LM 12/13 (1/8): JUVENTUS 2-0 Celtic
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Tak jakby były jakieś dobre wyjścia z tej sytuacji. Przecież tylko głupiec wychodziłby z trójką Bonucci, Marrone, Peluso (Asamoah na lewej wówczas). Caceres nie może, Chiellini widocznie też nie. Barzagli odpocznie jak ta dwójka wróci do gry, jestem przekonany.Wojtek pisze:Szkoda że znowu Barzagli nie odpocznie
- kuba2424
- Juventino

Można spokojnie i wygodnie zasiąść w fotelu i rozkoszować się pojedynkiem, który z góry jest przesądzony! Miło oglądać mecze, w których ma się świadomość że przechodzimy dalej! Oby tak i w następnej rundzie!szczypek pisze:Wiadomo już jak startujemy...
Skład optymalny. Puknijmy ich tak z 5:0.
- jarmel
- Juventino

Bardzo dobrze, już wystarczy, że Chielliniego nie ma. Nie róbmy z tego Celticu jakiejś Pescary albo jeszcze gorzej.Wojtek pisze:Szkoda że znowu Barzagli nie odpocznie
Tak jak większość boję się o Vidala, że dostanie te żóltko
#AllegriOut
- daroo89
- Juventino

Na pewno dłuższą serią bez straty bramki mogliśmy się pochwalić w sezonie 2004/2005, gdy nie straciliśmy bramki w pierwszych 5 meczach w grupie (wygrane po 1-0). Dopiero w ostatnim meczu z Maccabi Tel Awiw padł remis 1-1 z tego co pamiętam. Tylko czy we wszystkich meczach bronił Gigi? Nie pamiętam.mati888 pisze:Buffon w LM nie puścił nic od 360 minut(a nawet więcej, bo Nordsjaelland nie strzeliło nam w 90. minucie, tylko bodajże w 50. - to będzie 400 minut)
Jak już tak rzucacie statystykami - jaki jest rekord pod tym względem?
zabieram się za kopanie - jak znajdę odpowiedź, to wrzucę, bo bardzo mnie to zaciekawiło
ale fajnie by było jeszcze wyśrubować tę statystykę
- filippo
- Juventino

Panowie to jest ostateczny dramat. Padoin, zawodnik, który łata dziury gdzie popadnie wygrywa rywalizację z Islą o miejsce w składzie. Gdyby nie to, ile kasy wpakowaliśmy w Chilijczyka to by mnie to nie ruszało, ale ten transfer to jest spektakularna porażka Marotty na miarę Felipe Melo. Ile kosztował/będzie nas kosztować Isla łącznie? 18,4 mln euro?
Nic tylko się powiesić...
Nic tylko się powiesić...
- Supersonic
- Juventino

Jako, że ostatnio robiłem dla moich wnuków i striptizerek historię Juve w CL w excelu, niestety muszę zdementować ów rewelację.Cabrini_idol pisze:Tak na marginesie to przegralismy tylko raz w LM u siebie w ostatnich 29 spotkaniach.
Ostatni raz przegraliśmy u siebie.. 4 spotkania temu - z Bayernem - wynik nie przejdzie mi przez klawiaturę.
23 spotkania temu - 0:1 z Deportivo w 2004
29 spotkań temu - z Utd w 2003 - tu również nie dam rady napisać wyniku.
Juve w CL home: 45-12-6. 132-47
Turyn podbili: Utd - 2 razy, Bayern, HSV, Dortmund i Depor.
Nigdy w fazie pucharowej nie było sytuacji, żeby Juve wygrywając na wyjeździe, przegrało awans u siebie. I dziś też nie będzie.
- Cabrini_idol
- Juventino

Masz racje Supersonic, moze po prostu jakas skaza na psychice siadla co do meczu z Bayernem i wymazalem go z memory.
CO nie zmienia faktu ze przegrywamy bardzo rzadko u siebie... tym bardziej nie z kopaczami z miasta rudych paranoikow.
taka mala prosba jak ktos ma dobrego streama to niech rzuci ale nie sopcasta, mam dzisiaj lenia i nie chce mi sie szukac .. czekac zanim reklamy znikna ble ble .... takze astublieft.
CO nie zmienia faktu ze przegrywamy bardzo rzadko u siebie... tym bardziej nie z kopaczami z miasta rudych paranoikow.
taka mala prosba jak ktos ma dobrego streama to niech rzuci ale nie sopcasta, mam dzisiaj lenia i nie chce mi sie szukac .. czekac zanim reklamy znikna ble ble .... takze astublieft.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2013, 20:26 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- Cabrini_idol
- Juventino

do usuniecia.

- cinek_uk
- Juventino

- dr.DeV
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Gdzieś w TV to leci? Czy nie ma? Bo nie widzę na pierwszej stronie żadnego kanału, który miałbym na C+ a pytam bo wiem, że są tutaj artyści-prokuratorzy, którzy znajdą każde dojście do transmisji hehe
graziemarcusftb pisze:http://www.firstrow1.eu/

- filippo
- Juventino

317 Canale5 na Cyfrze - Powinno lecieć.dr.DeV pisze:Gdzieś w TV to leci? Czy nie ma? Bo nie widzę na pierwszej stronie żadnego kanału, który miałbym na C+ a pytam bo wiem, że są tutaj artyści-prokuratorzy, którzy znajdą każde dojście do transmisji hehegraziemarcusftb pisze:http://www.firstrow1.eu/
Myślę, że wygramy, ale niżej niż zakładałem. Szkoda, że Asa nie gra. Modlę się, żeby wrócił do formy, bo bez niego nie damy sobie rady w tym sezonie, to znaczy nie damy rady w Europie