Liga Mistrzów 2012/13
- Wojtek
- Juventino
Ja odnośnie transmisji LM w TVP. Jednym słowem ŻENUA!
Wczoraj nie zobaczyliśmy Juve w polskiej stacji dlaczego? Bo dla każdego kibica lepszy bedzie pojedynek PSG-Valencia, bo przecież Juve wygrało 3-0 w pierwszym meczu i będą nudy...okej zgoda.
Ale idąc tym tropem to 13 marca powinni pokazać Malaga-Porto przecież tam sie skonczyło 1-0 i wszystko jest możliwe. Mecz Bayernu z Arsenalem jest przesądzony tak samo jak był nasz z Celtic'iem. Jednak TVP pokaże to drugie spotkanie, kompletnie tego nie rozumiem...
Wczoraj nie zobaczyliśmy Juve w polskiej stacji dlaczego? Bo dla każdego kibica lepszy bedzie pojedynek PSG-Valencia, bo przecież Juve wygrało 3-0 w pierwszym meczu i będą nudy...okej zgoda.
Ale idąc tym tropem to 13 marca powinni pokazać Malaga-Porto przecież tam sie skonczyło 1-0 i wszystko jest możliwe. Mecz Bayernu z Arsenalem jest przesądzony tak samo jak był nasz z Celtic'iem. Jednak TVP pokaże to drugie spotkanie, kompletnie tego nie rozumiem...
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Trzeba sobie uświadomić jedno. Nie jesteśmy (jeszcze) tak medialni jak Bayern, Barcelona, Real czy FC Szejk (tutaj zadziałało wydanie grubych milionów na transfery), ale mam nadzieję, że po tym sezonie się to zmieni, gdy zdobędziemy puchar LMWojtek pisze:Ja odnośnie transmisji LM w TVP. Jednym słowem ŻENUA!

- ewerthon
- Juventino
Bayern i Arsenal to dużo bardziej "medialna" para, niż Malaga i Porto. Nawet jeśli wynik rywalizacji jest praktycznie rozstrzygnięty.Wojtek pisze: Ale idąc tym tropem to 13 marca powinni pokazać Malaga-Porto przecież tam sie skonczyło 1-0 i wszystko jest możliwe. Mecz Bayernu z Arsenalem jest przesądzony tak samo jak był nasz z Celtic'iem. Jednak TVP pokaże to drugie spotkanie, kompletnie tego nie rozumiem...
Nie bardzo rozumiem dlaczego TVP nie zapewniła sobie wyboru dnia w którym pokazuję mecz (wtorek lub środa), teraz muszą pokazywać spotkania w których brakuje emocji.
- jareckik
- Juventino
Podejrzewam, że chodzi o hajs ;] Takie coś pewnie kosztuje sporo więcej...ewerthon pisze:Bayern i Arsenal to dużo bardziej "medialna" para, niż Malaga i Porto. Nawet jeśli wynik rywalizacji jest praktycznie rozstrzygnięty.Wojtek pisze: Ale idąc tym tropem to 13 marca powinni pokazać Malaga-Porto przecież tam sie skonczyło 1-0 i wszystko jest możliwe. Mecz Bayernu z Arsenalem jest przesądzony tak samo jak był nasz z Celtic'iem. Jednak TVP pokaże to drugie spotkanie, kompletnie tego nie rozumiem...
Nie bardzo rozumiem dlaczego TVP nie zapewniła sobie wyboru dnia w którym pokazuję mecz (wtorek lub środa), teraz muszą pokazywać spotkania w których brakuje emocji.
- filippo
- Juventino
Proszę o trochę obiektywizmu, Valencia i PSG to uznane kluby na arenie europejskiej i dużo bardziej zrozumiałe jest puszczenie takiego meczu niż Juve w meczu o pietruszkę. Musisz zrozumieć, że nie jesteśmy pępkiem świata i na świecie są też inni kibice niż JuventusuWojtek pisze:Ja odnośnie transmisji LM w TVP. Jednym słowem ŻENUA!

