Liga Europy 2012/2013
- Kucharius1
- Juventino
No Lazio elegancko jest już jedną nogą w następnym etapie.
Anzhi jak strzeli jedną bramkę na wyjeździe, to Newcastle może się żegnać z LE. Jak Eto będzie miał dzień to wygrają, w angielskiej ekipie nie ma takich zawodników którzy mogli by zaważyć na losach awansu.
Chelsea pewnie odrobi na SB, ale kto wie Rumunów nie wolno lekceważyć bo to charakterny naród. Ciekawe jak zagrał Szukała
. Rumuni prawią że dużo lepszy od Celebana jest.
Turecko - Czeska konfrontacja chyba nikogo nie interesuje.
Anzhi jak strzeli jedną bramkę na wyjeździe, to Newcastle może się żegnać z LE. Jak Eto będzie miał dzień to wygrają, w angielskiej ekipie nie ma takich zawodników którzy mogli by zaważyć na losach awansu.
Chelsea pewnie odrobi na SB, ale kto wie Rumunów nie wolno lekceważyć bo to charakterny naród. Ciekawe jak zagrał Szukała

- Cabrini_idol
- Juventino
Mi juz sie odechcialo ogladac. Myslalem ze inter jednak powalczy i bedzie ciekawe spotkanie, a oni sie cofneli pod swoje pole karne i probuja grac jak Juve z tym tylko ze oni nie sa Juve i na obronie maja takie pionki jak Pereira.
Zreszta jestem i tak za Kogutami, wiadomo z jakich przyczyn.
edit :
tu bedzie pogrom, wstyd wstyd wstyd, jak ja nienawidze tego smiesznego klubu z Mediolanu. I ciesze sie ze nie bedzie ich w LM za rok ... niech zgnija na 20 lat jak ostatnio.. w srodku tabeli.
Zreszta jestem i tak za Kogutami, wiadomo z jakich przyczyn.
edit :
tu bedzie pogrom, wstyd wstyd wstyd, jak ja nienawidze tego smiesznego klubu z Mediolanu. I ciesze sie ze nie bedzie ich w LM za rok ... niech zgnija na 20 lat jak ostatnio.. w srodku tabeli.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2013, 21:26 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- Dobry Mudżyn
- Juventino
Po tym jak meczyla sie irracjonalnie niemilosiernie z gorsza niz Steaua, Slavia, mysle, ze wszystko jest mozliwe. Znaczy, pewnie cos na SB strzela, ale moga tez stracic, i wtedy są w pupieKucharius1 pisze:No Lazio elegancko jest już jedną nogą w następnym etapie.
Chelsea pewnie odrobi na SB, ale kto wie Rumunów nie wolno lekceważyć bo to charakterny naród. Ciekawe jak zagrał Szukała. Rumuni prawią że dużo lepszy od Celebana jest.

BESTER MANN, BESTEEER !

- Kucharius1
- Juventino
Inter wyszedł z jakąś taktyka, czy tak sobie pokopać ?
edit. Strama się nie spodziewał że Spurs grają szybko do skrzydeł, normalnie zaskoczenie.
edit. Strama się nie spodziewał że Spurs grają szybko do skrzydeł, normalnie zaskoczenie.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2013, 21:27 przez Kucharius1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Zobaczyli ze w lidze pali im sie w dupce, i ze dluzej tak nie uciagna grac na 2 fronty, i stwierdzili ze koniec zabawy, trzeba odpasc. Ot coKucharius1 pisze:Inter wyszedł z jakąś taktyka, czy tak sobie pokopać ?

BESTER MANN, BESTEEER !

