Mercato (2012-2014)
- Sebkovič
- Juventino
No teraz to poszedłeś pięknie po bandzie;) Doskonałym partnerem do ataku z LL byłby Jovetić o którym już się mówi, że po sezonie odejdzie do innego klubu.wasky77 pisze:napad z Giovinco może być skuteczny
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll:
- wasky77
- Juventino
dziękuje za dobre słowo;P ale nie czuje tego napadu z joveticiem ( przepraszam za pomyłkę w pisowni:P) no są godniejsi tego zaszczytu:P no tak ale za ile go oddadzą? nie za 15mln ale za 30mln pare;) a tu kwestia jest tego czy będzie pasował do systemu gry juve:P ja kiedyś powiedziałem że juve może dla mnie kupić na atak nawet J.Koseckiego ino by ten strzelał bramke za bramka:P trzeba zrobić udany transfer:P a nie jak widze teraz real czy inne dziadostwo jak MC to mnie krew zalewa:P nakupują się gwiazdorów i nie ma gry 

"Wąski czy ci się sufit na łeb nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>?"
- pablo1503
- Juventino
Mniej ';p' i więcej interpunkcji, to wtedy się będzie lepiej czytało.wasky77 pisze:dziękuje za dobre słowo;P ale nie czuje tego napadu z joveticiem ( przepraszam za pomyłkę w pisowni:P) no są godniejsi tego zaszczytu:P no tak ale za ile go oddadzą? nie za 15mln ale za 30mln pare;) a tu kwestia jest tego czy będzie pasował do systemu gry juve:P ja kiedyś powiedziałem że juve może dla mnie kupić na atak nawet J.Koseckiego ino by ten strzelał bramke za bramka:P trzeba zrobić udany transfer:P a nie jak widze teraz real czy inne dziadostwo jak MC to mnie krew zalewa:P nakupują się gwiazdorów i nie ma gry
Jovetić za 30 baniek

- wasky77
- Juventino
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=131534
a tu spekulacje na temat Ibry w Juve ;D haha:P Nie powiem jak grał w Juve to był świetny:P ale chamstwo z niego nie wyjdzie nigdy:P
a tu spekulacje na temat Ibry w Juve ;D haha:P Nie powiem jak grał w Juve to był świetny:P ale chamstwo z niego nie wyjdzie nigdy:P
"Wąski czy ci się sufit na łeb nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>?"
- Argonessar
- Juventino
Nie wierzę w przyjście Ibry, naprawdę on sam musiałby nalegać na transfer bo niby jaki biznes dla PSG aby go sprzedawać? Jeszcze nie bankrutują
A poza tym wydaje mi się, że skoro LLorente jest już zaklepany to poszukamy kogoś o innej charakterystyce niż Ibra.
A tak w temacie ale nieco inaczej:
Zgłaszam wniosek formalny :-D o zmianę nazwy (jeśli się da). Bo to nie jest już "Mercato 12/13" ani nawet zimowe (a były tematy przygotowane i nawet nikt ich nie otworzył).
Myślę, że lepiej po prostu dać nazwę "Mercato" bez roku i niech się temat ciągnie, a jak nie to przynajmniej 13/14. Co Wy na to?

