Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2013, 13:39

Ja odnośnie transmisji LM w TVP. Jednym słowem ŻENUA!
Wczoraj nie zobaczyliśmy Juve w polskiej stacji dlaczego? Bo dla każdego kibica lepszy bedzie pojedynek PSG-Valencia, bo przecież Juve wygrało 3-0 w pierwszym meczu i będą nudy...okej zgoda.
Ale idąc tym tropem to 13 marca powinni pokazać Malaga-Porto przecież tam sie skonczyło 1-0 i wszystko jest możliwe. Mecz Bayernu z Arsenalem jest przesądzony tak samo jak był nasz z Celtic'iem. Jednak TVP pokaże to drugie spotkanie, kompletnie tego nie rozumiem...

Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2013, 13:46

Ale tam grają gfiasty, co to za mecz jak nie ma do kogo fapać? ;d
Ostatnio zmieniony 07 marca 2013, 13:47 przez Hoffman, łącznie zmieniany 1 raz.

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 07 marca 2013, 13:47

Wojtek pisze:Ja odnośnie transmisji LM w TVP. Jednym słowem ŻENUA!
Wczoraj nie zobaczyliśmy Juve w polskiej stacji dlaczego? Bo dla każdego kibica lepszy bedzie pojedynek PSG-Valencia, bo przecież Juve wygrało 3-0 w pierwszym meczu i będą nudy...okej zgoda.
Ale idąc tym tropem to 13 marca powinni pokazać Malaga-Porto przecież tam sie skonczyło 1-0 i wszystko jest możliwe. Mecz Bayernu z Arsenalem jest przesądzony tak samo jak był nasz z Celtic'iem. Jednak TVP pokaże to drugie spotkanie, kompletnie tego nie rozumiem...
Trzeba sobie uświadomić jedno. Nie jesteśmy (jeszcze) tak medialni jak Bayern, Barcelona, Real czy FC Szejk (tutaj zadziałało wydanie grubych milionów na transfery), ale mam nadzieję, że po tym sezonie się to zmieni, gdy zdobędziemy puchar LM :smile:

Obrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 marca 2013, 13:51

Wojtek pisze: Ale idąc tym tropem to 13 marca powinni pokazać Malaga-Porto przecież tam sie skonczyło 1-0 i wszystko jest możliwe. Mecz Bayernu z Arsenalem jest przesądzony tak samo jak był nasz z Celtic'iem. Jednak TVP pokaże to drugie spotkanie, kompletnie tego nie rozumiem...
Bayern i Arsenal to dużo bardziej "medialna" para, niż Malaga i Porto. Nawet jeśli wynik rywalizacji jest praktycznie rozstrzygnięty.

Nie bardzo rozumiem dlaczego TVP nie zapewniła sobie wyboru dnia w którym pokazuję mecz (wtorek lub środa), teraz muszą pokazywać spotkania w których brakuje emocji.

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2013, 13:54

ewerthon pisze:
Wojtek pisze: Ale idąc tym tropem to 13 marca powinni pokazać Malaga-Porto przecież tam sie skonczyło 1-0 i wszystko jest możliwe. Mecz Bayernu z Arsenalem jest przesądzony tak samo jak był nasz z Celtic'iem. Jednak TVP pokaże to drugie spotkanie, kompletnie tego nie rozumiem...
Bayern i Arsenal to dużo bardziej "medialna" para, niż Malaga i Porto. Nawet jeśli wynik rywalizacji jest praktycznie rozstrzygnięty.

Nie bardzo rozumiem dlaczego TVP nie zapewniła sobie wyboru dnia w którym pokazuję mecz (wtorek lub środa), teraz muszą pokazywać spotkania w których brakuje emocji.
Podejrzewam, że chodzi o hajs ;] Takie coś pewnie kosztuje sporo więcej...

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2013, 14:01

Proszę o trochę obiektywizmu, Valencia i PSG to uznane kluby na arenie europejskiej i dużo bardziej zrozumiałe jest puszczenie takiego meczu niż Juve w meczu o pietruszkę. Musisz zrozumieć, że nie jesteśmy pępkiem świata i na świecie są też inni kibice niż Juventusu :)

Swoją drogą, pamiętacie jak Liga Mistrzów była kiedyś w TVP i Polsacie? Wtorek Polsat, Środa TVP, albo na odwrót. To było coś :wink:

A co do meczu PSG - Valencia. Kiepscy są, oj kiepscy. Jedni i drudzy. Valencia gra dno, PSG to samo, tyle, że im się udał pierwszy mecz. Z Verrattim i Ibrą są znacznie mocniejsi. Mimo to chciałbym na nich trafić

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 marca 2013, 14:07

Maly ten sam Listkiewicz powiedział też że nowe wytyczne UEFA i przepisy, dają możliwość do ukarania tego zachowania. Powiedział że to zagranie na tak zwaną kartkę "pomarańczową" czyli żółta na pewno, ale jeszcze nie koniecznie czerwona.

Przepisy dają podstawy do dania kartki czerwonej, co nie zmienia faktu że nie była ona zgodna z duchem sportu i 90 na 100 sędziów dało by Naniemu żółtko.

