z Milanem i demolka 4:2? Albo Ajax i zwycięstwo po dwóch golach Brazola?Mate.G pisze::shock: :shock: :shock: Ty sobie lepiej przypomnij jak grał w Juve...francois pisze:
Nie był to zły napastnik, ale przepłacony.
#AllegriOut
- annihilator1988
- Juventino
Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale niedawno przemówił "złotousty" Fabio. W wywiadzie stwierdził:
"Nie uciekłem z Juventusu. Zapytałem po prostu o sprzedaż do innego klubu, zagranicznego. Podjąłem tę decyzję wraz z klubem, który sprzedawał piłkarzy po promocyjnych cenach. Wielu zostało wytransferowanych za grosze, jak Zlatan Ibrahimovic czy Patrick Vieira, ale nie w porządku jest mówić, że uciekłem".
Zastanawiam się czy Włoch nie bierze, aby nazbyt dosłownie słów o swojej "ucieczce", tj.: "wszyscy poszli spać, a ja zostawiłem na biurku list i #### z Turynu". Póki co jedynie potwierdził, że dał nura przy pierwszej sposobności, czym przekreślił swoje zasługi
"Nie uciekłem z Juventusu. Zapytałem po prostu o sprzedaż do innego klubu, zagranicznego. Podjąłem tę decyzję wraz z klubem, który sprzedawał piłkarzy po promocyjnych cenach. Wielu zostało wytransferowanych za grosze, jak Zlatan Ibrahimovic czy Patrick Vieira, ale nie w porządku jest mówić, że uciekłem".
Zastanawiam się czy Włoch nie bierze, aby nazbyt dosłownie słów o swojej "ucieczce", tj.: "wszyscy poszli spać, a ja zostawiłem na biurku list i #### z Turynu". Póki co jedynie potwierdził, że dał nura przy pierwszej sposobności, czym przekreślił swoje zasługi
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- francois
- Juventino
Wygląda na oficjalnąCobra pisze:
Oficjalna (?) kompilka Parmy z wyczynami naszego ex-goleadora, Amauriego, z obecnego sezonuChłopak się "rozwija"

Amauri to naprawdę niezły napastnik. Za słaby na kluby pokroju Juve, ale jak widać w słabszych zespołach radzi sobie dobrze.
Cannavaro? IMO uciekł jak szczur. Nigdy nie powinien dostawać szansy powrotu.
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- MCL
- Juventino
Amauri przebiegł... a raczej przedarł się niczym czołg między nich i strzelił bramkę... i to akurat, kiedy człowiek myślał, że już wszystko w życiu widział... :shock:
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- francois
- Juventino
Nasz ex-bombardier znowu zdobywa gola kolejki, a może nawet miesiąca:
Nie wiem który to jego gol, ale idzie jak burza.
Bramkę zdobył też Boriello. Nasi byli zawodnicy po raz kolejny udowadniają, że Marotta popełnił błąd tak wcześnie ich skreślając.
Szydera jak gdyby ktoś nie zrozumiał. Ale brawa dla Amauriego się należą.
Nie wiem który to jego gol, ale idzie jak burza.
Bramkę zdobył też Boriello. Nasi byli zawodnicy po raz kolejny udowadniają, że Marotta popełnił błąd tak wcześnie ich skreślając.
Szydera jak gdyby ktoś nie zrozumiał. Ale brawa dla Amauriego się należą.
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Mate.G
- Juventino
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:francois pisze: Nasi byli zawodnicy po raz kolejny udowadniają, że Marotta popełnił błąd tak wcześnie ich skreślając.
Ty tak serio??
Czy oglądasz mecze Juve od wczoraj?
Amauri w Juve grał może fajnie przez pierwsze ... 5 miesięcy.
Potem grał bardzo bardzo kiepsko. Przypomnij sobie jaki problem mieliśmy z jego sprzedażą. I dlaczego nazywamy go PIJAWKĄ.
Boriello? On w ogóle nie powinien tu trafić. Czasem GRAŁ on ZAMIAST DEL PIERO.(nie wiem w jakim celu żeby odzyskać formę? jaką formę ?)
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ty tak serio? :roll:Mate.G pisze::rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:francois pisze: Nasi byli zawodnicy po raz kolejny udowadniają, że Marotta popełnił błąd tak wcześnie ich skreślając.
Ty tak serio??
Czy oglądasz mecze Juve od wczoraj?
Amauri w Juve grał może fajnie przez pierwsze ... 5 miesięcy.
Potem grał bardzo bardzo kiepsko. Przypomnij sobie jaki problem mieliśmy z jego sprzedażą. I dlaczego nazywamy go PIJAWKĄ.

- Mate.G
- Juventino
dr.DeV pisze: Ty tak serio? :roll:

Nie mówcie mi, że lepiej by było gdybyśmy przedłużyli kontrakt z Amaurim i Boriello...?
Z całym szacunkiem ale nie wiem co Wy macie w głowach ?
Przypomnijcie sobie jak grali w klubie w którym coś się od nich oczekuje? Gdzie jest presja kibiców?
Obaj strzelili bramkę w ogórkowym klubie i mamy żałować, że nie grają u nas...?
Dżizas...
edit: Nie zauważyłem jego drobnej czcionki, zwracam honor. Bo już myślałem, że komuś na prawdę się poprzewracało w głowie

Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, 17:27 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Przeczytaj proszę cały post francois.Mate.G pisze:dr.DeV pisze: Ty tak serio? :roll:![]()
![]()
![]()
Nie mówcie mi, że lepiej by było gdybyśmy przedłużyli kontrakt z Amaurim i Boriello...?
Z całym szacunkiem ale nie wiem co Wy macie w głowach ?
Przypomnijcie sobie jak grali w klubie w którym coś się od nich oczekuje? Gdzie jest presja kibiców.
Obaj strzelili bramkę w ogórkowym klubie i mamy żałować, że nie grają u nas...
Dżizas...