A poza tym wydaje mi się, że skoro LLorente jest już zaklepany to poszukamy kogoś o innej charakterystyce niż Ibra.
A tak w temacie ale nieco inaczej:
Zgłaszam wniosek formalny :-D o zmianę nazwy (jeśli się da). Bo to nie jest już "Mercato 12/13" ani nawet zimowe (a były tematy przygotowane i nawet nikt ich nie otworzył).
Myślę, że lepiej po prostu dać nazwę "Mercato" bez roku i niech się temat ciągnie, a jak nie to przynajmniej 13/14. Co Wy na to?
- Castiel
- Juventino
Ja poraz kolejny wspomnę o bardzo dobrym Japońcu z CSKA. Kończy kontrakt z końcem tego roku kalendarzowego. W letnie mercato mógłby przyjść za (chyba) niewielkie pieniądze lub za darmo w styczniu. Nie wiem jak inni, ale ja bez mrugnięcia okiem pogoniłbym Kurdupla i na jego miejsce z otwartymi ramionami przyjął Honde.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Brałbym.Kucharius1 pisze:Villa i Sanchez
Za Pirlo? Nawet nie "za", tylko jako dubler na razie, a pozniej 'za".Kucharius1 pisze:Modriciem
Hmm, mysle, ze Conte wie co robi chcac do swojej druzyny wlasnie Czarnogorca (pomimo pomrocznosci-jasnych zwiazanych z pilkarzami Atalanty).wasky77 o Jo-Jo pisze:a tu kwestia jest tego czy będzie pasował do systemu gry juve:P
Brałbym go, chociaz nie do konca wiem na jakiej pozycji gra i jak obecnie gra.Castiel pisze:Ja poraz kolejny wspomnę o bardzo dobrym Japońcu z CSKA. Kończy kontrakt z końcem tego roku kalendarzowego.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- @D@$
- Juventino
3-6-1 to jest na dobre na 80 minutę meczu przy stanie 2:0 wzwyż, w stylu: "teraz sobie pokopiemy, spróbujcie nam zabrać piłkę", ale nie myślałbym by w takim ustawieniu zaczynać spotkania
Raz chyba w Coppa mniej więcej tak wyszliśmy i szału nie było.
W sumie byłby to nowatorski system. Przypominam sobie tylko GKS Katowice w takim układzie, jakieś 10 lat temu tak wyszli w lidze
Co do Giovinco, to może statystyki go bronią, ale szkoda że z tych bramek niewiele punktów mamy, znaczy się przeważnie jest efektywny jak już mamy po meczu, ale może się czepiam.
@Argonessar - @stahoo coś nowego pozakładał, ale chyba ktoś zapomniał odblokować tego zimą
A miał być też temat tylko na newsy...
@Castiel - a Honda to nie jest przede wszystkim ofensywny pomocnik/skrzydłowy? To na grzyba on nam?
Edit: ale my gramy bez ofensywnego pomocnika, gdzie go wcisnąć do 3-5-2?

W sumie byłby to nowatorski system. Przypominam sobie tylko GKS Katowice w takim układzie, jakieś 10 lat temu tak wyszli w lidze

Wiecie, trochę mnie już drażni mówienie o "słabym Pirlo w Milanie", czy też Pirlo-szklance. Trochę się rozspyał w 2010/11, ale jak to się ma do Joveticia który w ostatnich 3 latach w każdym sezonie co najmniej raz wypadał na miesiąc? Przy okazji nie wiem też skąd ta pewność, że nie skończy sie taki transfer niewiele lepiej od Giovinco? Każdy ma swoje zdanie, jak dla mnie to on 30-35 mln nie jest wart.iltalismano pisze:Szklany? Pirlo też taki był 'podobno'. Wszystko zalezy od przygotowania i fizjoterapeutów. Jo-jo Jest wart 30 milionow. Bez 2 zdan.
No nie wiem, czy tak lekko puszczą Modricia, który dopiero co uratował im tyłek. Igła/Benzema mówisz? Nie wiem czemu, ale zawsze wolałem tego pierwszego, tyle że pewnie obaj pensję (czy też oczekują pensji) nie na nasz budżet.Kucharius1 pisze:Real ma zasilić nowy napastnik za grube miliony (Cavani, Kun, Falcao), więc ktoś z duetu Karim/ Igła wylatuje z Madrytu. Podobne znaki zapytania są z Di Marią, Modriciem i Contrao ( tak się to pisze? ).
(1) - nie, (2) - a skąd, (3) - nigdy w życiu, (4) - ABSOLUTNIE TAKKucharius1 pisze:P$G otwarte jest ponoć na wszelkie wymiany z nami. Wybór jest okazały bo Menez(1), Pastore(2), Ibra(3), Verratti(4).
Co do Giovinco, to może statystyki go bronią, ale szkoda że z tych bramek niewiele punktów mamy, znaczy się przeważnie jest efektywny jak już mamy po meczu, ale może się czepiam.
@Argonessar - @stahoo coś nowego pozakładał, ale chyba ktoś zapomniał odblokować tego zimą