Swoją drogą, pamiętacie jak Liga Mistrzów była kiedyś w TVP i Polsacie? Wtorek Polsat, Środa TVP, albo na odwrót. To było coś
A co do meczu PSG - Valencia. Kiepscy są, oj kiepscy. Jedni i drudzy. Valencia gra dno, PSG to samo, tyle, że im się udał pierwszy mecz. Z Verrattim i Ibrą są znacznie mocniejsi. Mimo to chciałbym na nich trafić
- Kucharius1
- Juventino
Maly ten sam Listkiewicz powiedział też że nowe wytyczne UEFA i przepisy, dają możliwość do ukarania tego zachowania. Powiedział że to zagranie na tak zwaną kartkę "pomarańczową" czyli żółta na pewno, ale jeszcze nie koniecznie czerwona.
Przepisy dają podstawy do dania kartki czerwonej, co nie zmienia faktu że nie była ona zgodna z duchem sportu i 90 na 100 sędziów dało by Naniemu żółtko.
PS. Intencje Naniego nie mają nic do rzeczy akurat.
PS2. Jak dla mnie też żółtko, ale no bez jaj skandal to akurat całe sędziowanie tego Turasa, a nie ta konkretna sytuacja.
Przepisy dają podstawy do dania kartki czerwonej, co nie zmienia faktu że nie była ona zgodna z duchem sportu i 90 na 100 sędziów dało by Naniemu żółtko.
PS. Intencje Naniego nie mają nic do rzeczy akurat.
PS2. Jak dla mnie też żółtko, ale no bez jaj skandal to akurat całe sędziowanie tego Turasa, a nie ta konkretna sytuacja.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
masz rację, bo tam się jeszcze karny należał co ramos faulował chociażby, tym bardziej jestem przekonany, że za tydzień przekręcą milan...Kucharius1 pisze:skandal to akurat całe sędziowanie tego Turasa, a nie ta konkretna sytuacja.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- francois
- Juventino
To by już byłą przesada. Barcelona nieraz dostawała fory, więc mam nadzieję, że UEFA nie wpadnie na pomysł, żeby im 'oddać' za bramkę Boatenga.Maly pisze:masz rację, bo tam się jeszcze karny należał co ramos faulował chociażby, tym bardziej jestem przekonany, że za tydzień przekręcą milan...Kucharius1 pisze:skandal to akurat całe sędziowanie tego Turasa, a nie ta konkretna sytuacja.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- SKAr7
- Juventino
A przepraszam, za co miałaby "oddawać"? Bramka Boatenga była w 100% prawidłowa. Naprawdę ominęła Cię cała ta dyskusja w internecie? :shock:francois pisze: To by już byłą przesada. Barcelona nieraz dostawała fory, więc mam nadzieję, że UEFA nie wpadnie na pomysł, żeby im 'oddać' za bramkę Boatenga.
- francois
- Juventino
Powiedz to rozwścieczonym fanom Barcy z gimnazjumSKAr7 pisze:A przepraszam, za co miałaby "oddawać"? Bramka Boatenga była w 100% prawidłowa. Naprawdę ominęła Cię cała ta dyskusja w internecie? :shock:francois pisze: To by już byłą przesada. Barcelona nieraz dostawała fory, więc mam nadzieję, że UEFA nie wpadnie na pomysł, żeby im 'oddać' za bramkę Boatenga.

A jeśli UEFA w jakikolwiek sposób faworyzuje jakieś zespoły to na szczycie ich listy jest właśnie Barca. Dlatego można się obawiać o poziom sędziowania w rewanżu.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- lichy696
- Juventino
W temacie Ligi Mistrzów...
Zanotowaliśmy także ćwierćfinał w młodzieżowej LM po pokonaniu Rosenborga: http://www.nextgenseries.com/en/Fixture ... tch-Report
Rywalem w 1/4 (a jakże) Chelsea
Zanotowaliśmy także ćwierćfinał w młodzieżowej LM po pokonaniu Rosenborga: http://www.nextgenseries.com/en/Fixture ... tch-Report
Rywalem w 1/4 (a jakże) Chelsea

Mam jedną ************ schizofrenię...
- Vimes
- Juventino
Redaktor Lis Tomasz musiał w pośpiechu opuścić stadion Manchesteru United po tym jak wraz z córką zaczął się cieszyć z gola dla Realu zasiadając na sektorze angielskich kibiców. Banda kiboli wykazała się brakiem zrozumienia dla redaktora Lisa Tomasza i jak twierdzi sam zainteresowany chciała przebadać stan jego uzębienia. Myślałem, że redaktor Lis Tomasz w prowokacje bawi się wyłącznie w swoim programie, a tu poszedł krok dalej.
- macko95
- Juventino
Tak było w sezonie 02/03, a wcześnej we wtorek tv4, środa polsat :-Dfilippo pisze:Proszę o trochę obiektywizmu, Valencia i PSG to uznane kluby na arenie europejskiej i dużo bardziej zrozumiałe jest puszczenie takiego meczu niż Juve w meczu o pietruszkę. Musisz zrozumieć, że nie jesteśmy pępkiem świata i na świecie są też inni kibice niż JuventusuWojtek pisze:Ja odnośnie transmisji LM w TVP. Jednym słowem ŻENUA!
Ale idąc tym tropem to 13 marca powinni pokazać Malaga-Porto przecież tam sie skonczyło 1-0 i wszystko jest możliwe. Mecz Bayernu z Arsenalem jest przesądzony tak samo jak był nasz z Celtic'iem. Jednak TVP pokaże to drugie spotkanie, kompletnie tego nie rozumiem...![]()
Swoją drogą, pamiętacie jak Liga Mistrzów była kiedyś w TVP i Polsacie? Wtorek Polsat, Środa TVP, albo na odwrót. To było coś![]()
A co do meczu PSG - Valencia. Kiepscy są, oj kiepscy. Jedni i drudzy. Valencia gra dno, PSG to samo, tyle, że im się udał pierwszy mecz. Z Verrattim i Ibrą są znacznie mocniejsi. Mimo to chciałbym na nich trafić
Wielki fan Il Principino !
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
po kartce Naniego napisałem coś takiego w odpowiedzi na to, że polski sędzia coś tam powiedział o tej sytuacji...
wypowiedzi sędziów nie mają więc kompletnie sensu bo NIE MOGĄ oni krytykować "kolegów" i tyle
no i dzisiaj wpada mi przed oczy wywiad z szefem sędziów EkstraklasyMaly pisze:ŻADEN CZYNNY sędzia nie powie inaczej niż była podjęta decyzja
pomijając już w jak absurdalnych okolicznościach tam piłka odbiła się od zawodnika i trafiła w jego rękę czy nie przypomina wam to czegoś? czy nie słyszeliście ostatnio że takie coś jest przypadkowym zagraniem i karny się nie należy?Karny dla Lecha Poznań...
- Przerwę panu. Został podyktowany słusznie. Piłka odbiła się od zawodnika i trafiła w jego rękę.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?