PS. Intencje Naniego nie mają nic do rzeczy akurat.

PS2. Jak dla mnie też żółtko, ale no bez jaj skandal to akurat całe sędziowanie tego Turasa, a nie ta konkretna sytuacja.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 07 marca 2013, 14:51

Kucharius1 pisze:skandal to akurat całe sędziowanie tego Turasa, a nie ta konkretna sytuacja.
masz rację, bo tam się jeszcze karny należał co ramos faulował chociażby, tym bardziej jestem przekonany, że za tydzień przekręcą milan...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2013, 16:32

Maly pisze:
Kucharius1 pisze:skandal to akurat całe sędziowanie tego Turasa, a nie ta konkretna sytuacja.
masz rację, bo tam się jeszcze karny należał co ramos faulował chociażby, tym bardziej jestem przekonany, że za tydzień przekręcą milan...
To by już byłą przesada. Barcelona nieraz dostawała fory, więc mam nadzieję, że UEFA nie wpadnie na pomysł, żeby im 'oddać' za bramkę Boatenga.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2013, 17:10

francois pisze: To by już byłą przesada. Barcelona nieraz dostawała fory, więc mam nadzieję, że UEFA nie wpadnie na pomysł, żeby im 'oddać' za bramkę Boatenga.
A przepraszam, za co miałaby "oddawać"? Bramka Boatenga była w 100% prawidłowa. Naprawdę ominęła Cię cała ta dyskusja w internecie? :shock:

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2013, 20:10

SKAr7 pisze:
francois pisze: To by już byłą przesada. Barcelona nieraz dostawała fory, więc mam nadzieję, że UEFA nie wpadnie na pomysł, żeby im 'oddać' za bramkę Boatenga.
A przepraszam, za co miałaby "oddawać"? Bramka Boatenga była w 100% prawidłowa. Naprawdę ominęła Cię cała ta dyskusja w internecie? :shock:
Powiedz to rozwścieczonym fanom Barcy z gimnazjum :D

A jeśli UEFA w jakikolwiek sposób faworyzuje jakieś zespoły to na szczycie ich listy jest właśnie Barca. Dlatego można się obawiać o poziom sędziowania w rewanżu.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
lichy696

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2013, 23:37

W temacie Ligi Mistrzów...

Zanotowaliśmy także ćwierćfinał w młodzieżowej LM po pokonaniu Rosenborga: http://www.nextgenseries.com/en/Fixture ... tch-Report

Rywalem w 1/4 (a jakże) Chelsea :D

Mam jedną ************ schizofrenię...
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 19:43

Redaktor Lis Tomasz musiał w pośpiechu opuścić stadion Manchesteru United po tym jak wraz z córką zaczął się cieszyć z gola dla Realu zasiadając na sektorze angielskich kibiców. Banda kiboli wykazała się brakiem zrozumienia dla redaktora Lisa Tomasza i jak twierdzi sam zainteresowany chciała przebadać stan jego uzębienia. Myślałem, że redaktor Lis Tomasz w prowokacje bawi się wyłącznie w swoim programie, a tu poszedł krok dalej.

Obrazek
macko95

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2013, 19:58

filippo pisze:
Proszę o trochę obiektywizmu, Valencia i PSG to uznane kluby na arenie europejskiej i dużo bardziej zrozumiałe jest puszczenie takiego meczu niż Juve w meczu o pietruszkę. Musisz zrozumieć, że nie jesteśmy pępkiem świata i na świecie są też inni kibice niż Juventusu :)

Swoją drogą, pamiętacie jak Liga Mistrzów była kiedyś w TVP i Polsacie? Wtorek Polsat, Środa TVP, albo na odwrót. To było coś :wink:

A co do meczu PSG - Valencia. Kiepscy są, oj kiepscy. Jedni i drudzy. Valencia gra dno, PSG to samo, tyle, że im się udał pierwszy mecz. Z Verrattim i Ibrą są znacznie mocniejsi. Mimo to chciałbym na nich trafić
Tak było w sezonie 02/03, a wcześnej we wtorek tv4, środa polsat :-D

Wielki fan Il Principino !
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2013, 12:30

po kartce Naniego napisałem coś takiego w odpowiedzi na to, że polski sędzia coś tam powiedział o tej sytuacji...
Maly pisze:ŻADEN CZYNNY sędzia nie powie inaczej niż była podjęta decyzja
no i dzisiaj wpada mi przed oczy wywiad z szefem sędziów Ekstraklasy
Karny dla Lecha Poznań...
- Przerwę panu. Został podyktowany słusznie. Piłka odbiła się od zawodnika i trafiła w jego rękę.
pomijając już w jak absurdalnych okolicznościach tam piłka odbiła się od zawodnika i trafiła w jego rękę czy nie przypomina wam to czegoś? czy nie słyszeliście ostatnio że takie coś jest przypadkowym zagraniem i karny się nie należy? ;) wypowiedzi sędziów nie mają więc kompletnie sensu bo NIE MOGĄ oni krytykować "kolegów" i tyle

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Zablokowany