@Castiel - a Honda to nie jest przede wszystkim ofensywny pomocnik/skrzydłowy? To na grzyba on nam?
Edit: ale my gramy bez ofensywnego pomocnika, gdzie go wcisnąć do 3-5-2?

Ostatnio zmieniony 09 marca 2013, 09:35 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- Castiel
- Juventino
No chyba przede wszystkim dlatego, że nie mamy żadnego ofensywnego pomocnika z prawdziwego zdarzenia, a skoro kończy mu się kontrakt to mógłby być za wydaje się nieduże pieniądze, a piłkarzem to on jest bardzo dobrym.@D@$ pisze: @Castiel - a Honda to nie jest przede wszystkim ofensywny pomocnik/skrzydłowy? To na grzyba on nam?
- Virgil
- Juventino
:rotfl: :rotfl: :rotfl:Castiel pisze:No chyba przede wszystkim dlatego, że nie mamy żadnego ofensywnego pomocnika z prawdziwego zdarzenia, a skoro kończy mu się kontrakt to mógłby być za wydaje się nieduże pieniądze, a piłkarzem to on jest bardzo dobrym.@D@$ pisze: @Castiel - a Honda to nie jest przede wszystkim ofensywny pomocnik/skrzydłowy? To na grzyba on nam?
Czy Ty czytasz co piszesz? Nie mamy też lewego skrzydłowego ani zresztą prawego też nie to co kogo kupujemy ?

To, że ni mam ofensywnego pomocnika to nie znaczy, że potrzebujemy jakiegoś bo chyba jednak nie.
- Kucharius1
- Juventino
Vimes na Angielskich stronach jest mnóstwo tego typu informacji, piszą że Borini może wrócić, i wróci jak nie w tym okienku to w którymś z najbliższych. Co do Gastona informacji jest mnóóóóstwo i na włoskich i na angielskich portalach, dziennikarze są niemal pewni że Ramirez znowu będzie grać w Italii.
- Dzium
- Juventino
- Castiel
- Juventino
Nie wiem czemu się cieszysz jak głupi do sera...Virgil pisze:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Czy Ty czytasz co piszesz? Nie mamy też lewego skrzydłowego ani zresztą prawego też nie to co kogo kupujemy ?
![]()
To, że ni mam ofensywnego pomocnika to nie znaczy, że potrzebujemy jakiegoś bo chyba jednak nie.
Honda to ofensywnie bardzo wszechstronny piłkarz. Może grać jako ofensywny pomocnik operujący za napastnikami, może grać nawet jako cofnięty napastnik i jako skrzydłowy więc Twój rechot robi z Ciebie głupka. Zresztą nie pierwszy raz.
Honda jest na prawdę dobry. Gdzieś się kiedyś w mediach pojawiło jego nazwisko łączone z Juve 2-3 lata temu.
- Tharp
Tak jak i 500 innych zawodnikow, ktorych jedyne co laczylo z Juve to pojedyncza plotka/wyobraznia dziennikarzy. Zelazny argument. Z Hondy taki cofniety napastnik, jak z Diego da Cunha. O ile nie zaczelibysmy forsowac jakiegos durnego 4-4-1-1, do ktorego, notabene, nie mamy odpowiednich skrzydlowych, to nie widze u nas miejsca dla takiego zawodnika.Castiel pisze:. Gdzieś się kiedyś w mediach pojawiło jego nazwisko łączone z Juve 2-3 lata temu.