- pablo1503
- Juventino
Żenada. Inaczej nie da się opisać gry interu.
Ich mecz przypomina mi czasy podstawówki, jak na w-f grało się z młodszymi o rok - dwa - trzy lata. Każdy robił co chciał, bawił się piłką, bo wiedział, że przeciwnicy są zbyt słabi, żeby cokolwiek zrobić.
Nie zdziwię się, jak mecz zakończy się 6:0.
E: Już nie wspominając o komentatorach, a zwłaszcza jednym panu, który pierdzieli niezłe jaja.
'Cambiasso, mistrz grania głową'
'Gdybym był właścicielem jakiegoś klubu, to chciałbym taką fałszywą 9 jaką jest Cassano' - Facet jest komentatorem piłkarskim, a nawet nie potrafi określić pozycji Włocha?!
'Po siedmiu zwycięstwach pod rząd byli głównym faworytem do wygrania ligi' :rotfl: Nawet nie wiedziałem, że inter miał taką ładną statystykę meczów wygranych w tym sezonie
Ich mecz przypomina mi czasy podstawówki, jak na w-f grało się z młodszymi o rok - dwa - trzy lata. Każdy robił co chciał, bawił się piłką, bo wiedział, że przeciwnicy są zbyt słabi, żeby cokolwiek zrobić.
Nie zdziwię się, jak mecz zakończy się 6:0.
E: Już nie wspominając o komentatorach, a zwłaszcza jednym panu, który pierdzieli niezłe jaja.
'Cambiasso, mistrz grania głową'
'Gdybym był właścicielem jakiegoś klubu, to chciałbym taką fałszywą 9 jaką jest Cassano' - Facet jest komentatorem piłkarskim, a nawet nie potrafi określić pozycji Włocha?!
'Po siedmiu zwycięstwach pod rząd byli głównym faworytem do wygrania ligi' :rotfl: Nawet nie wiedziałem, że inter miał taką ładną statystykę meczów wygranych w tym sezonie

Ostatnio zmieniony 07 marca 2013, 21:33 przez pablo1503, łącznie zmieniany 2 razy.

- Nedved1983
- Juventino
inter miał serię zwycięstw, ostatnim z nich było pokonanie nas, po czym byli przecież tylko 1 pkt za nami. nadal nie rozumiem jak mogliśmy przegrać z tymi patałachami. jeśli nie wygramy z nimi za 3 tyg. to chyba wyjdę z siebie.
dobrze że chociaż Lazio trzyma poziom w LE.
dobrze że chociaż Lazio trzyma poziom w LE.
- jakku1
- Juventino
Wlasnie przez komentarz tego asiora nie ogladam zadnych meczow Serie A na "eNce". Przed chwila powiedzial, ze: "Kazdy ma takiego Skandywana na jakiego zasluguje, Lech ma Fina, a Tottenham Islandczyka". No ludzie...pablo1503 pisze: E: Już nie wspominając o komentatorach, a zwłaszcza jednym panu, który pierdzieli niezłe jaja.
'Cambiasso, mistrz grania głową'...
Inter gra fatalnie w srodku pola, tutaj przegrywaja totalnie walke, dlatego to wszystko tak wyglada. Kovacic z Gargano kompletnie nie radza sobie z Dembele i Bale'm. Niemniej jednak chcialbym zwrocic uwage, ze wystarczy, ze Inter strzeli jedna bramke i wynik dla Mediolanczykow w kontekscie rewanzu nie bedzie taki zly.
Wlasnie Alvarez zmascil setke

Ostatnio zmieniony 07 marca 2013, 21:52 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- pablo1503
- Juventino
Nawet miałem to zacytować, ale zdawało mi się, że przesłyszałem, bo co ma piernik do wiatraka. Okazało się, że dobrze słyszałem.jakku1 pisze:"Kazdy ma takiego Skandywana na jakiego zasluguje, Lech ma Fina, a Tottenham Islandczyka". No ludzie...

inter coś zaczął ogarniać. Liczę, że w drugiej połowie strzelą chociaż jedną bramkę.

- Cabrini_idol
- Juventino
no zaczal ogarniac i 3 : 0
.
Teraz jest czas zeby sie smiac z internazionale, sa tak nisko jak przed 2006 roku a moze i nizej.
Teraz jest czas zeby sie smiac z internazionale, sa tak nisko jak przed 2006 roku a moze i nizej.

- annihilator1988
- Juventino
Jest mi smutno, że inter w taki sposób kompromituje włoską piłkę. Żenada. Przecież Tottenhham zdąży wpakować jeszcze trzy kolejne bramki
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG