Mecze Juve w TV
- mnowo
- Qualità Juventino
Nie wiem czy coś komuś poniższe info pomoże, ale ponieważ przed chwilą sobie "ugrałem" te 2 kanały w C+, napiszę co i jak się wydarzyło.
Schemat był taki:
1) napisałem maila z prośbą o aktywację
2) odpisali, że niestety nie jest to możliwe a oferta dotyczy wybranych
3) napisałem że znam przypadki konkretne w których dali ludziom którzy byli w takiej sytuacji jak ja i że kiedyś wziąłem c+ z uwagi na serie a i żeby dali mi choćby przez wzgląd na współpracę dotychczasową
4) dostałem telefon że dostaję te dwa kanały
ALE: info jest takie, że włączają dzisiaj bezpłatnie ale po pół roku i tak koszą wszystkim dostęp, bo wyłączają te dwa testowe kanały; ktoś ogarnia czemu tak? Może później wejdzie normalnie do oferty?
Schemat był taki:
1) napisałem maila z prośbą o aktywację
2) odpisali, że niestety nie jest to możliwe a oferta dotyczy wybranych
3) napisałem że znam przypadki konkretne w których dali ludziom którzy byli w takiej sytuacji jak ja i że kiedyś wziąłem c+ z uwagi na serie a i żeby dali mi choćby przez wzgląd na współpracę dotychczasową
4) dostałem telefon że dostaję te dwa kanały
ALE: info jest takie, że włączają dzisiaj bezpłatnie ale po pół roku i tak koszą wszystkim dostęp, bo wyłączają te dwa testowe kanały; ktoś ogarnia czemu tak? Może później wejdzie normalnie do oferty?
- juvemaciek
- Juventino
Miałem to samo przy podpisywaniu nowej umowy tydzień temu, babka mówiła, że ten kanał będę mieć dopiero w okolicach marca, wczoraj po przeczytaniu tematu znowu dzwoniłem i to samo mi powiedzieli, więc zacząłem mailować i dzisiaj po 2 mailu dostałem pozytywną odp, tylko mam się umówić na rozmowę przez telefonmarcusftb pisze:dzis dzwonilem do cyfry, laska kazala mi sie wstrzymac do konca marca, wtedy beda mieli komplenta oferte z "n".
takze niestety pozostaje rosyjski sopcast...co prawda w hd ale to nie to samo ;/
chyba ze zna ktos jakis dobry polski w HD

- booyak
- Juventino
Wg moich informacji te kanały nie będą nigdy dostępne w pakietach Cyfry+. Wprowadzili je w celach testów oraz oszacowania zainteresowaniem tymi kanałami. Zarówno nSport jak i MGM za pół roku dostępne będą tylko i wyłącznie na platformie nC+, o ile kanał nSport nie zostanie zmieniony na kanał informacyjny (sportinfo+) bo takie pogłoski też gdzieś wyczytałem.mnowo pisze:ALE: info jest takie, że włączają dzisiaj bezpłatnie ale po pół roku i tak koszą wszystkim dostęp, bo wyłączają te dwa testowe kanały; ktoś ogarnia czemu tak? Może później wejdzie normalnie do oferty?
★ ★ ★
- lichy696
- Juventino
Potwierdzam za resztą forumowiczów, że akcja z włączeniem N sport jak najbardziej działa. Także w niedzielę czeka Catania
PS> Mam pytanie: W oświadczeniu telefonicznym była mowa o tym, że po okresie pół roku nie będzie możliwości korzystania z tych kanałów bezpłatnie jak i odpłatnie. Co przez to rozumieć? Że one znikają? Czy nie będzie możliwości ich oglądania jeśli wejdą do oferty

PS> Mam pytanie: W oświadczeniu telefonicznym była mowa o tym, że po okresie pół roku nie będzie możliwości korzystania z tych kanałów bezpłatnie jak i odpłatnie. Co przez to rozumieć? Że one znikają? Czy nie będzie możliwości ich oglądania jeśli wejdą do oferty

Mam jedną ************ schizofrenię...
- mnowo
- Qualità Juventino
Tak czy inaczej dobrze, że udostępnienie tych kanałów nie wiązało się z żadną lojalką, dokończymy ten sezon (a może nawet zahaczymy o nowy) i potem się pomyśli. Póki co jako rozwiązanie doraźne - może być. Od biedy.booyak pisze:Wg moich informacji te kanały nie będą nigdy dostępne w pakietach Cyfry+. Wprowadzili je w celach testów oraz oszacowania zainteresowaniem tymi kanałami. Zarówno nSport jak i MGM za pół roku dostępne będą tylko i wyłącznie na platformie nC+, o ile kanał nSport nie zostanie zmieniony na kanał informacyjny (sportinfo+) bo takie pogłoski też gdzieś wyczytałem.mnowo pisze:ALE: info jest takie, że włączają dzisiaj bezpłatnie ale po pół roku i tak koszą wszystkim dostęp, bo wyłączają te dwa testowe kanały; ktoś ogarnia czemu tak? Może później wejdzie normalnie do oferty?
- stahoo
- Juventino
Kanały maja byc włączone dziś wieczorem, rezultaty są po 2 mailu.
Pani powiedziała, że kanały włączają na pół roku, po tym pół roku nie ma możliwości ich zachowania, nawet odpłatnie. To trochę ciekawe
Na szczęście we wrześniu kończy mi się umowa i będę renegocjować :>
Pani powiedziała, że kanały włączają na pół roku, po tym pół roku nie ma możliwości ich zachowania, nawet odpłatnie. To trochę ciekawe

Na szczęście we wrześniu kończy mi się umowa i będę renegocjować :>
- booyak
- Juventino
Dodam że każdy abonent Cyfry bądź n będzie mógł płynnie przenieść się do nC+ niezależnie od czasu do końca obowiązującej umowy. Martwi mnie jednak inna informacja do której dotarłem. Ponoć możliwe jest że po fuzji (a dokładniej mówiąc po przejęciu przez Canal+ platformy n) Serie A może przenieść się do innego kanału. Prawa nie należą już do 'ITI' lecz do 'Canal+Cyfrowy'. W ogóle mówi się że taka np Liga Angielska jako medialny produkt przesunięta zostanie z Canal+ Sport do jakiegoś kanału premium czyt. dodatkowo płatnego. Mam jednak nadzieję że przynajmniej obecny sezon dokończony będzie tak jak do tej pory. Oczywiście nie są to żadne oficjalne i pewne informację ale znając życie i stosunek do klienta nie jest wykluczony taki obrót sytuacji.mnowo pisze:Tak czy inaczej dobrze, że udostępnienie tych kanałów nie wiązało się z żadną lojalką, dokończymy ten sezon (a może nawet zahaczymy o nowy) i potem się pomyśli. Póki co jako rozwiązanie doraźne - może być. Od biedy.booyak pisze:Wg moich informacji te kanały nie będą nigdy dostępne w pakietach Cyfry+. Wprowadzili je w celach testów oraz oszacowania zainteresowaniem tymi kanałami. Zarówno nSport jak i MGM za pół roku dostępne będą tylko i wyłącznie na platformie nC+, o ile kanał nSport nie zostanie zmieniony na kanał informacyjny (sportinfo+) bo takie pogłoski też gdzieś wyczytałem.mnowo pisze:ALE: info jest takie, że włączają dzisiaj bezpłatnie ale po pół roku i tak koszą wszystkim dostęp, bo wyłączają te dwa testowe kanały; ktoś ogarnia czemu tak? Może później wejdzie normalnie do oferty?
★ ★ ★
- JuveSWD
- Juventino
Wysyłaliście wiadomość przez formularz, czy mailowo? Jeśli mailowo, to na jaki adres?
Z góry przepraszam, jeśli odpowiedź na to pytanie już gdzieś padła. Przejrzałem ostatnie strony, jednak nic konkretnego nie wyłapałem.
Z góry przepraszam, jeśli odpowiedź na to pytanie już gdzieś padła. Przejrzałem ostatnie strony, jednak nic konkretnego nie wyłapałem.
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Z cyfry dzwonili do Was z zastrzeżonego? Bo nie zdążyłem odebrać telefonu a jakąś godzinę temu temu wysłałem drugiego maila...
- Kogut W.
- Juventino
Martwi mnie te cała fuzja. Mam enkę, a tam nSport i nPremium, czyli Serie A i Ligę Mistrzów. Więcej zbyteczne. Znając życie, to teraz (czy tam za pół roku) mi to najzwyczajniej ukradną, a nie mam zamiaru płacić więcej, więc skończę tak, że będę płacił tyle samo i nie będę mógł oglądać piłki nożnej?
Cyfro Plus - zgiń! :twisted: Niech żyje platforma N!
Cyfro Plus - zgiń! :twisted: Niech żyje platforma N!
- SebaStianS
- Juventino
Każdemu, kto nie wskórał nic drogą mailową ( w moim przypadku 4 razy odmawiano) polecam zadzwonić.
Najlepiej od razu, połączyć się z działem utrzymania klienta czy jakoś tak.
Mnie tam przełączył typ, który podobno nie miał możliwości udostępniania uprawnień do odbioru enki
Nieszczęśnica, która miała ze mną "przyjemność" porozmawiać, próbowała mnie zbyć tak samo jak robiono to, w mailach.
Więcej zakłóceń nie wygenerowała gdy usłyszała, że od tego czy zobaczę mecz Juventus-Catania uzależnione będzie przedłużenie umowy, a jeśli nie będzie mi to dane to, w poniedziałek wyślę wypowiedzenie.
Następnie zapanowała harmonia między nami, a enSzport kilka godzin po rozmowie zaczął hulać aż miło.
Najlepiej od razu, połączyć się z działem utrzymania klienta czy jakoś tak.
Mnie tam przełączył typ, który podobno nie miał możliwości udostępniania uprawnień do odbioru enki
Nieszczęśnica, która miała ze mną "przyjemność" porozmawiać, próbowała mnie zbyć tak samo jak robiono to, w mailach.
Więcej zakłóceń nie wygenerowała gdy usłyszała, że od tego czy zobaczę mecz Juventus-Catania uzależnione będzie przedłużenie umowy, a jeśli nie będzie mi to dane to, w poniedziałek wyślę wypowiedzenie.
Następnie zapanowała harmonia między nami, a enSzport kilka godzin po rozmowie zaczął hulać aż miło.